Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor úgymond elég ha csak megtartja amíg lehúzom a lendkereket! Egyszer már elnyalta az xt, mert nem húztam meg tökéletesen! Be akartam vele menni a munkahelyemre, hogy meghúzzam légkulccsal, de az otthoni járatástól is megfordult! Azóta mentem vele kb 100 km-ert és most haza kellett vontatni! Szétszedem és megint az! Laza volt az anya is és lejött kézzel a kerék! Nem tudom , hogy az anya lazuljatott le vagy trehányul raktam össze múltkor! Mert arra emlékszem, hogy nem fektettem nagy hangsúlyt a dolognak! Picit tanácstalan vagyok, hogy most hogy rakjam össze!
Ja, a kúp tart, ameddig a súrlódás nagyobb, mint a forgató nyomaték.
Onnantól meg az ék...
Jól látod, KÚPOS(!) illesztés esetén a kúp felületére feszül fel és az tart, az ék általában csak a pozicionálás miatt kell.
Ha csak egy kicsit is kilóg az ék az ékpálya síkjából akkor már ellátja a feladatát.(azaz nem kell hogy teljesen kitöltse a rendelkezésre álló helyet)
Hello Józsi! Tudnál nekem abban segíteni, hogy mekkorára hagyjak egy főtengely éket! Azt tudom, hogy igazából a kúp tart! Csak arra lennék kíváncsi, hogy milyen magas legyen! Kell lennie hézagnak, hogy megmaradjon a kúp formája? Vagy hogy?
Köszi!
Jó, az megy még úgy ahogy de már az utolsókat rúgja.
Hali Pupu
Csörrents meg légyszi
Szasz Feribá. Nincs csak törött az is darabokban
Hali Pupu
Érdeklődöm : generátor dekli a 500-600 hoz van kölcsönben ?
Vagy eladó?
30 ezer? Akkor én egy mazlista vagyok, mert 40 volt benne, és még használhatónak tűnik
jó reggelt!
Jó reggelt!
Szép napot mindenkinek
Ötletes
mégis mindenük cserélhető, nem is rossz áron.
Semmiképpen ne vegyél 30ezer km fölöttit, mert akkor már teljesen használhatatlan lesz minden motor! Ha pedig otthon szerelgették, fék, lánccsere, egyből nyomd le a telefont!
Kapd össze magad mert nagyon kéne a telószáma. (segítek: ukrán, orosz vagy valami ilyesmi nemzetiségű)
most fáj a fejem majd később
Hajrá!
Köszönöm
Szia! Ők tutira tudnak segíteni.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Sziasztok,
szeretnék venni egy fzs 1000 fazert. Mire kell oda figyelni a vásárlásnál? illetve mennyi az a km ami még nem sok benne?
van esetleg valakinek eladó jó gépe? Köszönöm
téptem aludni, mert holnap még meló.