Akkor úgymond elég ha csak megtartja amíg lehúzom a lendkereket! Egyszer már elnyalta az xt, mert nem húztam meg tökéletesen! Be akartam vele menni a munkahelyemre, hogy meghúzzam légkulccsal, de az otthoni járatástól is megfordult! Azóta mentem vele kb 100 km-ert és most haza kellett vontatni! Szétszedem és megint az! Laza volt az anya is és lejött kézzel a kerék! Nem tudom , hogy az anya lazuljatott le vagy trehányul raktam össze múltkor! Mert arra emlékszem, hogy nem fektettem nagy hangsúlyt a dolognak! Picit tanácstalan vagyok, hogy most hogy rakjam össze!
Jól látod, KÚPOS(!) illesztés esetén a kúp felületére feszül fel és az tart, az ék általában csak a pozicionálás miatt kell.
Ha csak egy kicsit is kilóg az ék az ékpálya síkjából akkor már ellátja a feladatát.(azaz nem kell hogy teljesen kitöltse a rendelkezésre álló helyet)
Hello Józsi! Tudnál nekem abban segíteni, hogy mekkorára hagyjak egy főtengely éket! Azt tudom, hogy igazából a kúp tart! Csak arra lennék kíváncsi, hogy milyen magas legyen! Kell lennie hézagnak, hogy megmaradjon a kúp formája? Vagy hogy?
Köszi!
Semmiképpen ne vegyél 30ezer km fölöttit, mert akkor már teljesen használhatatlan lesz minden motor! Ha pedig otthon szerelgették, fék, lánccsere, egyből nyomd le a telefont!
Sziasztok,
szeretnék venni egy fzs 1000 fazert. Mire kell oda figyelni a vásárlásnál? illetve mennyi az a km ami még nem sok benne?
van esetleg valakinek eladó jó gépe? Köszönöm
Onnantól meg az ék...
Ha csak egy kicsit is kilóg az ék az ékpálya síkjából akkor már ellátja a feladatát.(azaz nem kell hogy teljesen kitöltse a rendelkezésre álló helyet)
Köszi!
Csörrents meg légyszi
Érdeklődöm : generátor dekli a 500-600 hoz van kölcsönben ?
Vagy eladó?
http://www.sportmotor.hu/motor...
szeretnék venni egy fzs 1000 fazert. Mire kell oda figyelni a vásárlásnál? illetve mennyi az a km ami még nem sok benne?
van esetleg valakinek eladó jó gépe? Köszönöm