Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismeritek a közmondást:kurvából lesz a legjobb feleség.
ez a kész átverés show
Sztem arra vár, hogy pénzt küld neki repjegyre Ne legyél kicsinyes, annyit megér

Ui: 20 dolcsival beszállok, ha jövőre elhozod Horvátba
h:55mm átm 2,9-3mm 5CE(F)Z 4 nem tudom hogy E vagy F
No para.
Csak ha megméred a tűket.
Akkor megtartom magamnak ha nem baj
Egyébként sem az esetem. Joyce sokkal jobban bejön.
A hölgy művészneve Catie Minx van még kérdés?
http://www.catieminx.com/
Hopp, tahó voltam, ő Joyce Parker Oregonból.
Kaptam levelet Katie Banks-től is West Palm Beach-ről (Florida) aki partnert keres pár forró éjszakához de ő sajna nem küldött magáról képet, így dobtam is.

Meglepő módon szinte egyszerre jött vele Joselin Laguer levele West Palm Beach-ről (szintén Florida, gondolom szomszédok) aki küldött három képet magáról de abból csak kettőt mutathatok meg, ugyanis lehet hogy egyes fórumtársak gyerekei is olvassák a fórumot és nem értenék hogy miért puszilgat a néni egy gumikígyót.

Ismerkedne velem a csaj, gondoltam megosztom veletek. (amerikai de gondolom ezt is ki kéne menteni valahonnan )
Akkor jó reggelt vagy északát mindenkinek. Mebtem aludni. Persze az eső csak addik gyiházott amíg hazaértem melóból. Na pá
már azt is ne bakker van kuplung kosaram is 2 garnitúra ha kell
Sokkolod itt szerencsétlent. Épp elég hogy le kell venni a kuplungot.
Emlékszel mit is mondott a kamionos haverom a megrázkódtatásról auschwitzi látogatás után?
Na akkor jó munkát mindenkinek....
Ja csak én dolgozok? Ejjen hurrá
Sanyi hívott Ábrus hogy kell majd alkatrész. Szelep lapka meg lehet hogy a hengerfej cserés lesz, mert ahogy nézte el van vetemedve, és elmegy a kompresszió az 1ik hengernél és azért van egyenetlen járása meg nem megy 1 henger amíg be nem melegszik mert kicsi a sűrítés. Ne aggódj van mindenem majd vele egyeztetek.
Cigányok basszus!