Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja tegnap vettem 1 t54et és első futam
reggelt

Első futam ma
Jó reggelt!
Jó éjt!
Elvileg a héten megjön de jó nagy szívás...
Péntek éjszaka hűvösebb volt,de a Bakos Pisti buli óta vettem takarókat meg duplafalú sátrat,és a hálózsákok is jók.Az okosabbak béreltek faházat.Fürdőcuccot kellett volna vinni,de azt hittem a medencéket már leengedték,de a termálvizűek üzemeltek,és a fedett rész is.
A tied megjott már?
Épp most akartam kérdezni, kinek is ígértem?
Nem volt hideg sátorozni?
Ha megvan még a kipu,hozd el légyszives.
Jó reggelt !
Jó reggelit,van itt néhány kép Karcagról.Jó buli volt jó (és csinos) fellépőkkel,a fevonulás egyben esküvő is volt,és nem akármilyen motorok parkoltak mellettem!
Oké. Szólj ha biztos lesz.
Most elmúlt 7végén nem értünk rá (ezt tudtuk régebben), az előző esős is szóba került (még előtte) de azt pont az előre jelzés miatt dobtuk

Ezt az időpontot céloztuk meg, ha szálló tud fogadni, majd megkérdezzük ma-holnap. Bor lesz nálunk, meg viszünk kabát
Mit akartam vele mondani?
Nincs terv semmi. Késésben vagytok. Fázni fogunk a teraszon, úgyhogy inni kell. Szólj majd, mert akkor öcsémet beszervezem sofőrnek, aki visszavisz a szállodába titeket.
Reméljük nem esik majd.
"Benzines persze" barátom, ezzel mit akartál mondani?

7végén micsinász? Lehet, járunk arrafelé, jelenleg szervezés alatt, még képlékeny.
Jó éjt!
Szép kocsi.
Öcsém e36 kupéja. 320as. Benzines persze. 98as asszem. Pénteken kapta meg a magyar rendszámot.
szasztomasz ez mi? Mikori? Hogy tecc?
Szevasztok.
Na, öcsém is béjjemvés lett.
Megrendszámozódott
Vissza is.mail