Hali. Akkor prezentálok. Fordított teleszkóp szimering cseréje. Felső csavar meglazítása. Kijönni nem fog mert alulról rögzíti egy imbusz csavar. Motor első kereke megemel. Fékek km spirál kikötése. Teleszkóp rögzítő csavarok kilazítása. (alul 2 10 es 6 lapfejű, felül 1 imbusz. A csutkakormányban nincs) Teleszkóp kijön. Keréktengely ki, sárvédö le. A keréktengelyt szorító két imbusz csavart ki kell venni, hogy kijöjjön az alatta levő. Olaj kiöntése. Kijön a rugó meg az egész bele. Mosás. A szimering kiszerelése. Porzáró kiszed, majd a rögzítő rugó. A szár kihozza a régi szimeringet. Új szimering felhúzása egy kevés olajjal persze. Szimering helyérerak. (mi kettévágtuk a régit és azzal kalapáltuk be az újat.) Rögzítőrugó, porzáró. A rugó vissza a helyére, addig behúzni hogy a gumi tömítsen. Olaj beöntése alulról.(a helyén volt a villa mire rájöttünk hogy felülről nem fog menni :D ) 465 ml. Az imbuszcsavar visszarakása előtt ellenőrizni kell a rézalátétet. Ha karcos folyni fog az olaj. (mi pl így jártunk. Kis csiszolópapír sima felületen megoldja a problémát.) A rugós rész vége 2 oldalról csiszolt, némi forgatást igényel mielőtt meghúzod az alsót hogy a helyén legyen. Mi a szárakat külön tettük vissza kerék nélkül, de lehet a kerékkel együtt is kinek hogy esik jól. Csavarok visszahúzása, leengedés, tesztkör. Remélem hasznos volt, én személy szerint örültem volna egy ilyen leírásnak. Köszi a segítséget Feribá
Nálunk esőt mond... meg nem is tudom, most jöttem haza, holnap kiesne akkor az egész nap, vasárnap meg haveri összejövetel... majd reggel meglátom, milyen idő lesz.
Én semmiképp se maradnék éccakára, megyek-jövök max.
A legszebb FZR!
1 fagyizó
2 sárkány eregetés/csak a papirt tudtam felengedni/
3 a másik itt maradt/nem repült el/
Hiába, igy kényelmesebb nekem
Sziasztok!
Ábri neked is kössz
Ümi: jelezzd --minden rendben ?
Sikerült ma halogén izzókat rakni a gépbe.
HR2 12V 45/40W
Pont passzol, nogyon jó!
Én semmiképp se maradnék éccakára, megyek-jövök max.
2000 körül nagyon akartam egy bogarat...
kétszer majdnem lett is
most már tudom, rengeteg pénzt spóroltam azzal, hogy nem jött össze