Nekem ilyen van, teljesen jó. A felső fülek nem kellenek rá, lécdarabokkal, esetleg gumilappal lehet még javítani, stabilizálni. 26 000 Ft körül van az ára.
Emelő híján próbáld meg csak leereszteni a hátsó kereket. Ha a gumi puha lesz, lehet össze tudod nyomni annyira, hogy nyerj vele annyi helyet, hogy kijöjjön.
Szia! Köszönöm de nem találtam a választ.,most is csak a képen látom.Oldalt lebontottam kivettem a sárvédő darabot,csak a kereket nem szedtem ki, mert nincs még motor emelőm.Széles deszkával alatta autóemelővel nem tudom lehet e próbálkozni?
Szépnapot!
Eltünt a bejegyzésem így újra segítséget kérek. Az ülés alatti tankot szedte már ki valaki? Kikell szedni a hátsó kereket is? Motor megemelési trükköt tud valaki. Nincs motor emelő.Köszönöm!
Sziasztok!
Valaki szerelte már ki az ülésalatti tankot? 1 órája forgatom már kezdek kissé ideges lenni. Ereszt a csapnál megkellene néznem ha kitudnám szedni. virago 535-ös.
A zselés nem jelent annyi pluszt, hogy kisebb is elég legyen.
A zselés azért jó, mert nem folyik, a sav gélesítve van. Az AGM meg felitatott, a lemezek üvegszál szövettel vannak betekerve és az van átitatva elektrolittal.
Sziasztok!
Akkum kezd behalni, most Bosch 12Ah savas van benne, 3 éves.
Nézegetem mindenfelé, esetleg Valakinek ötlete, hogy milyet lenne érdemes beletenni?
Zselés, esetleg kisebb is elég?? A mostani pont elfér benne.
535 virago AYL
Ezt a blkokkrajzot találtam.
Egyértelmű a működése, analóg a tirisztorossal, kivéve a vezérlő elektronikát.
A 8V biztos, hogy cellazárlat következménye.
>"Bent pöccre indult, 5 perc múlva már nem indult. 7-8V volt az akksi fesz."<
Az eszembe sem jutott - ott a rumliban - hogy amikor betoltuk, és nem láttam a feszmérőn töltést, (meg le is dadogott) hogy bekapcsoljam a lámpákat. Lehet, akkor érzékelte volna a terhelést, és megindul a töltés.
Nincs rajzom hozza, de azzal hirdetik ugye, hogy ez nem egy sima diodahid + zener kapcsolta tirisztorok elegye, hanem hogy "IC" van benne.
Lehet, annak ilyen a vedelme. Az se kizart, hogy a 8V nem merules kovetkezmenye volt, hanem mondjuk ket cella komolyabb zarlat miatt kiszallt a jatekbol es a szabalyozo erezte, hogy az aramfelvetel nem az, aminek lennie kene, ezert a pozitiv kimenetet lezarta, hogy ne egjen le a generator alloresz a tulzott terhelestol. Egy sima szabalyzo ilyet nem tud.
Megvolt a próba.
1500-2000 fordulaton világítás nélkül 14.7, világítással 14.4V
Csak azóta sem értem, hogy amikor betoltuk, miért nem volt töltés a 8V-os akksin. 🤔 Generátorral haza tudtam volna jönni....
Nem ismerem a SOLART lelkivilágát. Lehet, figyeli a pozitív diódák kimenetén a feszültséget? Ha az "X"V-nál alacsonyabb, lezárja a MOSFET-eket? Viszont akkor leégeti a generátor tekercseket..... hüüümmm......
Aliról veszem az o-gyűrűket marékszám, mindig van valami, amit fel tudok használni. A műhelyben nagyon hasznos, hogy nem kell alkatrészre várni, meg az árlrzékeny kuncsaft is örül, ha nem 2000-et fizet egy tömítésért, csak 120 Ft-ot.
Köszi srácok, ennyire nem vág földhöz 7000Ft (bár egy tálca sör megvásárlására szívesebben költöm el).
Amúgy az egész onnan indult hogy amikor vittem vizsgára a motort elkezdett füstölni mint állat a kipufogónál...
Kiderült hogy a hátsó henger kipuff szeélepállító deklijéből szivárog a kipufogóra az olaj a lapos tömítés miatt.
Elmentem az oRING-HEZ második alkalomra meg is lett a méret 63x3,53mm, csak egyet vettem próbának (2000Ft, nem is volt nekik 4) rendelni sok helyről lehet készletet, de az aliexpressen meglepődtem 3,2 USD a 4db. Szóval ha már leszedem a szelepfedelet szelepállítás... és el is jutottunk a csavarig... Amúgy tökéletes volt a hézag mindegyiknél, össz 4-5x néztem meg 17 év alatt 1x kellett minimálisan állítani rajta.
Még a vízes 5/4" záródugóra gondoltam, de nem volt időm keresgélni a garázsban.
Eltünt a bejegyzésem így újra segítséget kérek. Az ülés alatti tankot szedte már ki valaki? Kikell szedni a hátsó kereket is? Motor megemelési trükköt tud valaki. Nincs motor emelő.Köszönöm!
Valaki szerelte már ki az ülésalatti tankot? 1 órája forgatom már kezdek kissé ideges lenni. Ereszt a csapnál megkellene néznem ha kitudnám szedni. virago 535-ös.
A zselés azért jó, mert nem folyik, a sav gélesítve van. Az AGM meg felitatott, a lemezek üvegszál szövettel vannak betekerve és az van átitatva elektrolittal.
Zselés:
https://www.zselesakkumulator....
Ezen van beépített voltmérő is
https://www.motor-akku.hu/YB12...
AGM:
https://www.zselesakkumulator....
Ezek közül kb. bármelyik, sok választás amúgy sincs.
Akkum kezd behalni, most Bosch 12Ah savas van benne, 3 éves.
Nézegetem mindenfelé, esetleg Valakinek ötlete, hogy milyet lenne érdemes beletenni?
Zselés, esetleg kisebb is elég?? A mostani pont elfér benne.
535 virago AYL
Egyértelmű a működése, analóg a tirisztorossal, kivéve a vezérlő elektronikát.
A 8V biztos, hogy cellazárlat következménye.
>"Bent pöccre indult, 5 perc múlva már nem indult. 7-8V volt az akksi fesz."<
Az eszembe sem jutott - ott a rumliban - hogy amikor betoltuk, és nem láttam a feszmérőn töltést, (meg le is dadogott) hogy bekapcsoljam a lámpákat. Lehet, akkor érzékelte volna a terhelést, és megindul a töltés.
Lehet, annak ilyen a vedelme. Az se kizart, hogy a 8V nem merules kovetkezmenye volt, hanem mondjuk ket cella komolyabb zarlat miatt kiszallt a jatekbol es a szabalyozo erezte, hogy az aramfelvetel nem az, aminek lennie kene, ezert a pozitiv kimenetet lezarta, hogy ne egjen le a generator alloresz a tulzott terhelestol. Egy sima szabalyzo ilyet nem tud.
1500-2000 fordulaton világítás nélkül 14.7, világítással 14.4V
Csak azóta sem értem, hogy amikor betoltuk, miért nem volt töltés a 8V-os akksin. 🤔 Generátorral haza tudtam volna jönni....
Nem ismerem a SOLART lelkivilágát. Lehet, figyeli a pozitív diódák kimenetén a feszültséget? Ha az "X"V-nál alacsonyabb, lezárja a MOSFET-eket? Viszont akkor leégeti a generátor tekercseket..... hüüümmm......
https://www.techniqshop.hu/vak...
https://shop.haluxvill.hu/szer...
Ez mind pesti cég.
Az 5/4 záródugó menete nem passzol sztem. Az NPT.
Amúgy az egész onnan indult hogy amikor vittem vizsgára a motort elkezdett füstölni mint állat a kipufogónál...
Kiderült hogy a hátsó henger kipuff szeélepállító deklijéből szivárog a kipufogóra az olaj a lapos tömítés miatt.
Elmentem az oRING-HEZ második alkalomra meg is lett a méret 63x3,53mm, csak egyet vettem próbának (2000Ft, nem is volt nekik 4) rendelni sok helyről lehet készletet, de az aliexpressen meglepődtem 3,2 USD a 4db. Szóval ha már leszedem a szelepfedelet szelepállítás... és el is jutottunk a csavarig... Amúgy tökéletes volt a hézag mindegyiknél, össz 4-5x néztem meg 17 év alatt 1x kellett minimálisan állítani rajta.
Még a vízes 5/4" záródugóra gondoltam, de nem volt időm keresgélni a garázsban.
Ugyanakkor ott az alu ingyenpostával 3500-ért...
Ennyi pénzért megpróbálnám.....