De szavazni fognak ellene, pesti belvárosi gangos házban először a liftből tiltották ki a bringákat, ez még elfogadható így vittük lépcsőn, később a gang folyósóin még a sarkaiban sem lehettek, építettünk a nagy udvaron leláncolható tartót, kis időre rá az egész házból kitiltották, senki nem értette és a szemünkbe mindenki sajnálkozott, de biztos megszavazta. A lakások meg kicsik voltak ahhoz, hogy be lehessen vinni.
Mindenkeppen irasban es konkretumokat es hivatkozast. Addig en nem is allnek vele errol szoba.
Ha nincs kifejezett tiltas, ha van eddigi elfogadott gyakorlat, amit a lakokozosseg elfogadott, akkor nehezebb lesz atvernie az akaratat.
Persze a lakogyulesen allj ki, es adott esetben a lakokat szemelyesen szolitsd meg, hogy esetlegesen neki mi a konkret problemaja a motoroddal, ha van olyan. Ne felj, szemtol-szembe nem fog mondani semelyikuk semmit.
Ezt kösz - nincs szmsz-ben semmi - ráadásul 28éve ott van a mocim! Azt válaszolja a KKépv.ő, hogy megszavazta a többség (még jegyzőkönyvet nem küldött senkinek, de már 10.-ei határidőt kiírt :( ) bár remélem előírt többség kell, nem egyszerű többség.
Én először megkérném, hogy ÍRÁSBAN értesítsen, hogy a motorok benntárolásával a társasházi szmsz/házirend melyik pontját sértettétek meg, illetve jogtudóstól megkérdezném, hogy közgyűlésen hozott határozattal felül lehet- írni az érvényes szmsz/házirendet.
akkor rosszul tudtam ?? A-ban hetente (havonta ?? ) van a birosagi epületekben ingyenes meghallgatas-tanacsadas, mindig egy valaki jogasz ott vallalja az ügyeletet, es ha tetszik a valasz, ott mindjart megbizhatod a jogaszodat folytassa le a pert.
Ezert kötöttem a DAS jogvedelmi biztositasomat annak idejen, ezutan eleg volt a nem kifizetett szamlat a jogasznak, esetleg az Inkasso irodanak elküldeni, es jött a love...
Itt a DAS-t, most ---ujabban ---de ugyanaz, masnak nevezik, de ajanlatos megkötni ( FT 80,000.- ) ---es nem masik biztositoval !!! ---Unika egy tetü szar kisstilü banda .
Sajnos szerintem bukta az ügy... Közös udvar, rendeltetésszerű használat, stb... kb kizárt, hogy nyerj a "lakóközösséggel" szemben. Jobb esetben majd kitalálják, hogy csepeg az olaj, tűzveszélyes, egyebek= ki az utcára, vagy bérelsz garázst valahol a közelben. Rosszabb esetben, majd "ismeretlen tettes" összekarcolja, kulccsal kilyukasztja az üléshuzatot, stb--> erre volt példa az én fiatalkoromban, ugyancsak társasházban: A haverom és a bátyja, amíg régi kacatokat (Jawa, MZ) tartottak a földszinti lépcsőforduló alatt kialakított biciklitárolóban, senkinek semmi baja nem volt. Amint összegyűjtöttek egy "komolyabb " valami Aprilia AF1 125-ös motorra, az már büdös volt, folyt belőle minden IS, majd a végén valaki kilyukasztotta az üléshuzatot. Szóval az emberi hülyeséggel, irigységgel és rosszindulattal nehéz és sokszor céltalan harcolni.
Értem, de nem indítjuk be, csak kitoljuk az utcára, és ott. Tényleg az 1-ső konzultáció ingyenes, ezt hol lehet megtalálni?. mert nem ezt mondták az ügyv. irodában.
közgyüles ? Ott azt hiszem a többseg dönt. A motorok inkabb az utcara valok, mint egy udvarba, ha beinditod zajos, es rafoghatjak, hogy környezetszennyezök ... Nem sok eselyed van, de kerdezz egy jogaszt --az elsö konsultazio ingyenes--
Hát, srácok, nem is tudom hogy kezdjem.... 30éve lakok egy társasházban, a motorjaimat az udvaron tartottuk (még 2-en). Most a közös képviselő és "asztaltársai", akik akarnak a kerti partijuknak nagyobb helyet azon a betonrészen, ahol a mocik is vannak. Ezért a 12 ember + nem tudni, hány meghatalmazó, a közgyűlésen döntést hoztak, hogy a motorok usgyi ki az utcára. Nem akarom hinni, hogy ezt megtehetik!? Ha volt már hasonló esete valakinek, adjatok ötletet, mit lehetne tenni? (Törvényes megoldásra gondolok.) A bíróság az hosszú és drága, és nem találtam egyértelmű példát ilyen esetre. Várom akkor a segító dolgokat! Köszönet!
Sziasztok! Lenne egy kis problémám. Kb 1 év kihagyás után elakartam indítani az xv 1100 ast. Nem sikerült. A behúzó csattanik de nem indúl el. Mérés után kiderült hogy azon a vezetéken amin állandó áramnak kellene lennie a behúzón azon most nincs. Az aksi 12.7 v mutat. A rajz szerint az a vezeték közvetlenül megy a behúzóra. De lehet hogy azért még valami be van iktatva csak én nem tudom hogy mit keressek. Ha valakinek lenne információja róla azt megkoszönném!
Az emelőhöz!Én az autóbontóban vettem 4 ezerért X formájut.Az aljára és a tetejére 4-eslemezt hegesztettem 50x50-est,a tetejére pedig tettem kemény hungarocelt.Emeléskor a garázs gerendáihoz még spaniferrel rögzitettem az elborulás ellen.
Ha nincs kifejezett tiltas, ha van eddigi elfogadott gyakorlat, amit a lakokozosseg elfogadott, akkor nehezebb lesz atvernie az akaratat.
Persze a lakogyulesen allj ki, es adott esetben a lakokat szemelyesen szolitsd meg, hogy esetlegesen neki mi a konkret problemaja a motoroddal, ha van olyan. Ne felj, szemtol-szembe nem fog mondani semelyikuk semmit.
Ezert kötöttem a DAS jogvedelmi biztositasomat annak idejen, ezutan eleg volt a nem kifizetett szamlat a jogasznak, esetleg az Inkasso irodanak elküldeni, es jött a love...
Itt a DAS-t, most ---ujabban ---de ugyanaz, masnak nevezik, de ajanlatos megkötni ( FT 80,000.- ) ---es nem masik biztositoval !!! ---Unika egy tetü szar kisstilü banda .
A bendixnek ketto csavaros-anyas erintkezoje van, az egyik az akku+, a masik a kimenete, ami az oninditora megy. Nincs kozbe iktatva semmi.
XVS 650 re: 35.000 ft
06303204230
Helyileg: Sàndorfalva
19-es.