Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Repsol Moto 4T 10W40 -esre cseréltem március elején. Decemberben a szezon végén már nem volt kedvem az olajszűrőházzal pancsolni, úgyhogy a tavaszi tisztogatás- bütykölgetéssel együtt leengedtem a forró fekete olajat ( két napot hagytam lecsurogni ) Azt bele a frisset. Most már, hogy enyhébb az idő, visszavettem az alapjáratot 900-ról 600-ra, szépen ketyeg melegen. Nem tapasztaltam az általad említett kuflung kiemeletlenséget. A régi olajammal is volt hogy keményebbnek éreztem a lámpánál állva a visszakapcsolgatást nulláig, de ugyanúgy ezzel az olajjal is van néha. Egyébként nincsen rossz tapasztalatom vele.
Szia Brumi!
Miujság,hogyvagy,én kicsit javulok,DE sikerült a telómból az összes számot törölni,ezért kérlek csörgezsd meg a telómat szeretnék Veled beszélni , köszi.
Üdv. Jenő.
Semmiképpen sem szerettelek volna száguldozásra buzdítani, főleg ha ez kívül esik a komfortzónádon. A Viragoval egyébként én sem szoktam. De tudd, hogy a lehetőség adott és nem fog megragadni vagy elkopni idő előtt a hátsó henger.
Valószínű mindkettő! Húsvét után viszem a Brigi Magnáját kalmihoz mert nyitott benzincsapnál folyik a benzin az egyik karbi túlfolyóján. Zárt csapnál nem folyik és megy a motor úgy is, de gyanítom, hogy csak alapjárat környékén. Szóval ketten 2 motorral szeretnénk menni! A Virgács szépen megy, pénteken gurultam egyet. Viszont a kuplung nem emel ki a téli állás után. 3-4 saroknyi gurulás után már ok. Asszem Repsol moto v twin nem lesz többet! Csak az olajhoz tudom társítani a problémát. Sem a Gulfnál sem a Castrol Actevónál nem volt ilyen eset.
Fauna istennő tiszteletére teszem ezt a bejegyzést: Tegnap az új füldugóm csendjét élvezve alig 110-el (egyéni végsebességem, amivel főúton csak nagyon ritkán motorozok) poroszkálva egyik kedvenc utamon Fauna istennő önelégültségemet megunva figyelmeztető jelet küldött elém egy az út közepére kiugró, ott (számomra örökkévalóságnak tűnő) néhány másodpercre buta nézelődéssel lecövekelő majd továbbugró őz képében.
Ezúton is hála és alázat amiért íly türelmes hozzám és nem radikálisabb megoldással adta tudtomra, hogy igényli a tiszteletet. Türelme eredményeként mind Bambi mind jómagam sértetlenül folytathattuk utunkat anélkül, h. közelebbi kapcoslatba kerülünk volna.

Ui: Bambi! Ha találkozunk valamikor, majd beszéjünk még erről a tegnapi esetről, lesz egy-két szavam hozzád, amiért miattad kellett a gatyámat kimosni, amikor hazaértem!!
Nagyon köszönöm mindekinek hűtés témában a tanácsokat! Az elmúlt bő két év beidegződéseit nem lesz künnyű elhagynom. Egy nagy tanító gondolatait felasználva: mint egy szilánk az agyamban... :)
Azt jól teszed én ahhoz nem értek. Virgács vagy katana lesz ?
Ok. Közben agyalok azon is, hogy merre guruljunk.
Egyértelmű!
Hozod a csurditot?
Csurdító vas az a ,tuti!
Mi most vagyunk túl az idei második, családi bográcsozásán. De holnap tuti, hogy motorozunk egyet.
Jók a képek!
Részemről ok, de még nem látom mi lesz húsvétkor. Elötte pár nappal még egyeztetünk. Meg az időjárás és a jelntkezők száma ,meglátjuk.
Nagypéntek?
Elvtársak ! A brigád motorozást mikor kezdjük el ?
Az tuti, hogy ti kihasználtátok az 535 teherbírásának minden grammját. Képzeld! A születésnapomra csurdítót kaptam a Brigitől! A fényképeket visszanézve szomorúan konstatálom, hogy több lett az ősz hajszálam és lassan dinnyeárus leszek én is.
Arnót-ra a szabi kiíratva.
Mi már júli 15.-én elindulunk. Bolyongani fogunk az országban. Naturista kempingtől, kempingig.
Aztán 22.-én irány arnót. Majd még egy hétig folytatjuk a motorozást.
A 2014-es fotók.
Teljesség igénye nélkül.
Nyugi, Nyugi, Nyugi,
A motorodnak tökéletes a hűtése is. Ez egy nagyon jól megtervezett, és kipróbált konstrukció. Ha a karbantartási előírásokat betartod, akkor ki megy a világból is. Sőt agyon üthetetlen.
Azért van benne 50-es olaj, hogy bírja a hőterhelést. Akár alacsony, akár magas.
Mi állandóan két személlyel, és felpakolva közlekedtünk, az 535-ünkel.
Volt hogy az M7-esen BP-Balatonig 150 Km/h körül húztam neki végig. Meg sem nyikkant. S volt hogy a kék túrán (Augusztus) Gyöngyöstől Kékestetőig több száz motorossal együtt lépésben fel a Mátra tetejéig araszoltunk. S akkor sem melegedett túl.
Tehát ne izgulj, a tiédnek sem lesz baja. Ha nagyon akarod akkor bütykölhetsz hozzá olaj hőmérőt, de ráfogsz jönni, hogy felesleges.
Inkább élvezd a motorozást vele!
Köszönöm!
Azt tényleg sajnálom, hogy beletrafáltam neked, épülj fel minél hamarabb.
Vigasztalásul egy régebbi kórházi esetem:
Térdműtétre utalva kerültem be a traumára, nem baleset, sarlóporc. (szarügy) tíz nap szigorúan fekve.
Öt vagy hatágyas kórteremben, tökegyedül első este, nagynehezen elaludtam, de kb. éjfél után félálomban hallom mentősök hoztak valakit.
És úgy emlegették a "motoros". Még mindig nem ébredtem fel, de gondoltam, legalább nem egy köhögős bácsi, sőt hozzám hasonlóan megszállott motorozó lesz miről diskurálni majd másnap. Aludtam tovább. Korán szoktam ébredni mindig, a lustálkodás nem az én műfajom. Csakhogy ugye fel sem kelhettem. Nézek át az új fiúra, bekötve a feje, karja lába, gondoltam csúnyát bukhatott. de könnyebb nem súlyos.
Aztán még kora reggel megjöttek a rendőrök ketten. felébresztették. Kérdezgették, ha akartam ha nem, hallottam. Akkor döbbentem rá, ez egy középkorú cigányember, aki lopott robogóval bukfencelt éjjel, kificamodott a bokája, sisak nélkül a arca is sérült azért nem tudott elmenekülni...
Szóval ezzel a bűnözővel, a társadalom legaljával lettem én összezárva. Amúgy sem vidám dolog a kórház, hát még így. Egy szót sem beszélgettem vele a továbbiakban sem. Később lassan megteltek az üres ágyak is. Pár nap múlva összehaverkodtam egy tenyeres talpas igazi paraszt gyerekkel, nem az a suttyóféle volt, komolyan jókat lehetett dumálni vele mindenről. Tíz nappal a műtétem után lábra állhattam, (addig csak kerekes székkel gurulhattam a wc-re is) egyszerűen nem tudtam betelni a mozgás-szabadságommal."Rohangáltam" a folyosókon lépcsőházban, leülni sem akartam, nemhogy feküdni.
-Ennyit rólam, most te jössz:
..."-és én így már egy jó dugásnak is örülök-"... ezt értsem úgy, hogy a telefontöltőddel betalálsz a konnektorba, az egy jó dugás, sikerélmény?
Kedves Dinnye árús barátom!! A vicet félre téve, engem már szétvágtak mint szart a kerék és én így már egy jó dugásnak is örülök csak az asszony meg ne tudja!!
Tehát az általad ajánlott kura nekem már nagyon veszélyes.
Kedves Brum
Na, a sok flancos nevű tabletta (ami még qurvadrága is) helyett nálam a hagyományos, jól bevált vízhajtó, hétköznapi nevén: sör, a nyerő. Ráadásul mellékhatás nélküli. Hangulatjavító, stresszoldó, agyi teljesítményserkentő, stb. Rock zene élményének az emeléséhez elengedhetetlen. Többek közt egyszercsak azt veszed észre, mennyire jól tudsz már léggitározni a söprűvel... Persze ahhoz már kell néhány kupica 40%-os finom párlat is. (Tanúja is van az eseménynek d...71 Gyula aki velem együtt lelkesen feszegeti a kultúrált sörfogyasztás határait.
Egy dolog azért még kimaradt nekem, történetesen a "dízel" nevű szörnyűség, ami sör és kóla mittudomén milyen arányú összeöntésével készül. Böeee... Meg a gyümölcsízesített pancsok sem a kedvenceim.
Hát akkor brum hajrá, itt van végre a nyár. Üdv a debreceni aszfaltszaggatóknak
A főorvos úr írt fel új gyógyszert Ez elmeosztályon ami sok kis Napoleonnak is be vált! ! Azóta jól vagyok , csak rendszeresen szednem kell!
Na majd adok Neked Salgóbányán, vagy Arnóton!!!