Az R6 ot csak ket hete vette haver.Csak egyszer mentem vele akkor sem tul hosszan.Viszont tenyleg csalodtam.Jobbat vartam.De azt meg kell jegyezni hogy soha nem volt sport motorom.Es valoszinu,hogy csak a cat utan ennyire kenyelmetlen.Mellesleg az F4-es haver is hasonlokepp velekedett.De mint mar irtam,megszokas kerdese.Lehet egy het utan beleszeretnek.Bar a cat-tet amikor hoztam haza az elozo tulajtol(300 km,ket szemely)elmeny volt vezetni.
(képeid között)
Lehet nekem is ki kéne próbálnom...
Pl.: 120 lóerő azt hiszem...195kg teletankolt tömeg....blablabla
Egyébként annak a nem túl húzós számlának megkérdezhetem a végösszegét(ha nem vagyok túl indiszkrét)?Mert ismerősöm most volt szervizben, és olajcsere(gondolom szűrő is) meg láncfeszítés...és leszedték 30papírról....holott sztem ennek olyan 15ből meg kellett volna állni...bár nagymotor alkatrészárakban annyira nem vagyok otthon...de nekem a 125ös xt-mnél(régi típus) megállna 4000ből...viszont ide csak 1liter olaj kell...:)
Guminál olvastam, hogy a 180-190-esek rohadt drágák...úgyhogy jó az a 160as...meg sztem közútra elég egy 600as teljesítményéhez!
Persze, a borulás benne van....elvégre elég sportos moci...nem élek álomvilágban...:)
Igazad van, a lényeg, hogy normálisan meg legyen csinálva...meg a blokk(+elektronika)rendben legyen!
Egyébként meglepő, hogy a gixxered többet eszik....azt hittem, hogy az injektor nyomja le a fogyasztást...és én még nem akartam elhinni, amikor mondták, hogy egy ismerősömnek 8at eszik a 600as gixxer(jó, azért húzza is)!
Amúgy is karbisat akarok inkább, mert egy hozzáértő mondta, hogy kb. 2évente ajánlott egy injektor-állítás(nemtom, hogy az újabbaknál is így van-e), amit mifelénk olyan 150-200ezerért csinálnak...és annyival többet meg nem eszik a karbis sem!nomeg ez csak állítás!
A tiéd(ugye nem gond, ha tegeződünk?) citrom-ezüst színű?sztem te raktad fel a topspeed teszt videot a sportmotorra, mert a videoid között is láttam:)
Egyébként színösszeállításra a citrom-ezüst tetszik legjobban, a narancs-ezüst-fekete is jó viszont kékben, és piros-fehérben annyira nem tetszik!de azok sem rosszak!