Bár nekem 750-em lett.
De sokkal sportosabb nála.Gondolom a 600-as detto.Persze kinek mi számít.
Azon ki tudjuk élni magunkat! Jó buli,é s az idő csak telik.
én ezt max r6ra vagy cbr rr re cserélném, gixerem soha nem lesz!
Iden szar volt itt a nyar..legjobb ido szeptember vege oktober volt....
.Egy-ket helyen nedves volt az ut,de legalabb itt nem volt hideg...meg a belest sincs benne sem a gatyamban,sem a kabatomban...De sajnos megint esik..tehat holnap semmi....ha meg elall utanna meg feltetelezem tul hideg lesz...Mindenkinek minden jot!
,de tavaszra összekaparom a pénzt és...
Kicsit homalyosak az emlekeim arrol az esterol.Mentsegemul szolgaljon,hogy csak evente ketszer jarok haza, es akkor nem vegzek felmunkat a haverokkal
Pláne mert most írom a szakdolgozatomat, vagyis diplomamunkámat, egy olyan program fejlesztésről, aminek a manualja angolul van... Tehát ideje lenne megtanulni angolul. Pláne mert tavasszal nyelvizsgáznom is kellene.
A másik olajszürűbe is kellene olaj nem? vagy nem tom, de tuti vhogy rá kell jönnöm, az első eset vicces lesz úgy érzem, de utána már belejövök.
de szerintem egy pár csepp a régi olajbó nem oszt nem szoroz.A kocsinál engemet is idegesitett hogy a szervizben miért nem engedik teljesen kicsöpögni.
számomra a honda respect, talán mert ezen "nőttem naggyá", és rendkívül pozitív véleményem van hozzá, és jó magyar emberhez híven a jót miért cseréljem le?
de ez nem jelenti azt hogy a másik nem jó! most cicán élek, az érzés hasonló hondához, de ahhoz jobban hozzánöttem.