Tudom mit beszélsz,mivel már Én is jó pár motort vettem
...nem akarom elkapkodni,és ezen a fórumon is azért kérek segítséget,hogy olyanra ne pazaroljak pénzt és időt, ami nem üti meg a jó állapot elvárható szintjét...
biztos sokat elutazgatok majd,de nem akarok csak azért motort venni gyorsan ,hogy utánna mindíg rossz érzéssel üljek rá ,mert valami bibi van vele,vagy volt...
azt megkérdezhetem hogy a vágott doboknak mi lett a sorsa?amennyiben publikus?
A telefonos beszélgetésünk alapján,nekem is annak tűnik!Rólad is nagyon pozitív véleménnyel volt,aminek nagyon örülök
Az első 3-ban van a motor(od)ja...csak a távolság miatt nézek meg előtte még néhányat...egyébként az előtted levő tulaj ki,és mien volt?Amennyiben megkérdezhetem?Köszönöm a segítséget
akkor azokat a kipukat,majd nagy becsben tartom
,majd azon játszom az asszonynak a szarvas bőgést...
és egyetértek veled,ez a szín nagyon cool...
néztem a hahun...de addig már anyagilag nem akarok elmenni...biztos el tudja majd adni,és valaki nagyon boldog lessz majd vele!
bár közel van...
le a kalappal...a pirosnak a második tulaja,ha minden igaz egy hölgy volt,és attól vette meg a jelenlegi tulaj...egy dőlésen kívül,ami véleménye szerint nagyon minimális (kormányvég,és lábtartó)sérüléssel járt,egyéb sérülése nincs...hát nem egyszerű ez a vásárlás...
de van időm...és még itt van szekka motorja is,amiről most küldött képet...
a kékről pedig este kapok majd űjabb képeket...
ahogy írtad,lehet alkudni...
és megfogom nézni...ami egy kicsit elvette a kedvem,hogy csúszott és az ülésalatti idom repedt ...a tulaj egyébként korrektnek tűnik...majd élőben kialakul a kép róla...
a mit írtál abból úgy tűnik,ahogy jobben ment a szekér az apriliánál,úgy vettek visszább az extrákból...
taljánok...
Nyugodtan mondjatok rosszat is, sőt elsősorban az érdekelne!