Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia elso korben nezd meg volt e EPROM cserelve a motor "agyaban". Ez a hatso ules alatt van egy 25 x 20 as fem doboz. Ha volt cserelve es tuning chip van benne akkor nem celszeru vissza csesztetned a legszurot. Ha nem volt cserelve akkor nyugodtan rakd vissza. Az eprom csere felel meg a mai chippelesnek vagy program irasnak.
nekem egy tapasztalt szaki valamikor azt mondta nyugodtan maradhat benne sport szürö nem változtat semmit ha gyári dobot teszem vissza. csak 10 ezrenként specko olajozni k&n nek van hozzá spré amivel be kell fujni és kész.
Pár hónapja vettem egy olaszból behozott tuonot. Sajnos előéletéről sok mindent nem tudok, viszont az állapota rendes gazdára utalt.
Gyári kipufogó van rajta (katalizátor nélkül), ezért gondoltam, hogy biztos nincs benne sport légszűrő. Megrendeltem a papír légszűrőt.
Ma volt egy kis időm és megnéztem. K&N légszűrő van benne.
Valószínű, hogy volt rajta valami nyitott kidörrentő és ezért volt benne sport légszűrő. Gondolom, hogy akkor már az elektronikához is hozzá van/volt nyúlva.
Én nem fogok venni rá dobot szóval a sport légszűrőt rakjam vissza vagy hagyjam és menjen bele a papír légszűrő?
Vagy papírszűrővel nem lesz jó? Vagy fulladni fog? Fingom sincs.
Szia!

Félig-meddig, még nincs nálam.
Profilképed lecserélted tehát vettél már. Mi a helyzet?
Sziasztok!
Tervezi valaki eladni a motorját?
Véleményem szerint a Moto2 hasonlat nem ugyanaz mint a WTCC.
Olivera 2. Blinder meg 3. a bajnokságban a KTM-el.
Ez a MOTO2-es hasonlat, olyan, mint, hogy az a Granta ami a WTCC-ben megy, az is lada, meg az a ratyi vesta is, amit a sarki ladakereskedés árul.
Sunstar....bocs.
Miért nem veszel az AF1 racingról, gyári sustart....mert ugye az a gyári. Nincs 9O dodó 1 db. én onnan rendeltem, tökéletes már évek óta. Rámegy még a vám, meg az áfa, de simán megéri így is.
Amióta hirdeti minden kacatját mindenki facebook-on, azóta nagyon elszaporodtak a hibás, rossz, szemét alkatrészek, nagyon hitetlenkedve áll oda az átlagos vásárló a használt termékekhez, sokakat átverték már...
Mi a baj a bontott tarcsaval? Tobbet birnak, mint a legtobb utangyartott semmitero! Persze olyan helyrol kell venni ahol van ra garancia hogy nem ut es ha gond lenne vele vissza lehet vinni.
NG nem rossz utangyartott tarcsa. Parat tettem fel. Gond nem volt vele.
"Amit kinéztem nem egy kínai az EBAY-ről, " bocs, itt nem olvastam a "nem"-et. NG-ről nincs tapasztalatom, de amennyire promózzák nem lehet rossz, meg TÜV engedélyes, tehát simán megveheted, véletlenszerű tesztnek vetik alá a termékeket, nem lehet elcsalni.
Kistrojak
Köszönömhogy írtál, de nem sokat segítettél.
A Mqto2 ben sincs pénz hogy az NG a beszállító. Brad Blinder, Olivera ?
http://youtu.be/RXH9dSOYjnM
Ez nem papír tárcsa.
Aki bontott tárcsát tesz fel az tényleg ne motorozzon.
Szia
Vágasd ki kartonból, arról is jókat írnak... csak aki meghalt miatta, már nagyon nyomja a mellkasát a föld, nem tud gépelni, levegőt se vesz stb... Azt mondom akinek nincs pénze motorozni, az ne is motorozzon. Vegyél bontottat, gyárit, jobban jársz.
Sziasztok!
Első féktárcsa csere előtt áll a motorom. Amit kinéztem nem egy kínai az EBAY-ről, jókat írnak az NG-ről és nem elhanyagolható az sem hogy 40 ezerrel olcsóbb párban a Brembo-nál.
https://motoralkatresz.eu/termekek/NG/NG1060_fektarcsa/
Szerintetek?
lehet, már az akksi ratyi, nem veszi a töltést rendesen.
a fesszabályzó csatlakozóját ha széthúzód akkor ott is megtalálod ezeket a vezetékeket
Ránéztem, de barna csatit nem találtam. Hála Istennek az előző gondos tulaj kilőtte a barna csatlakozós problémát. Viszont ma járattam sokat. Hidegen és melegen is 14 volt folyamatosan. Ha legközelebb is vicceskedik, akkor tényleg rámérek, de addig inkább nem bontom meg a vezetékeket.
Kihagytam hogy meleg motornal is merd meg ugyanezt
Gratulalok! Szepnek tunik!
Javaslatom: jobb oldalt a blokkon a fesszabalyzo elott van egy nagy barna csatlakozo. Ezt huzd szet, multimeterrel valtofeszben merd meg a harom kivezetest hideg motornal alapjaraton es 3ezres fordulat korul. Ird be ide az ertekeket.
Nezd meg a csatit alaposan, eges, olvadas nyomokat keress.
Ma tulaja lettem egy patika gépnek (2009). Első dolgom volt megnézni a töltést. 14 környékén mozgott. A generátor hűtésére pedig a képen is látható módon van rásegítve. Mondom itt probléma nem lehet. Hazaérve (kb 5km) a töltést megnézve 12.2 lett. Nem volt már időm vele foglalkozni de nem értem. Visszaolvasva ha a generátor be is döglik akkor fokozatosan csökken a teljesítménye vagy nem?!
Sziasztok,

2006-os Tuono hátsó gátló eladó, kb 20e km van benne, hibátlan. Öhlinst tettem rá, ezért adom el.
Sziasztok. Elado ha valakit érdekel. 30 6243387
Hátha érdekel valakit:
https://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/rsv_1000/aprilia_rsv_1000_factory-13432415