persze a zxr marad,ez már max nyugdíjba megy
Persze nem mindenáron vennék,jó sokkal kevesebbet ajánlottam a kiírt árnál. Ha bejön lesz egy futkosós Z-m
ha kirohognek,akkor is motorozok tovabb. Kíváncsi is lennék mit látsz a képekből. hasznaltauto.hu -n 790,egy fekete z1000.
A helyszínen semmi kirívót nem lattam,kiveve a tank fenyezeset,az ulesek pontatlanul zarnak,tukrok nem gyaariak (szerintem) gumik kopottak epprn elfutnak. Ilyenek.
Szemtanúkat is keresek magamnak hàtha látta valaki az előttünk guruló audi elé bevàgó parasztot,elbeszélgetnénk:én a mankóm és a köcsög vízfeje
pont a baleset előtt egy cayenne turbó(persze SK rendszám ki ha én nem tipus) izgult rá a seggemre,öcsémnek még mondtam is ha nincs mögöttem rámászok,de púppal a hàtamon dupla felelősség így hagytam a görényt.A csatt a Stefània úti kereszteződés előtt volt a hungáriàn,szàguldoztam a szélső sàvba 40el mivel piros volt már rég.elég pöpecre "1 ujjasra" tuningoltam a féket,amikor az audi blokkolt és felvillant a féklámpa hiába markoltam már a fékkart,esély nem volt màr így mérnöki pontossàggal telibe vertem az a8 faràt.A tankon szétcsaptam a tököm ugyan,de annyi lélekjelenlét még volt hogy mentsük ami menthető.fel se tűnt hogy törésem is van,csak mondtàk össze leszek csavarozva.Na most ami nekem vakfolt:hogy repültük át a kocsit ? Öcsém kiesett a cipőjéből,állitólag úgy megilletődött hogy kiszaladt a járdàra és leült