Simán benne van, hogy csak egy másik beállítás/takarítás/szinkron hiányzik neki, azt már le is van tudva!
igen ez a ráncfelvarrott verzió már emiatt vagyok kicsit gondba mert ritka a jó idom hozzá.tákolva volt már párszor így cserélném na nem mindenáron de ha találok valami érdemeset akkor lecserélem egybe.valami azért nem stimmel a karbikkal,néha bebutul ha sokat állok alapjáraton mondjuk pirosnál,majd megnézem mi a gondja.A kislány neve pedig Dina
3,8 az több, mint jó, nekem 6,5 alá semmi pénzért nem hajlandó menni, mondjuk 7,5 fölé se nagyon!
4 Nappal a műszaki vizsga előtt szembesültem azzal, hogy hoppá, a rendszámtábla kerettel együtt letört valahol menet közben és legkorábban kedden tudok lépni az ügyben... Na ez szép kihívás!
A teljes felújítás után egy OT rendszám esetleg?
nagyonekezs,mechanikusan egyben van,kicsit tupírozni kell a stukkót mert valami okos picasso festék sprével összetaknyolta a plexit meg amit elért a csóva,ezt a kis csúnyaságot leszámítva folyadékok szűrők csere és jöhet a szezon
Nekem sikerult valami bontoszokeveny melle leraknom, amibol orran-szajan folyott az olaj, viszont ezt csak akkor vettem eszre, amikor kifele menet majdnem elfekudtem... alaposabban korbenezve egy csomo olyan motort lattam, ami alatt-mellett-korul volt valami csuszos takony.
Szoval probalj meg tiszta helyre parkolni, megelozendo a kellemetlen meglepeteseket.