Covid-19

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tuti elkapod, mert a buzik a leginkább veszélyeztetettek. 😆
😂
Vagy te a lofaszt.....egy sima nátha is elvinne
Valamék buzi aszonta, hogy azok mán szart sem érnek!! 😂
Hajolgatni kő a zúj ótásokéé, mer azok is leestek! 😅
a hit fontos, minden idióta a hitből merít, hiszen a tudásból nem tud
Meg nem dontottem,de putyin siman megvedett azota is. 😆
Te csak menjél oltakozni - áruló! Télen szétdúltad az egész topikot, és baxtál felvenni a harmadikat! 😆
Akko lekell mennem kalocsara,intezkedni?
Nemaaaaaa.......... 😆
Minek hordanék? Én három - nyugati - oltással védett vagyok.
Az ilyen barmok mint te, meg be is veszik!!
Makszot hordasz már??
Napaszmeh!

https://nyugatifeny.hu/2022/07/01/muller-cecilia-dublore-bejelentette-egy-het-alatt-durvan-megugrott-a-covid-fertozottek-szama-magyarorszagon
Azêrt ezek általában kimatekozhatò dolgok,többnyire mikor teszteltünk akkor volt erős kovid kontakt,aztán volt mikor csak nátha vagy köhögés láz volt teszteltünk és nem volt semmi.pl mikor a másodikat begyűjtöttek akkor a sógornőméknél voltunk szülinapozni,két nap múlva hívtak hogy covidosak,teszteltünk mi is,negatív.majd két nap múlva már mi is pozitívak voltunk,a harmadik is hasonló.
én nem teszteken voltam hanem vérvételeken. nekem papírom van róla, hogy átestem ezeken a nyavajákon remélem engem már békén hagynak a majomhimlővel is 😅
Csak mondom, hogy a "teszt" kb. egy kalap szart ér.
Mindenre is reagál.
.........és utána egyből kértél 4 pfizert.
töredelmesen bevallom még könyörögni sem tudtam mert lélegeztető gépen vártam a megboldogulásomat, de valami isteni csoda folytán neccesen de túléltem(kezeit széttáró)
Hazudsz,ott könyörögtél kériné-nél
nekem voltak tünetek egy kisebb nátha volt majd visszamérettem, hogy kovid volt e(kezeit széttáró) Szóval amikor komolyból náthás vagyok ezeket a kovidokra elcserélném mert az tényleg nem volt nagy durranás. kb. 1 napig hőemelkedés meg orrfolyás még 1 napig oszt slussz(kezeit széttáró)
Én is voltam háromszor,az elsőnél voltak tünetek,a másik kettőt csak a teszt miatt tudtam meg, abszolút tünetmentes volt.
pedig veled kapcsolatban nagyon szurkoltunk neki 😅
Mondjuk lenne dolga a feleségednek bőven. Összehalmoztál annyi kacatot nehezen tudna megszabadulni tőlük eleve ott a 2 ford(fetrengős)
Mint kiderült nagy,titokban két hete ismét alighanem átestem rajta. Mindegy, má leszarom de kéri felesége ismét hoppon maradt.
Ja,hàt borítékolható volt hogy szeptemberben jön a következő hullám.Pont valamelyik nap nyilatkozott az egyik,talán a Rusvai,hogy meg kell tanulni együtt élni vele,de hàla az átoltottságnak és átesettségnek ezek már enyhék lesznek.
na elkezdték rebesgetni, hogy nyár végére megint letarol bennünket a kór(gondolkodós) Mondjuk blődikém mi már már rutinos túlélők vagyunk a a fax tudja hány hullámot is átvészeltük egyetlen oltás nélkül 😂
Ugyanez igaz magára a covidra.