Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez jó hír. viszont igyis ugyis rajtam verik le a tartozást . (a fizetésemből) jol értem?
pedig ezt mondta...miért ne lehetne egy embernek több munkahelye is nekem van olyan ismerősöm,hogy egyik helyen vállalkozóként van egy másik helyen meg alkalmazott.
Hogy vállalhatok így is?tudtommal vállalkozó nem vállalhat munkát . ugyértem pl hogy megvan a cégem és máshova dolgozni nem jelenthetnek be
amit gyorsan elmondott:te vállal6sz munkát így is,csak mivel lesz jövedelmed,az apeh azonnal hozzányúl6 és elkezdi vonni a tartozást.
átadni simán átad6od a faternak.ügyvéd kell hozzá persze.de te 5évig még felelős vagy érte.tehát ha a fater nevén lesz és dolgozol az apeh akkor is szivat6.
na kb. ennyi.de egy ügyvéd részletesen elmondja.g.olom nem ingyen...
ezer köszönet
mingyá telefonálok....
mer lenne melóm és ha megszüntetem akkor nem vállalhatók melót még nem zajlik le az eljárás. ha átadom a céget akkor egyből mehetek melózni.fater meg tavasszal el birja simítani a tartozást mert lesz egy nagyobb építkezés elvileg
és ha neked nem jó,akkor a faternak mért lesz az?nem lenne jobb megszüntetni vagy ilyesmi?
na szóval zsolti az lenne a gondom hogy van egy Bt-m aminek én vagyok a tulaja.Át szeretném adni a posztomat fateromnak. vagy eladni neki vagy nem tudom hogy lehetséges. ki akarok szálni belőle mert nem fasza. a bibi az hogy van az apeh felé tartozás is.
A kocsim kötelező bíztosítását 1 hete lemondtam,mert találtam olcsóbbat,de még ne kötöttem meg,hisz a lemondott ez év dec. 31-ig érvényes.Meddig kell az újat megkötni,ugy tudom dec. 31-ig,de lehet még november végéig meg kell kötnöm? 2: ha olyan gépjárművet vásárolok,amit pl: most ideglenesen kivontak a forgalomból fél évre,és Én ugy veszem meg 2011-ben,hogy ideglenesen kivonva,akkor kit terhel a 2011-es teljesítményadó?Ugy tudom akinek az Év első napján a nevén szerepel a jármű,még ha ki is vonatta,vagy írassa vissza forgalomba megvásárlás előtt?Kösz a válaszokat.
702564013ezen elértek füreden,,,,,,,,mit tudom én...4000?az jó,vagy sok?!
fogalmam sincs mit ér1ilyen.nekem az a lényeg,hogy jó állapotú legyen kívülről mert az enyém ocsmányul le van kopva.
és pont azért írtam Neked,mert a sógorom Keszthelyen lakik,még el is menne érte,ha arra jár.monygyá valami támpontot és majd1eztetünk!motoros üdvözlettel:zsolti65
van 3 db koplett ilyen telóm,csak a paneljuk szar,,,az egyik ebből karcmentes,,,találd ki mit adnál érte,,,,,,
helló Fykee!
már írtam az LFP be is régebben innen győzike falváról,lehet,hogy nem emlékszel-de az mind1.
most telefon ügyben érdeklődnék.szakmailag

van nekem1régi szar samsung sgh x660 telefonom.de kívülről már nagyon trágya.viszont nagyon a szivemhez nőtt.szerinted milyen összegért lehetne szervezni egy jó külsejű,jó kijelzőjűt amibe át lehetne tenni az enyémnek a belét?
köszi a választ előre is!
Üdv! Azt szeretném megtudni hogy MINDENNEL EGYÜTT mennyibe kerülne az 'A' korlátolt kategóriájú jogosítvány megszerzése.Hirdetésekben 69ezer forintot olvastam de tuti hogy ott nem tüntetnek fel mindent.Illetve még azt hogy mijen következménnyel járna ha 25KW-nál erősebb gépet vezetek vele.
Igazad van maradtam Yamaha-nál nekem tetszik a motor Kymco Cobra de sok roszat hallotam meg amit irtam 60al megy folytást kiveszed viheti 100at de ha nem akkor ott maradok mint yamahanál nekem elég ez kis motor is tetszenek Kmyco Bet&winek is azzok jók ? most kocsira teszem le vizsgát majd nyáron előtte haverom quad pállyán gyakorlok Polski Fiat 126 P 650 E jó kis gép gyakorolni meg felem Kösz komentett csáó
Lehet hogy a Mint-ed egy 15-20éves motor de annál a szarnál amit néztél még most is többet ér... gagyi kinai hulladék.... azt meg hogy 100at fog neked menni felejtsd el... de szerintem a motort is.
Max szakadéknak lefele hátszéllel mehet anniyt....
100e körül már használtban van elég nagy választék rendesen, kilehet fogni jókat. Szerintem ne siesd el, azért annyi az ára mert eladhatatlan "no name" gagyi hulladék motorok, kinai belpiacra kiváló de szerintem alkatrészt se nagyon kapni hozzá, az éllettartalmukrol meg ne is beszéljünk...

Lényeg ami lényeg: 10-20 év múltán is a Yamaha az Yamaha !

Hali
udv.
hallotam ha mar be toltottem a 16ot és a szuleim bele eggyeznek akkor 250cmm es motorbol is tehetek jogsit ez igaz?
és ha igen akkor milyen motort ajanlotok?
meiknek a legjobb az ára és eléggé meg bizhato is?
Sziasztok srácok!
Bármilyen típusú motorba (legfőképpen robogókba nagyobb dobozos motorokba, túramotorokba) építek hangrendszert, amit mp3-ról vagy telefonról vagy bármilyen jack kimentű készülékről lehet üzemeltetni. Általában 2X50 wattos vagy 2X100wattos hangszórokat használok(SAL,JBL árban fölfele haladnak de véleményem szerint mindegyik majdnem ugyanúgy szól) és ehhez építve erősítő. Érdeklődni zoli920319@citromail.hu vagy a 06-30-485-30-44-es telefonszámon lehet. Bármilyen színben, műanyag, fa vagy bőr anyagból is építek. Ezek mellett kérésre neonnal és leddel is tudom díszíteni. Egy átlag hangrendszer beépítéssel együtt 23000 Ft, ehhez jön hozzá pluszba hogyha más anyagból vagy neonokkal kéred. Átvétel személyes vagy postai úton.
Hello olyan lehetőségem adodott hogy elsö motoromat eladva tujaldonomba kerüln egy Kymco Combra nagy testü robogó .Kérdés megéri-e vétel jó e motor anynit tudok róla hogy szükre szinü 60km viszi ,de ha folytást kivezsük 90-100km és vinné akitöl venném 100.000ft oda adná ! Az én motorom ami jeleleg meg van Yamaha mint ez az elsö motorom , szivemhez nött eddig 5 éve meg van és nagyob hiba nem volt vele ,csaka meghajtás szarakodik nem méri a km-t ,de motorikussan kitunő télen -10 fokba szivatoval 2-3 rugásra indul !

2 kérdésem megtartsam-e Yamahát vagy nagyobb motor ,szivem szerintem yamahát megtartanám pl:apámnak és Kymcot meg megvenném ,(apámnak van egy Honda robogója asszem pal de kb 40-50.000 ér ahoz még kéne 50.000ft )

Tudom hogy feljödni kell robogó után max simson utána 250-es és ugy fejlebb !

Várom a válaszokat elöre is köszönöm ,szoktam nézni adatlapokat aki igazi motorom a legelsö motorját em nagyon akarja eladni szivéhez nött ezért nehéz nekem ez , megbánni azért nem fogo szerintem mert Kymco is jómotor márka és folytát kilehet venni akkor 100km az nagy különség ha 60km helyett meg azért még fogyasztásba kicsit keveset fogyazsta kymco ha nem full gázon mész hosszab uton ,robogom 40-50km szakaszon megeszeik 1-1,5 litert full gázon 60km megyek !
Időpont: 2010 szeptember 18.
Itt az idő, jelentkezz és gyere!
Immár ötödik alkalommal várunk minden kihívást és jó bulit kedvelő motorozni vágyót rendes éves kalandtúránkra, ezúttal a nyugati határvidékre. A rajt Fertődön.
Kényelmesen teljesíthető, kb 400km-es útvonal, bőséges feladatok és egy újabb érdekes itiner vár rátok.
A csapatok összeállítása: 2 motor, 2, 3, vagy 4 fő.
Szabad szálláshelyek, további infók és jelentkezési lap a www.mersz.hu oldalon!
Ha vállalod a kihívást, Mersz!
Remélem nem volt nagy az esés. Mi meg nemrég voltunk egy kb. 600 km-s túrán a robogókkal.
Motorral,de utasként.Erre a mocira csak egy kis karcolást tettem.
Szia!

Csak nem motorral? Miért adod el? Tegnapelőtt Én is felökleltem egy suzukist egy kereszteződésben, de nálam csak a motor sérült kis mértékben, Én nem a motorosruházatnak köszönhetően. Hála az égieknek hogy nem a robogómmal voltam hanem a simsonnal.