heloztok! azt szeretném mondani hogy egy kx 125-öm van! és a henger alatt 0,5-ös klingerit van, ha vastagabbat tennék alá pl 1 mm-eset akkor a moci nyomatékosabb lesz egy kicsit?
Nekem nem régóta van crm-em de már egy párszor tankoltam! Milvel nem jó a km órám ezért csak saccolni tudok mennyi is eszik! Azt mondhatom hogy ami megy az eszik is és sztem a crm a 25-ös endúrók között elég jól megy! Háát sztem simán megeszi a 8-at amiben van egy kis lazább menet is meg húzva is van! De ha jó lesz az órám akkor tudok pontosat mondani:D
hát nem simán...hanem ha a hátso lökös kialakítása olyan h más nem fér be...és aztán leszemlézik....megadják rá az engedélyszámot...okmányiroda..uj forgalmi...
Tehát akkor hátulra a kis méretű rendszámot simán megadják?
És az mennyibe fáj?
Amúgy nem értem mit variálnak ezekkel az elbaszott nagy "hólapát" táblákkal.Hogy néz már ki?!
Ha felrakod a motorra legalább 5 literrel többet eszik a kis légellenállás miatt.
igy igaz...motorra nincs matricnya rendszám...kocsira is elég körülményes megkapni....mi pont tegnap jártunk utánna a közlekedés főfelügyeletnél...és hát előre nem kapjuk meg a matricát mert a lökösre ráfér a normál... mármint elég hülyén néz ki rajta...mert a rendszámtáblatarto keretet se tudjuk feltenni....de most szigorítottak rajta szoval...kicsi az esély...hacsak nem ismerettség révén+mani mani mani....hátulra simán megkaphatjuk a kocka kisalaku amcsi rendszámot...mivel a lökös kialakítása olyan...meg amcsi széria...motorra meg tuti h nem lehet matricát...azt felejtsük el
Az a matrica rendszám nemhogy nem hivatalos,de még bűntetendő is.
Volt nekem is rendszámos motorom,és azon is volt ilyen.Én azt a verdát egy rendőr sráctól vettem,aki mondta is hogy minél előbb szedjem le róla,mivel okirat és azanosító jel hamisításnak minősül.(lehet nem pont ez a helyes besorolása,minden esetre büntethető)Neki is csak azért volt rajta mert a kolégái őt nem basztatták érte.De a magunk fajta halandót biztos kicsontozzák az ilyesmiért.
Amúgy autó esetében működik a dolog,de ott is csak az egyik rendszám lehet matrica.Egy eredetinek minden képp kell lennie.De úgy tudom így is engedélyeztetni kell.
Sziasztok!
Láttam ma egy endúrón(illeteve többször láttam már ilyet) egy matrica rendszámot. Tehát nem a rendes alumínium nagyméretű rendszám volt rajta, hanem egy úgyanígy kinéző, de kisebb matrica.
Ez csak kamurendszám, vagy létezik tényleg ilyen(hivatalosan)? Nem köt bele a rend őre,hogy ilyen van a gépen?
Előre is kösz!
faszt kell ezen próblémázni....lehet hogy a gatyát is rámyegy arra aváltóra bazzeg
ott az sx..belekúrsz egy alsó munkahengert..27 ropi két gumi meg a teló és csumi
ezzel a dugóval is ugy megy mint a geci...nem kell egyből uj dugó...előbb szokj hozzá ehez...aztán lehet bele uj dugót tenni....
hidd el..ezzel a dugóval is durva... 3-4 be így is kerékre áll....szal én a ktm re szavazok...azért mert 250..és tartósabb...
remélem hogy hétfőn..és akkor már hét közepére nálam lehet a gép...aztán mehet a móka...
És az mennyibe fáj?
Amúgy nem értem mit variálnak ezekkel az elbaszott nagy "hólapát" táblákkal.Hogy néz már ki?!
Ha felrakod a motorra legalább 5 literrel többet eszik a kis légellenállás miatt.
Volt nekem is rendszámos motorom,és azon is volt ilyen.Én azt a verdát egy rendőr sráctól vettem,aki mondta is hogy minél előbb szedjem le róla,mivel okirat és azanosító jel hamisításnak minősül.(lehet nem pont ez a helyes besorolása,minden esetre büntethető)Neki is csak azért volt rajta mert a kolégái őt nem basztatták érte.De a magunk fajta halandót biztos kicsontozzák az ilyesmiért.
Amúgy autó esetében működik a dolog,de ott is csak az egyik rendszám lehet matrica.Egy eredetinek minden képp kell lennie.De úgy tudom így is engedélyeztetni kell.
Láttam ma egy endúrón(illeteve többször láttam már ilyet) egy matrica rendszámot. Tehát nem a rendes alumínium nagyméretű rendszám volt rajta, hanem egy úgyanígy kinéző, de kisebb matrica.
Ez csak kamurendszám, vagy létezik tényleg ilyen(hivatalosan)? Nem köt bele a rend őre,hogy ilyen van a gépen?
Előre is kösz!
zoliék szétszedték..majdnem vél évet úgy állt,összerakták és kb 3. 4. rugásra beindult
ott az sx..belekúrsz egy alsó munkahengert..27 ropi két gumi meg a teló és csumi
ezzel a dugóval is ugy megy mint a geci...nem kell egyből uj dugó...előbb szokj hozzá ehez...aztán lehet bele uj dugót tenni....
hidd el..ezzel a dugóval is durva... 3-4 be így is kerékre áll....szal én a ktm re szavazok...azért mert 250..és tartósabb...