Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá..itt nagyon esik az esö(addig legalább tnaulok egy kicsit)aztán irány ki sarazni
Hellosztok, Olyan problémám van, hogy a motor (honda crm) megy egyszercsak lefullad és halhatóan nem kap benzint..
egy 20 rugás után beindul megy egy ideig és ugyanez...porlaszto eldugult? vagy katalizátor gondja lehet?
Help pls.
na jakkor jó edzést!
én is koccolok mocizni
csáó
megyek fótra ezdeniii
kapok kőőőcsönbe egy kawát
b-and-i van megyek,3 körül jön értem..aztán gó fót
annyira nem fognak meg ezek...egyedül Keselyűé tetszik,szépek a lila felnijei,meg hát még is csak "ismert"...
jó igazából nekem tök 8,mondom,jogsi...pedig meg voltak az álmok hogy jövőre vmi 4-600as gép,így ezek most szerteszálltak...még 1-2 évig meg lesz rx...
Ha világitás müxik enduro gumi kell és átmegy...
vizsgáz krossz motor...nem tud rá vizsgát intézni
hiába fiatalabb ha az enyém jobb amúgy télleg szebb meg mittudomén,de rx ára lejjebb már nem nagyon fog menni,azé meg még fog jócskán...na de mind1,igazából nem is engedtek nagyon az árból szóval felejtős...
Miért is mokás ha nem titok
Na de csak 1fiatalabb+desing is modernebb...(mondjuk én 1 125ös ért nagyon max 300e adnék.....)
igazából keselyű gépe tetszik,meg jó is lenne,csak hát tudod jogsi meg annak aztán igazán mókásak a papírjai.
ezért mondom hogy megmarad,de arra az mxre így gyorsba ráment volna 60....lánc ki van,első telón látszik egy kis folyás,hátsó teló szarabb volt mint enyém stb
És 10xx ezer km után megint kezdödik a ráköltés 1x üen hivd pénznyelönek
és akkor ugye a teló javítások még hátra vannak.... 6ba fog megállni ha teljesen kész lesz telókkal,új gumikkal...asszem ez nem lesz eladva...
így most biztos erősebb lesz mint bármelyik rx,mx... de az is biztos hogy többe lesz mint bármelyik rx
elmentem megnézni...az a motor nagyon felejtős.
Lehet hogy jobbanjártál volna ha eladod és megveszed a fullgasost..szerintem
bőven 5 felett
a mostani mutatvánnyal eggyütt mennyibe lesz már neked az az rx?
1órára 4-5ezer a munkadíj...25-30 a dugó 3-5 a tömítés és már eddig is próbálkoztak karburálni..lesz az kb 50 hidd el sajnos,ha nem több
üdv.Miböl van az a dugo aranyból
ahh dejó gecc 2 kor megyünk mocizni valamerre a körynéken
csak még egy kicsit rendbe kell szednem a gépet mert tegnap is kapta az ívet rendesen