Helló mindenki.
Látom nagy a pangás,ami viszont azt jelzi hogy aki teheti motorozik.Én is lassan kipucolok a garázsba,dobok egy tiszta légszűrőt,tankolok és irány a pálya.
Lassacskán Faisst is készülődik az első futamra.Már biztos benne van a sportszelet a gatyájába .Sok sikert és balesetmentes jó futamokat kívánok neki,és mindenkinek aki a rajtgép előtt áll ezen a napon.Az enduros csávóknak meg hatóságmentes túrát!
Na tünök mielőtt elálmosodok az ebéd után.
Vigyázzatok magatokra.Csőváz Szecsu voltam.
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata KTM LC4 620-as motorral? Mennyire megbízható a gép(közúti használat mellett), mennyi a fogyasztás, kényelem, alkatrészellátottság ill. szervízigény?
Milyen árban vannak ezek a motorok(lehetőleg forgalmival, vagy forgalomba helyezhető állapotban)?
Előre is kösz!
Én pannonhalmára nézek ki ha minden igaz ,de állítólag szétvan rugva a track már rendessen. Lehet endurózok csak egyet ,meg még két órát járatom ugyis a gépem.
faszomat hogy nincs pénzem ezt lehetne megvenni 140ért,dugó kell bele meg hajtókar,de telókat meg lengővillát átpakolnám 40be megállna dugó(20pénz) + hajtókar,vhogy itthon összedobnánk,esetleg Ádi segítene vmi zsebpénzért...és bazze megállna 200ba,nekem is lenne 1 jó motorom,és 220ba meg eladnám még keresnék is rajta!
Na üdv emberek!Most értem haza lagziból!Hát nem azt mondom hogy nem nyomtam be! Bizony sikerült!Ma megyek járatni a mocit persze ha fel birok kelni!Na csá crossosok!
Én azt sem tudom merre van gas gas szalon itt gy-m-s ben. Fostos 4t-nek képeihez meg annyit, hogy én lefotozkodok a motorommal , valamilyen pozicióban ,ő meg az ő motorjaival ,aztán onnantól el is hiszem, addig ez csak parasztvakítás neonfényben
Látom nagy a pangás,ami viszont azt jelzi hogy aki teheti motorozik.Én is lassan kipucolok a garázsba,dobok egy tiszta légszűrőt,tankolok és irány a pálya.
Lassacskán Faisst is készülődik az első futamra.Már biztos benne van a sportszelet a gatyájába
Na tünök mielőtt elálmosodok az ebéd után.
Vigyázzatok magatokra.Csőváz Szecsu voltam.
Ja ,jó ez a Szamantás duma
Van valakinek tapasztalata KTM LC4 620-as motorral? Mennyire megbízható a gép(közúti használat mellett), mennyi a fogyasztás, kényelem, alkatrészellátottság ill. szervízigény?
Milyen árban vannak ezek a motorok(lehetőleg forgalmival, vagy forgalomba helyezhető állapotban)?
Előre is kösz!
Látom azért hétvégén mindenki iszik mint Szamanta
szarom le jó ez nekem egy ideig inkáb ezt fejlesztgetem
na megyek mára mert már bealszok jó8!