Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Monnyuk ez má 1 kicsit télleg unalmas...melyik a jobb e vagy az...Az ugyis sokára lesz míg kimotorozol 1 250est...és ezzel vagyunk így egy páran....
jah leltároztam...tök fasza volt... csak ilyenkor vagyok kocsmában józAnul
Vegyé simsont!
HEllo honda crm vagy husky wr a jobb?
ja dudáltam
Vótál bekapni egy felest a kanyarban?
Na jó télleg!
Hát azé ez nevetséges!
Valami változtatást a színen kívül csak csinálhattak volna valamelyiken!

Na jóvanna azé megértem, csak kell a kawasakinak is valami ütős dualsport motor, és ha így tutta megoldani, akkor elnézem ezt neki
na az faja
Hát igen kibaxott mákos nekem 15 rugóba került...hallottam hogy dudáltál a kék barkasznak ma
Jaja mentem nyíregyre a suzuki servicébe, leadtam a jótállási könyvet, mert rendel nekem telószimeringeket, és jővőhéten kicseréli.
Faxom tiszta beszarás.
Nemsokára már az lesz hogy egy adott kategóriából csak egyfajta motor lesz és amikor megveszed, akko kiválaszthatod hogy milyen legyen a márkája.
-Tsókolom! azt 400-as fenevadat kérném, ha lehet Suzuki skinnel, de ha nincs jólesz a Kawasakis is
Nyíradony motorostanálka
láttalak ma olyan 2ö felé a felüljáron nyiregy felé,elhasitottál a busz mellett
Fent vagyok a Haon.hu igaz csak képben
de amit én bemásoltam az a klx 400
Ja. a KFX tényleg tiszta LT-Z
http://bikepics.com/kawasaki/k...
klx 400
szerintem zoralabbúl néz ki mint a nyunyuki
Na ez KLX450, és nem is tsúnya, sőt egész tsini
nem,nem átbaszás ilyen kawasaki tényleg létezik,és ugyan az a csomagolás mint a drz
de mit már modntam,néz meg a kawasaki kfx400as és a suzuki ltz 400as quadját,egyböl szembe tünik a hasonloság
nem...
kawasaki is csinálja..még midnig..csak magyarországra nem hoznak
Szpály! Az valami átbaszás lehet, az tényleg totál ugyanaz mint a déerzé, csak színre más.
Szerintem az egy déerzé, csak kawasaki csomagolásban
Az Lc4el
Tolom már mint a nemnormális
Monnyuk ha engem kérdeztek akkor a pálinka legyen 50fokos a punci legyen borotvált a motor meg legyen narancssárga