Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

140! lealkudom 120ra,igaz nem akarja adni,de megoldom! 50ből megy...telókat,lengővillát átpkaolom meg ami kell és eladom 230 körüL!
175 ért árulja? figy szerintem megérné... hozd el segítek megcsinálni (nagyon unatkozom) és simán el tudod adni
bal idom le van törve tőböl,annyi az esztétikai hiba...a másik hiba meg az hogy fater nem látja benne a fantáziát pedgi szerintem jó üzlet lenne. gyerek azt mondta h 13/49cel 135t ment...tűgörgő szétment és séztbaszta a dugót,henger 1ben maradt.. hajtókar is cserés
szép
mit szóltok a narancs vashoz?
szewasztok megjöttünk endurózásból...szarrá áztunk de nagyon jó volt....... majd később dobok fel fotót! megyek megfürdetem a gyíkomat
a fűnek annyi
hello... most jöttem a kajolásból
Szasztok crossördögök
Nah megnéztem...jól tolod
a terep nem fog ugy menni ezt már a vétel előtt tudtam meg van benne egykis specifikáció de az az én dolgom ....De nem is azért vettem....Nézd meg van eddig 1 kerékvidim meg nemsokára lesz sztopi meg madmax is.....Amúgy fajános a gép
majd pont elmondom neked? ne nézz hülyének meg ne is álmodozz.
Trükkök mennyire mennek vele?Terep soha nem fog úgy menni mint az excvel...Nem értem miért cserélted le...azt mondtad semmi baja nem volt az excnek
Na majd meglátod kapsz olyantot ...
mit beszélsz? majd a zetorroddall kerülsz ki
HEllo a kmx vagy a crm a jobb?
Vazze most azé mer tennap ugrottam pár csőröst... ne itélj elsőre Kapod te még majd a siratofalon a kikerülést jobbról!4
Kapjad be
ebben 1etértek
Már az olyanokon belül mit értessz? A trükközés vagy a terep? Mert terepen még tényleg szokni köll
Miért cserélted le az exc-t?Lc-4el nem tudsz olyanokat nyomni mint az Exc-vel
Ezzel maximálisan egyetértek bár az Lc4hez még nem kellett rendelni semmit de anno az excmhez kétnapon belül elfogadhatóü áron itt volt minden_! Az Lc4 télleg kicsit nehéz terepre cserébe viszont lehet vele turázni is

"sztem a ktmekhez drága az alkatrész és kevés is van belőle!"
na ezen a szövegen beszarok
az LC4 az egyetlen legjobban elterjedt 4T enduro, még a legendás xr hondából sincs anyi mint ebből.
az összes LC4 blokk baszott strapabiro, és igénytelen. olaj viz legyen benne, és bárhova elmegy. hétköznapi használatra tökéletes, kényelmes. és az a kevés alkatrész amit cserélni kell rajta az is van legrosszabb esetben 3-4 napon bellül. normális áron.

endurozni már kicsit netces, mert hosszú és magas, de azért el lehet vele menni bárhol.
a lényeg, hogy izmos jobb láb kell hozzá, hoyg be tudd rugni.
hello ez hány cm3 motor és hol lehet megnézni?