bal idom le van törve tőböl,annyi az esztétikai hiba...a másik hiba meg az hogy fater nem látja benne a fantáziát pedgi szerintem jó üzlet lenne. gyerek azt mondta h 13/49cel 135t ment...tűgörgő szétment és séztbaszta a dugót,henger 1ben maradt.. hajtókar is cserés
a terep nem fog ugy menni ezt már a vétel előtt tudtam meg van benne egykis specifikáció de az az én dolgom ....De nem is azért vettem....Nézd meg van eddig 1 kerékvidim meg nemsokára lesz sztopi meg madmax is.....Amúgy fajános a gép
Ezzel maximálisan egyetértek bár az Lc4hez még nem kellett rendelni semmit de anno az excmhez kétnapon belül elfogadhatóü áron itt volt minden_! Az Lc4 télleg kicsit nehéz terepre cserébe viszont lehet vele turázni is
"sztem a ktmekhez drága az alkatrész és kevés is van belőle!"
na ezen a szövegen beszarok
az LC4 az egyetlen legjobban elterjedt 4T enduro, még a legendás xr hondából sincs anyi mint ebből.
az összes LC4 blokk baszott strapabiro, és igénytelen. olaj viz legyen benne, és bárhova elmegy. hétköznapi használatra tökéletes, kényelmes. és az a kevés alkatrész amit cserélni kell rajta az is van legrosszabb esetben 3-4 napon bellül. normális áron.
endurozni már kicsit netces, mert hosszú és magas, de azért el lehet vele menni bárhol.
a lényeg, hogy izmos jobb láb kell hozzá, hoyg be tudd rugni.
"sztem a ktmekhez drága az alkatrész és kevés is van belőle!"
na ezen a szövegen beszarok
az LC4 az egyetlen legjobban elterjedt 4T enduro, még a legendás xr hondából sincs anyi mint ebből.
az összes LC4 blokk baszott strapabiro, és igénytelen. olaj viz legyen benne, és bárhova elmegy. hétköznapi használatra tökéletes, kényelmes. és az a kevés alkatrész amit cserélni kell rajta az is van legrosszabb esetben 3-4 napon bellül. normális áron.
endurozni már kicsit netces, mert hosszú és magas, de azért el lehet vele menni bárhol.
a lényeg, hogy izmos jobb láb kell hozzá, hoyg be tudd rugni.