Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendszám kell rá? Egy régebbi Husky WR,
KTM EXC, jó választás lehet
toyotában V6?
RM,YZ,CR,KX. szentem mindegy csak minél fiatalabb meg minél jóbb álapótú legyen ez az én véleményem.
itt az én hondám
hát főleg bmw vagy toyota vagy opel
Hello all! Abban kérném a segítségetek h szerintetek mien 125ös endúró/crossendúrót vegyek? 350.000 Ft a plafon ^^ :( :) kössz előre is
Milyen V6ban gondolkodsz?
jajajaja
csőcskenőcs, pőcskenőcs. SZ.B.
én V6 ban gondolkozom
Gyuri! jelentkező a kiserikszre msn en MOST
SZ.B. tündérvirág
Nem baj majd csinálsz magadnak egy fa lábat.
Én konkrétan ezt néztem most ki magamnak, meg is venném ,csak most még az államvizsga legyen meg. Az mindennél fontosabb ,ha ez addig nem lesz meg ,akkor várok majd másikra.
Ez szvsz az 1,1es fiestához képest egy rakéta..... és le merem fogadani ,hogy ugyanannyit fogyaszt...
Hi nem rég értem haza , pannonhalmán mentem csak kicsit szétvolt rugva a pálya, aztán bementünk erdőbe endurózni. És szerettem volna még a pálya szélén egy helyen átmenni akkorát zakóztam mint állat. Aztán csak röhögtem magamon, haverok meg pont nem láttak ott storizgattak pálya szélén, aztán úgy meséltem el miért vagyok kicsit sánta
Na ebből se lesz pletyka.
Enyém most átment kétüteműbe
Holnap megy a gépműhelybe a hengerfej
nekem is olyan van...úgy húzza a futót 3 motorral mint az állat a 80 is kaland.
hello szerintetek a crm vagy a kmx a jobb vagy melyik a jó?
ha gázra emeli az elejét akkor kell
Vegyetek Fiestát!
92-es 1,1-es
milyen kocsit szeretnél venni Ádi?
Én is kocsivásárlás előtt vagyok, ahelyett ,hogy terepmoct vennék..fax kivan
jaja... faterom ma ilyet szól... kispécizem a ktm et és továbbadom és simán nyerek rajta.. de mondtam neki hogy most nem szeretném eladni.

Említettem neki hogy kéne egy kocsi. Azt mondta átgondolja a dolgot és ha minden ok akkor megoldható 1
hát ez cumma
csak ahhoz h elhozzam kis rxet gyorsba elkéne adni