Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hölgyeim és Uraim!
Most autós percek következnek.
Gerre! A képen látható civic 4 generációs civic , 1,6os és 150lóerős. Viszont kurva könnyű (895kg) és repül. Ez volt az első szelepvezérelt motor, ami qrva erős lett.
Az ujabb civicek, 1992-2001ig már VTi motorral készültek, és 160 paripával. Ezt a teljesítményt két lépcsőben érték el a szívó motorból(ezért a szelepvezérlés, ilyenkor arrébbugrik a vezérmű tengely egy sportos fokozatra), ez 5500nél kezdődik, és pontosan 8300nál ér véget. ilyenkor brutális hang kisért, és hátbabasz az ülés. Jól megy. Szívó 1,6osok között a legjobban
A pözsődban gondolom van egy V6 3,0..az azért egy más kategória.
Ne higgyetek neki!
Egy kékszínű barkasja van
ELADÓ A HONDÁM
Csakugyan van/volt ujban már nem gyártják Honda civic 1.6 vti de az nem 150 hanem 160ló azthiszem 8000nél tilt! Viszont a pegomat nem vágja oda csakhogy felvágjak 1 kicsit
Na jó már megvédted.
OK, de néha azért közlekedni is kell. És egy honda becsületét akárhol megvédem
He ombrek ez nem autós topic tessék enduroról meg crossról írni.
mert nagyon hülyeségeket kérdezel
szerintem elöször döntsd el,hogy m,it akarsz? cross ill enduro
aztán ha ez megavn akkor megmondod menynid van rá,ezek után kapsz 1-2 ajánlatot,hogy melyiket érdemes.....aztán még ezenfelül is nézel ezekröl a tipusokrol képet és a melyik a legjobban tetszik(arrol kapsz egy rövid jellemzést) igy már lesz egy kis fogalmad a dolgokrol,és ha ez megvan elmehecc probálgatni a gépeket
akkor hidd el hogy kurva mindegy lessz neked hogy wr vagy crm mert nehéz lessz megtanulni..
meg ne érdekeljen már bazzeg hogy mennyivel megy az a kurva motor mire akarod használni baz gyorsulásra a dombon felfele? szerinted kihozod a végét az enduro pályán v a cross pályán?
Speciál!
A három gép össze sem hasonlítható. Elég csak a képekre rátekinteni. Azt se mondtad mire akarod használni, meddig, mennyi pénzed van bla bla. Ezek nagyon fonots kérdések.
Isten őrizz!
Tod, kinek a pap...

Jó a civiK, nem azért írtam
nem volt még csak simo
Szerintem egy enduronak nem a vége a lényeg, hanem a futóműve.
mivel azért enduro hogy enduroz vele nem azért hogy az autó pályán száguldoz.
Ha száguldozni akarsz vegyél speed motort.
bne vikt nég csak simo
Szóval az első civic 1,4es ,a a második katalógusképes civic az 1,6os.
a képen látható civic 9,6 alatt futja a százat(1,4 dual carb ,90ps), de ha mazda - honda vitát nyitunk, akkor nyissunk
viszont a képen látható civic 7,3 alatt fut....
te figyu speci neked volt már nagy mocid like enduro?
a wr-nek mennyi lehet a vége?
akkor jobban megéri a wr?
Sory.
de nem japán moci
rosszul gondolod crm kb 30lo wr meg egy 10el több,aztán lehet,hogy most +-2,3 le,de a lényegen nem változtat,ami az,ohgy a wr erösebb és komolyabb
a gilera rx az elég gyenge moci nem?
Bocsesz nem akarok okoskodni de szentem crm-wr egy kategoria.