hátsó féktárcsa , új idomok , hátsó gumi , pár matrica éa elvileg oki is vagyok. Hopp egy jobb állapotú balos hütő se jüönne rosszul , de nem élethalál.
Szegények ! Ezt az embertelenséget. Acélból vannak az idegeitek . Nem bírnám ki ezt a terhet de tutra nem . Ha én is ott lennék akkor biztossan lerugdalnék valakit a motorrol . Tudod ez olyan elvonási tünet.
zoozee mágus! Ha azt mondod , hogy érdemes a ti cucotokat megvenni látatlanban is benne vagyok csak az ár dönt . Sokan említeték már , hogy nagy májer vagy a szerelésben . Ha már körülnézel a lomokban akkor megnézhetnéd mid van még ehez az évjárathoz. Előre is köszönöm!
szevasztok! BIMBIKE!megvan a rezó nincs agyonnyomorgatva ...de a rossz hír , hogy fotó csak leghamarabb hétfőn lesz róla mert elvittünk néhány doboz cuccot a garázsból és abba keveredett bele..... oda kell mennem érte ...de megyek éjjel erzberg- be ezért az csak hétfő max. kedd magassága lesz!
Ha nem is újat,de legalább jót vegyél rá.Egy ütött-kopott rezóval nem csak ronda a motor,de nem is megy normálisan.
Biztos vagyok abban hogy van bontott is csak rá kell bukkanni.
Apropó,a Zozzee féle kidurcsival mi a zsír?
Ha jól rémlik neki is van valami bontott csöve.
hát a 130.000 piz eléggé mérvadó indok . a másik ez egy 1990 es gép amire szerintem igencsak erős az ilyenjellegű pénzkiadás. gondolom most sokan orrolnak majd rám , de én így gondolom.
BIMBIKE!megvan a rezó nincs agyonnyomorgatva
Biztos vagyok abban hogy van bontott is csak rá kell bukkanni.
Apropó,a Zozzee féle kidurcsival mi a zsír?
Ha jól rémlik neki is van valami bontott csöve.
Ennél külömbet kalapálok ebédidő alatt.
Ritka szar állapotú kipufogó