Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hátsó féktárcsa , új idomok , hátsó gumi , pár matrica éa elvileg oki is vagyok. Hopp egy jobb állapotú balos hütő se jüönne rosszul , de nem élethalál.
nekem lett az arrowon egy horpadás ekkora :( kurva autósok miatt:S
elvileg minden oki lezs már , csak tapasztaltam az alaktrész hiányt és spájzolásra gondoltam a főbb dolgokból.
na lépek tescóba szendvicsalapanyagokért
hát mondhatni semmim nincs hozzá ..........de kérdezzél mert hátha tudok valami okosat esetleg máshonnan .....
Szegények ! Ezt az embertelenséget. Acélból vannak az idegeitek . Nem bírnám ki ezt a terhet de tutra nem . Ha én is ott lennék akkor biztossan lerugdalnék valakit a motorrol . Tudod ez olyan elvonási tünet.
zoozee mágus! Ha azt mondod , hogy érdemes a ti cucotokat megvenni látatlanban is benne vagyok csak az ár dönt . Sokan említeték már , hogy nagy májer vagy a szerelésben . Ha már körülnézel a lomokban akkor megnézhetnéd mid van még ehez az évjárathoz. Előre is köszönöm!
ne idegeskedj bírd ki hétfőig! gondolj bele nekünk még osztrákoknál kell addig szopni motorversenyen meg stb...azthiszed mi szórakozunk majd ott?
spy te már nem leszel haver az tuti
legalábbis én annyit adnék érte
ohh biztos nem kér érte 1 misit szerintem max egy 20as
idegek harca
Ez még mindig erősnek hangzik. Társ meg nem lesz 100 guriga.
nem tudom majd megnézem mit kérhetek érte felesbe van üzlettársammal ezért megkérdem mit gondol ő ? de nnem lesz százezer
mennyi?
129.000 ft
haleluja - haleluja! Mennnyi?
szevasztok!
BIMBIKE!megvan a rezó nincs agyonnyomorgatva ...de a rossz hír , hogy fotó csak leghamarabb hétfőn lesz róla mert elvittünk néhány doboz cuccot a garázsból és abba keveredett bele..... oda kell mennem érte ...de megyek éjjel erzberg- be ezért az csak hétfő max. kedd magassága lesz!
szerintem ez lesz a legucsó alkartrész a beszrezési listán . Nem kapkodom el.
Tom , hogy van neki , de sajnos sose ütközünk . Természetessen tisztában vagyok vele hogy az agyonnyomorgatott rezoban vezsnek a lovak .
Ha nem is újat,de legalább jót vegyél rá.Egy ütött-kopott rezóval nem csak ronda a motor,de nem is megy normálisan.
Biztos vagyok abban hogy van bontott is csak rá kell bukkanni.
Apropó,a Zozzee féle kidurcsival mi a zsír?
Ha jól rémlik neki is van valami bontott csöve.
tom irtam is hogy nem gyözöt meg engem sem de eddig csak ez az egy volt amit ajánlottak. ja és 9000 pizért.
hát a 130.000 piz eléggé mérvadó indok . a másik ez egy 1990 es gép amire szerintem igencsak erős az ilyenjellegű pénzkiadás. gondolom most sokan orrolnak majd rám , de én így gondolom.
Ne viccelj már! Ezért pénzt kérnek?!
Ennél külömbet kalapálok ebédidő alatt.
Ritka szar állapotú kipufogó