Sok tényleg nincs, de ezek endúrózásra isteniek :)
Én imááádom ! És kell egy saját ,mert sajna csak a haveromé szok nálamlenni :)
Ha egyszer megcsinálod pöpecre őket, csak hajtani kell őket
Alig vannak ezekből a nagy vasakból itthon, egy-két fiatalabb is előfordul azért, azok occsók, mert nem kell senkinek, nem merik vállalni. Krosszra mondjuk télleg nehezek, nem olyanok a pályák, ami nekik kedvez.
én lennék közel 40 nem is foglalkoznék 14 éves eberekkel.. deh mind1
ezt amúgy mit érsz vele hogy megkersel megvered a buci fejemet?
faszomat má én próbálok érted próbálok mindnekivel kedves lenni meg minden eszem faszom ..
és ezt kapom vissza mikor azért nem hozom el a másik cr-t pedig a jövő hónap 15-18 ig hoznám el azt is..
deh mivel olaszból tudnak aluvázast 99 es 98 ast ezt jóhogy azt veszem nek a 96-95 öst..
deh atis azt hiszel amit szeretnél engem nem érdekel ..
deh már minnyá ilyen fenygetőzés hogy megkeresel 1 nap alatt ..
könnyű megkersned rohadtúl könnyű csak beszélned kell 1 pár haveroddal deh én semmi balhét nem szeretnék..
1 az hogy verést nem szeretnék kapni többet egyenlőre örülök hogy itthon nem vernek most..
akor még te is megakarsz gyepni..
és mostmár a faszom televan a Tatabányai emebrekkel mert mindenkivel kijövök csak a Tatabányaikkkal nem pedig én tőlük szerettem volna tanulni főleg atistól mert én tudom hogy ő tud ..
deh sajna ez se fog menni mert megakarja baszni a fejem
MInd1 Én írok továbbra is és kitartó leszek akármi jön....
NEm hiszem! ez is egy kihagyhatatlan alkalom de ha esetleg hallanék róla akkor irok a fórumra: Ja és azt elfelejtettem kérdezni hogy ezekből a bivajokból(cr480) sok fut mifelénk?
Mert én ez a z első amit láttam, mondjuk ezelőtt igazából enm is nézegettem! Brezo
Gratulálok az őserőhöz!
Asszem ez egy hosszú távú befektetés lesz.. mire kiélvezed, évek telnek el. Jobb egy ilyen nagyobb, mint a kis pöcsköszörűk, főleg ha most kezded a terepezést. Imádom a régi nagy kökemény gépeket, mint ezek. A szerelőm ért is hozzájuk, csodákat lehet vele művelni. Szal ha meglesz képeket beszámolókat várunk!
ez egy honda!
Monkey te meg végy vissza mert attis mérges lessz!
Én imááádom ! És kell egy saját ,mert sajna csak a haveromé szok nálamlenni :)
Ha egyszer megcsinálod pöpecre őket, csak hajtani kell őket
ezt amúgy mit érsz vele hogy megkersel megvered a buci fejemet?
faszomat má én próbálok érted próbálok mindnekivel kedves lenni meg minden eszem faszom ..
és ezt kapom vissza mikor azért nem hozom el a másik cr-t pedig a jövő hónap 15-18 ig hoznám el azt is..
deh mivel olaszból tudnak aluvázast 99 es 98 ast ezt jóhogy azt veszem nek a 96-95 öst..
deh atis azt hiszel amit szeretnél engem nem érdekel ..
deh már minnyá ilyen fenygetőzés hogy megkeresel 1 nap alatt ..
könnyű megkersned rohadtúl könnyű csak beszélned kell 1 pár haveroddal deh én semmi balhét nem szeretnék..
1 az hogy verést nem szeretnék kapni többet egyenlőre örülök hogy itthon nem vernek most..
akor még te is megakarsz gyepni..
és mostmár a faszom televan a Tatabányai emebrekkel mert mindenkivel kijövök csak a Tatabányaikkkal nem pedig én tőlük szerettem volna tanulni főleg atistól mert én tudom hogy ő tud ..
deh sajna ez se fog menni mert megakarja baszni a fejem
MInd1 Én írok továbbra is és kitartó leszek akármi jön....
Mert én ez a z első amit láttam, mondjuk ezelőtt igazából enm is nézegettem! Brezo
amúgy volt vagy van valakinek 90-93 körüli crm-je? ha van akkor mondja már meg nekem hogy lehet e fúrni a hengert vagy nem?
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Asszem ez egy hosszú távú befektetés lesz.. mire kiélvezed, évek telnek el. Jobb egy ilyen nagyobb, mint a kis pöcsköszörűk, főleg ha most kezded a terepezést. Imádom a régi nagy kökemény gépeket, mint ezek. A szerelőm ért is hozzájuk, csodákat lehet vele művelni. Szal ha meglesz képeket beszámolókat várunk!