Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cr 500 nem szelepes csak a kx 500
hol van itt a motor, mert én kajakra nem értem ezt az oldalt !
cr 500 poweress:D
a kx500 asok is jók, de a cr az jobb! :)
Cr én tatabányai vok és az Atis barátja nem kell félned a tatabányaiak jó emberek, és Atti is biztosan nem komolyan gondolja.

Monkey te meg végy vissza mert attis mérges lessz!
sziasztok
félreértések elkerülése érdekében tisztázzuk, hogy én soha nem ártanék neked (vagy lehet ), tehát csak vickeltem
Sok tényleg nincs, de ezek endúrózásra isteniek :)
Én imááádom ! És kell egy saját ,mert sajna csak a haveromé szok nálamlenni :)
Ha egyszer megcsinálod pöpecre őket, csak hajtani kell őket
Alig vannak ezekből a nagy vasakból itthon, egy-két fiatalabb is előfordul azért, azok occsók, mert nem kell senkinek, nem merik vállalni. Krosszra mondjuk télleg nehezek, nem olyanok a pályák, ami nekik kedvez.
hát ez egy elég múzeális darab :D Nekem is kell mégegy 500 as, de minimum 91 es évjárat
hát szerintem nem lehet valami sok ..
94 es van sikinek
én lennék közel 40 nem is foglalkoznék 14 éves eberekkel.. deh mind1
ezt amúgy mit érsz vele hogy megkersel megvered a buci fejemet?
faszomat má én próbálok érted próbálok mindnekivel kedves lenni meg minden eszem faszom ..
és ezt kapom vissza mikor azért nem hozom el a másik cr-t pedig a jövő hónap 15-18 ig hoznám el azt is..
deh mivel olaszból tudnak aluvázast 99 es 98 ast ezt jóhogy azt veszem nek a 96-95 öst..
deh atis azt hiszel amit szeretnél engem nem érdekel ..
deh már minnyá ilyen fenygetőzés hogy megkeresel 1 nap alatt ..
könnyű megkersned rohadtúl könnyű csak beszélned kell 1 pár haveroddal deh én semmi balhét nem szeretnék..
1 az hogy verést nem szeretnék kapni többet egyenlőre örülök hogy itthon nem vernek most..
akor még te is megakarsz gyepni..
és mostmár a faszom televan a Tatabányai emebrekkel mert mindenkivel kijövök csak a Tatabányaikkkal nem pedig én tőlük szerettem volna tanulni főleg atistól mert én tudom hogy ő tud ..
deh sajna ez se fog menni mert megakarja baszni a fejem
MInd1 Én írok továbbra is és kitartó leszek akármi jön....
NEm hiszem! ez is egy kihagyhatatlan alkalom de ha esetleg hallanék róla akkor irok a fórumra: Ja és azt elfelejtettem kérdezni hogy ezekből a bivajokból(cr480) sok fut mifelénk?
Mert én ez a z első amit láttam, mondjuk ezelőtt igazából enm is nézegettem! Brezo
kössz a sisakos oldalt
amúgy volt vagy van valakinek 90-93 körüli crm-je? ha van akkor mondja már meg nekem hogy lehet e fúrni a hengert vagy nem?
uhh, én isakarok mégegyet, nem tudsz szerezni még , érdekelne nagyon ::
minden álmomn 1 olyan szerkezet:)
azér ezt nemkéne, mert megkereslek és széjjelverem a buci képedet
Gratulálok az őserőhöz!
Asszem ez egy hosszú távú befektetés lesz.. mire kiélvezed, évek telnek el. Jobb egy ilyen nagyobb, mint a kis pöcsköszörűk, főleg ha most kezded a terepezést. Imádom a régi nagy kökemény gépeket, mint ezek. A szerelőm ért is hozzájuk, csodákat lehet vele művelni. Szal ha meglesz képeket beszámolókat várunk!
maradj már te homokozsóóó
Amúgy merre lax?
maradjm ár te kis....