Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt minden erdőbetyárnak!
Kios majom,huzzál a p... mert kiszurkálom a quadod kerekeit
na itt a nagybalhé közepedte ha nem tünt volna fel senkinek,akkor én feltettem egy KTM-es kérdést.
és meg TENKJUZNÁM ha valaki válaszolna
cremer-t akartam írni
te hova valósi vagy cr?
na jóéjt mindenkinek
jóéjszakát Gábor
én is lassan alvóra térek
én a többiek szerint tisztelet a kivételnek ..
nem vagyok és nem is leszek motoros.
Na szevasztok megyek aludni!
sajna én most nemvagyok motoros, inkább csak legbelül vagyok az
és Ti srácok Motorosok Tartsatok össze! ;)
mind11 semi gonda aztis jófej meg te is jófej az egész fórum atis kicsit felhúzta magát maiket írogáltam deh emgkell szokni hizs gyerek vegyok eggyik pillben ezt a másikba pedig azt szeretném
szal ezt megkell szokni deh már eldöntöttem:)
Így van,azért mondom én is hogy a motoros témákat beszéljük itt ki nem pedig mást.
De egy 14éves gyereket aki még tényleg gyerek,megfenyegetni egy 40éves felnőt embernek az már kicsikét dúrva az én szemszögemből nézve,és lealacsonyító is Atisra nézve!
Na de tényleg fejezzük be itt ezt a témát és maradjunk meg a kedvenc hobbinknál ami a MOTOR!
vissza olcsak nigger?.D
szerintem is tök fölösleges itt egymást marni... azt inkább verseny közbe döntsétek el, hogy ki a jobb vagy mittudom én, de ez már sok ami itt megy, tehát menyjen mindenki versenyzni és ott engedje szabadon az indulatait... (ha olvassa valaki az előző üzimet amiben leoltottam CremeR-t az csak hülyülés volt, vagyis inkább az oldal szinvonalát fikáztam kicsit)
van 1 csomó ember deh egyiket sem ismerem.
Nem kell itt tartani senkitől sem,ha meg tényleg ekkor ....,akkor ne tőle kérj segítséget!
Van más is szerintem felétek aki tud segíteni neked,keress valaki mást!
en benne vagyok! én nem szeretnék balhézni szval én atissal ki akarok békűlni mert szeretnék motorozni vele a közeljövőben!
Mi lenne ha mindenk abbahagyná itt a fenyegetőzést,több eszetek legyen már felnőt emberek,már aki annak érzi magát.
Hameg nem nem kötelező ide irodatni,keressetek magatoknak egy fáradt gőz topikot és ott adjátok le a felesleges energiát.
kb 1 100 asra vagy tőlemm
áhh gecc kivagyok idegileg ..
atis miat tőle akartam volna tanulni mostmeg széjje akarja verni az fejemet
Jóccakát az Uraknak!
Én Bakonycsernyei vagyok!
Székesfehérvártól 35km-re Zirc irányába.
egyiknap erről volt a vita hogy melyik az csomóa azt mondták hogy ez a több at hoyg azz
mind1 neked hiszek te vagy tulaja 1 nek:)