A por az helyenként nagy volt sajnos, pedig voltak kiadós záporok. Néhol az erdős részen meg dagonyázni kellett, mert nem száradt ki. Öntözni meg itt sajnos nem lehet, meghát 9km volt egy kör, mivel lehetene itt körbemenni öntözés céljából.
A pálya Peresztegen van, Nagycenkre van kiírva, a könnyebb helyazonosítás miatt. Egyébként a verseny az Ő futamuk volt, mi adtuk a pályát és segítettünk a szervezésben.
Halihó! Naggyon jót nyomtunk ma. Csak valami majom megint teleburogatott egy völgyet fával. Nem értem, mit gondol. Ha elment odáig egy motoros, akkor ott megáll és leéli az életét? Hát persze, hogy elmegyünk más nyomon, ahol összeb@sszuk az erdőt. Ez meg szarjon sünt
hogy a fenébe tudtok ekkorákat ugratni?
nekem nem sikerül
bár csak egy 80as dt.m van meg aztán vagyok kb 130 kiló
lehet ez miatt?
ma befosott a vízpumpám de ki kell cserélni minden vacakot még ami ott van
tavaszig halasztva a motorvétel addig csak lesz valami a vectrával is.......
Suzuki RMZ, Yamaha YZF vagy Honda CRF 250 4t vásárolnék, kb. 3000 euro körűl. Van valakinek, vagy tudtok valamit? Ajanlatokat itt vagy e-mailben (mxbotond@freemail.hu). Üdv.
csöcst mindenkinek
most jöttem haza a melóból 1,5 óra alatt 3000 huf ugrott bele a zsebembe fűkaszálással
imádom ezt a melót mert napi 6 ot kapok reggel 8 tól du 3 ig. csak az a baj hogy nem mindeig van melo..
Néhány kép a tegnapi enduro versenyünkről.
nekem nem sikerül
bár csak egy 80as dt.m van meg aztán vagyok kb 130 kiló
lehet ez miatt?
ma befosott a vízpumpám de ki kell cserélni minden vacakot még ami ott van
tavaszig halasztva a motorvétel addig csak lesz valami a vectrával is.......
cms kb 7-8x volt rajtam és 0 karccal xciting szemcsivel 16 ért szemcsi nélkül 14
olaszban van minden féle ilyesmi deh olcsobban! én 15. én megyek ki venni!
most jöttem haza a melóból 1,5 óra alatt 3000 huf ugrott bele a zsebembe fűkaszálással
imádom ezt a melót mert napi 6 ot kapok reggel 8 tól du 3 ig. csak az a baj hogy nem mindeig van melo..