először is grat a géphez rokkerjózsi! másodszor pedig elmegyek és nézek egy gikszert mert motor kéne nekem nagyon ill. az idióta haverjaim felhúzták a fütyimen a bőrt , hogy menjünk motorozni megint aszfaltra .......is
lehet eladnám a kis cbr-t ha kőne valakinek esetleg ....leszervízelve...........
szecsu
pénteken tolok fel képet a rezóról
pénteken nekiállunk bandival,leküldjük róla a cuccot drótkorongal vagy mivel...aztán szétpolírozzuk
meg közbe összerakjuk az sx ét
na ilyen szarral csinájjuk
Attól hogy meg van ütve a cróm még javítható.El kell vinni,és újból lecrómozni.Csak kb két aranyrudat is vigyél magaddal hogy ki bírd fizetni.A kemény(ipari)króm baszott drága.Meg nem kevés csiszolni való van előtte.Szerintem a legolcsóbb(és talán a legjobb)megoldás valami cross teló,villahidakkal együtt.Természetesen valami "up side"villára gondolok,lehetőleg minél frissebb évjáratú motorból.
Úgyhogy nézz körül az alkatrészneppereknél
Üdv mindenkinek!
Ma megkaptam belgiumból a teleszkop levegőszelepeket robbantot rajz alapján . Székesfehérvári márkakereskedésben adták le a rendelést. Ez az öröm csak a kicsomagolás fázisáig tartott. Ürüm az örömben , hogy ezek csak a szelepet küldték a házat nem. Na most a robbantott rajzon rosszul van feltüntetve a tétel vagy a hondakereskedő adta le rosszula rendelést. Hm ?! Grrrrrrrrrrrrrrrrrr
először is grat a géphez rokkerjózsi!
lehet eladnám a kis cbr-t ha kőne valakinek esetleg ....leszervízelve...........
én mek
Olvastam , hogy szárakat keresel rx be. én most ujjitok fel 2 db showa 45 mm átméröjű forditott telot. Ha érdekel szólj.
pénteken tolok fel képet a rezóról
pénteken nekiállunk bandival,leküldjük róla a cuccot drótkorongal vagy mivel...aztán szétpolírozzuk
meg közbe összerakjuk az sx ét
na ilyen szarral csinájjuk
Úgyhogy nézz körül az alkatrészneppereknél
Ma megkaptam belgiumból a teleszkop levegőszelepeket robbantot rajz alapján . Székesfehérvári márkakereskedésben adták le a rendelést.
nagyon fasza
...live your dreams!