Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te Zé,vagy bárki...nem tudtok vevőt fater dljére? 1,4be adjuk( 1,3ért lehet vinni) dobozokkal 15ezer km...és jó kis gép...
www.grandemoto.com van most 1-2 szép utcai paripájuk gondolok itt az XXre pl...lesd meg
nekem is van ..........de nekem munkahelyi ártalomból
jó reggelit!

először is grat a géphez rokkerjózsi! másodszor pedig elmegyek és nézek egy gikszert mert motor kéne nekem nagyon ill. az idióta haverjaim felhúzták a fütyimen a bőrt , hogy menjünk motorozni megint aszfaltra .......is

lehet eladnám a kis cbr-t ha kőne valakinek esetleg ....leszervízelve...........
12 óra múlva bent leszek a SYMA csarnokban jupijájéééé
má megint rockerjózsit olvasta basszameg
roekjozsi lesz Debrecenbe szombaton salakmotor verseny,nem jösz?
én mek jövöhéten meg valami tesztelés is lesz,ha miden jol megy
köszi,de ahhoz nekem villa híd is kéne mert 40es teló fér be...
Üdv!
Olvastam , hogy szárakat keresel rx be. én most ujjitok fel 2 db showa 45 mm átméröjű forditott telot. Ha érdekel szólj.
szecsu
pénteken tolok fel képet a rezóról
pénteken nekiállunk bandival,leküldjük róla a cuccot drótkorongal vagy mivel...aztán szétpolírozzuk
meg közbe összerakjuk az sx ét
na ilyen szarral csinájjuk
Mára mentem.Szasztok.
Attól hogy meg van ütve a cróm még javítható.El kell vinni,és újból lecrómozni.Csak kb két aranyrudat is vigyél magaddal hogy ki bírd fizetni.A kemény(ipari)króm baszott drága.Meg nem kevés csiszolni való van előtte.Szerintem a legolcsóbb(és talán a legjobb)megoldás valami cross teló,villahidakkal együtt.Természetesen valami "up side"villára gondolok,lehetőleg minél frissebb évjáratú motorból.
Úgyhogy nézz körül az alkatrészneppereknél
Üdv mindenkinek!
Ma megkaptam belgiumból a teleszkop levegőszelepeket robbantot rajz alapján . Székesfehérvári márkakereskedésben adták le a rendelést. Ez az öröm csak a kicsomagolás fázisáig tartott. Ürüm az örömben , hogy ezek csak a szelepet küldték a házat nem. Na most a robbantott rajzon rosszul van feltüntetve a tétel vagy a hondakereskedő adta le rosszula rendelést. Hm ?! Grrrrrrrrrrrrrrrrrr
szevasztok látom hulla a topic.
áááá gecc dejó itt van a henger meg a dugó
nagyon fasza csak az a gáz hogy pénteken vagy szombaton rakja össze a szerelőm
Hol látad Laci?Üdv mindenkinek!
pont te kérded
milyen gyökér fazon áll melletted?
szió kornel-mizu arra felé?
Jó a hátsod elisa
Szevasz kornél veled mi a helyzet ,ott milyen az idö?
nekem is ugyan ilyenem van
ez van tovább is:
...live your dreams!