Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy küldi geci
vagy megveszi az enyémet ami ugyebár patent
jaaa..én azthittem hogy a gumiróóól
jóvan...nem aludtam túl sokat
őő hát ugy nem veszik át...
versenyen?
igen
Versenyen?Nem!
Szerintem itt is lehet venni jó gépet,vagy kell venni egy nagyon nagyon leéltet (92-93)Ugy max 100 e-ig és fel újitani,kb 300-350 e.-be megálna és jobban jártál mindha veszel valamit ugyan ennyiért tele rejtett hibákkal,aztán egy hó után kőlthetsz rá sokat!
hELÓ A HOLLAND CSÁVÓVAL SAJNA A KAPCSOLAT MEGSZAKADT! AZ ANYUKÁJA OTT LAKIK A WITÁLISON!
deh elment békés csabára és a hollnad teleponszáma van meg sajnos :S ..
deh most majd sikerűl flevenni megyek is ! :)
mégegy kérdés.... úgy átveszik a motort hogy a kuplungkar végéről le van törve a bütyök?

itt egy friss kép!

hát nem gyönyörű
szeva!Lessz motor?vagy már van?
HY ATIS..:)
Évjárat és állapot függő!A 2004-es ami tényleg jó kb900 és 1 mill kőzt,de a triálos Janink bisztosan pontosabb választ tudna adni!Én ha eladnám akkor 1 mill alatt nem adnám,bár adnék mellé egy dugó szettet és egy fékbetét garniturát + egy légszürő
!
hát motorozni bazdmeg

hát őő...sok kesst hozz
nekem a nevezés 8 lesz..+ benya...szal én tankolok egy 10est+ a 8 rugó
neked biztos több lesz mert kell napi biztosítás meg mittomén még mi
tizen..1..2 biztos lesz+ benya
SZ.B. hova megyünk jövő hétvégén.... Keddtől állítólag lehülés lesz
Há bazze kurvameleg van. Én tegnap 6 óra tájban elmentem mocizni.... Hát mintha a kocsiban bekapcsolom a fűtést szerű érzés volt.... 1,5 órát kinn vótam a pályán..... 10 percenként meg kellett állnom mert má szédölögtem...... a jó hír az hogy átvittem a nagygeci ugratót.... tesóm nyomott pár fotót és ha lesz normális netem felküldöm őket

Ha máskkor nem aug 5 . találkozunk Csolnokon

Szecsu azt mond meg még nekem hogy mennyi casht vigyek hogy rajthoz állhassak... (a sörre valót, a kenőpénzt meg az egyéb juttatásokat ne számold fel ))
Szasztok srácok szar a meleg deh ez van .. lassan má itt lessz nállunk a sivatag...
fúú geci...
rohad meleg miatt nemtok aludni.....
reggel jöttem haza...11 kor keltem...
aludtma kb 4 órát..megvok halva...
de legalább mindjárt jön a reggeli pizzám
Atis rendszámos ec 300 mennyi körűl mozog alsó árban?
Zoozee,küld majd el nekem légyszives ezeknek a tel számát,mert ugy eltettem,hogy meg se találom!
Nem alszom(ilyen melegbe nem is lehet)csak van egy kis dolgom a házkörül,de néha ránézek a gépre!
motortszerelek aztán jövök .........
egész héten strandoltunk errefelé nagy volt a meleg nem erőltettem a melót, de ma muszály nyomnom kicsit a melót mert megtelt a garázs megint ......már a saját lovam is kint áll
megyek "O "gyűrű boltba mert köll
atis te is elaludtál ?
szerintem neked a pesti címedre ment a postád......az ottani postahivatalt kéne felhívni esetleg
szia atis! most délelőtt mutatja meg a haverom az ő levelét és felhívlak , hogy abba mi van !
jó reggeltet!
keselyűnek sikerült az élet már motorozik

semmi gáz nikk én is hulla voltam .....
na a sztorit majd elküldöm privátba de ez az a történet ahol atis is meg még egy srác ott volt amikor eltévedtünk .....amúgy nálunk kötelekkel meg karókkal erőltetik mostanság a motorosfogást szűk helyeken........nem tudom mire gondolnak amúgy
de mi máshogy váltunk áldozatokká , éppen álltunk ill. indultunk volna egy egynyomos sziklafalas ösvényszerű felmenőn közepén tovább ahol a motor önerejéből is majdnem képtelen felmenni jobbra végig kerítés balra sziklás szakadék sűrű cserjékkel,előre úgy hogy közbe nyomod a kerítést a kormánnyal, hogy elférj a fáknál, forogni csak néhol akkor is úgy hogy a hónodalá veszed a paripát......modjuk ezért vannak az endurók de mindegy .......és ők a hegytetőn razziáztak és hallották , hogy lent nyomjuk a cameltrofit aztán leszaladtak vagy hatan köztük rendőrpostásvasutas stb. aztán együttműködtünk mert ezt diktálta a ..................most levelezünk a céggel .........nálam már abban a szakaszban van a dolog, hogy motor lefoglalva eljárás végezetéig és már csak azt a levelet várom amibe benne lesz az annyi .