Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoozee,hétfön felhivom őket!már nincs mire várni!
Raziáztak akkor azon a környéken,mindenkit hajkurásztak a bingásokat is,sőt még a gyalogosok se hagyhatják el az ösvényeket 10 m-nel távolabra!mi rámentünk egy ösvényre ahol nem lehetett visszafordulni és előre is kb 2km/h-val lehetett haladni,jobb oldalt kerités bal oldalt fasor és mögötte 80% sziklás szakadék szerű lejtő!Minden fánál ugy kellett átfüzni a kormányt,ott vártak,a motorok hangja messzire elhallatszott igy nem volt nehéz az autoval is járható ösvéányen elénk kerülni!Ennyi,pekhünk volt!
Háj! Bocs, bealuttam. Ez az az "ügy", amiről az Atis írt nekem? Számomra hihetetlen, hogy enduróst, vagy egyáltalán motorost meg tudnak csípni. Pedig akkor ezexerint leheccséges
Reggelt
na mi indulunk motorozni

Hajnali menés
akkor én is ! csá
szia nikk alszol ?
alig írtok...... mi van veletek?

atis38!a haverom ma kapta első levelét ...............holnap mondom mit írtak neki!
nézzél utána te is kaphattál már ...menjél be a postára és tőlük kérdezd meg ...ők szerintem utána tudnának nézni ......ha akarnának

amúgy jogilag nem 30 nap után évül el ez ...6 hónapjuk van arra , hogy megszólítsanak ....ha addig nem akkor utána évül el a sztori! /ez hivatalos/
Sehol senki? Hja, bezzeg amíg voltak a májerok...
Lehet, hogy besúgott benneteket valaki? Mert egyébként a mi vidékünket se eccerű rövid idő alatt kiismerni. Néha még én se tudom, hol járunk
Ha nem akarod a fórumon közzétenni, akkor majnikm@freemail.hu
És hogy tudtak oda bemenni? Mert mifelénk nehezen motorozható ösvény csak rohatt messze van a civilizált vidéktől. Tényleg érdekel, mert rohattul szeretek endurózni, és sajnálnám, ha vége szakadna
Nikk, csak olyan helyre kell menned ahol nincs menekülési lehetösék!De kérdezd a Zoozeet,őtet senki se tudná megfogni tőlem legalább 5 x jobban megy és mégis mindannyiunkat megfogtak!Nem volt lehetőség!Ennyi!Csak egy nehezem motorozható ösvény kell hozzá!
Eladnám 2003-as KTM SX125-ös motorom leszervízelve új hátsó fékbetét,gumi 610e.Ft
tel.:06305651812 vagy donatzanocz@freemail.hu
Kösz de nekem most még csak kéttééé t-t 2T kell .. zümmögni akarok nem recsegni ropogni dörmögni.. majd idővel lehet 4t de most 2t.. a másik meg az anyagiak még nincs annyi zsém hogy egy féléves motort vegyek.. de kösz..
majd lasszóznak bemérnek vmi ultra modern kütyüvel...műholdas sistem..majd vmi hiper- super sokkolóval hatástalanítanak... kissé megártott asszem ez a hőség, vagy a pizzában volt vmi
Szevasztok! Ma megen hallotam a rádióban valami okosságot. Miniszteri biztos, vagy ki fog valami törvényt alkotni terepmotorozásilag. Meg majd büntetnek, vagy mi. Bár ilyenkor mindíg keverik a crosst az enduróval. Kurvára értenek hozzá. De az érdekelne, ki meg hogy fog meg egy enduróst... Hálóval, vazze?
csao
hát bazzeg...itt is lehetne inkébb max 20 fok..én örülnék neki...akkor lehetne motorozni
mik vannak a boltban?
kira...néz csak szét alaposan, aztán ha van vmi jo dobj már egy mailt
szevasztok barataim,esik vegre nalatok is de jo itt minden nap minden percben es ma nagyon hidegi is van nagy csoda ha 20fok lesz egyszer:)de ma talaltam egy Cross boltot cool cuccokal
elállt az eső
akkor jó párás idő lesz
vagyis még fülledteb és melegebb
pont ma olvastama superbike-ban az sm& naked kátééééemmm teszteket...
most el kezdett esni az eső
tetszeni mindegyik tetszik..... csak endurót azt jobban csinálom , jobban kihasználom emiatt élvezni is jobban élvezem
de nem rossz a supermotyó sőt......de a speed is király csak ezek az utcai dolgok nagyon veszélyesek lettek manapság