lesz ott több név is....csak tegnap valamit elbasztak és a supermotonál volt az összes név,a versenyzőknél meg csak az én nevem volt...
mind1...lesz ott borka,meg grill meg még egy páran....riportal,képpel,minden lófasszal
Hello, megnézegettem a dirtzone.hu -t ígéretesnek tűnik reméljükmegmarad a kezdeti lelkesedés
A kezdőoldal lapjának viszont adhatnátok más nevet mint "Kezdőlap" mert nem figyeltem és bedobtam favoritba most meg alig jöttem rá, hogy ez az
Haverom ma foglalta le a KTM MX250-es crossmociát!
Mentem vele egy próbakört hát igen szépen húz,úgy 90-95kg között van és 50-55Le a tulaja szerint!
Holnap hozzák el és délelött már megyünk is ki túrázni egy jó nagyot!
ma felmentünk egy hegyre, szépen be lehet látni egy pontjáról a környéket....megálltunk körülnézni, és bazze sportcsokis balatonszeletes mindeféle papirok, colás üveg minden szar....és akkor nekünk ugatnak hogy ne motorozzunk ott, mert környezet szennyező.....hát elmegy mindegyik a f@ßba
Gábor!
Vegyél Chemotot 5900 a parillánál, igaz nem fémmerevítős, de nem is ilyen műanyag szarral kell a kormányra rakni...én csúsztam már vele 1-2 és semmi baja(csak 1 kis plezúr )
lesz ott több név is....csak tegnap valamit elbasztak és a supermotonál volt az összes név,a versenyzőknél meg csak az én nevem volt...
mind1...lesz ott borka,meg grill meg még egy páran....riportal,képpel,minden lófasszal
A kezdőoldal lapjának viszont adhatnátok más nevet mint "Kezdőlap" mert nem figyeltem és bedobtam favoritba most meg alig jöttem rá, hogy ez az
www.dirtzone.hu
Mentem vele egy próbakört hát igen szépen húz,úgy 90-95kg között van és 50-55Le a tulaja szerint!
Holnap hozzák el és délelött már megyünk is ki túrázni egy jó nagyot!
vasárnap lehet megyünk solymárra páran edzeni
kijösz?
Vegyél Chemotot 5900 a parillánál, igaz nem fémmerevítős, de nem is ilyen műanyag szarral kell a kormányra rakni...én csúsztam már vele 1-2 és semmi baja(csak 1 kis plezúr