Na helló! Lehet tudni, hol nyomtátok a trofit? Valami természetvédelmi terület volt? Ha nem, akkor érdekes, hogy lefoglalták a gépeket. Mindenesetre tényleg pech. Mifelénk ilyesmi terep nemigen van, általában messze elkerüljük a lakott vidéket. Akkor tudnának talán valami barikáddal megfogni, mikor épp kidurrantunk az erdőből. Ahhoz meg sztem be kéne hogy súgjon minket valaki, mert néha még mi is nehezen találjuk a pontos bejáratot az aljnövényzet között.
Nem értem mi bajotok van ezzel a baró idővel.Itt tuti jó a hőmérséklet.Kocsimosás(MAN)közben kiszáradt a kút.
Így most itt áll a traktorom félig lesikálva,és várom hogy jöjjön a víz
Szasztok.
Ádi vegyél karokat a verdádra mert ha nincs"bigyó" a végén akkor baszhatod.
A napi licenc ára 2500 huf+ napi biztosítás 880 valamint a nevezési díj 8000 pénz
A hajnali menés anyon feelinges dolog. Kellemes az idő, éppen kel fel a nap, tényleg szép. Sajna sikerült összegyűjtenem egy szöget szinte az otthontól legtávolabb eső ponton (Isaszeg) ahol eddig valaha lábon jártam motorral, és jöhettem haza defektes hátsó gumival. A Deestone gumi viszont megmutatta egy jó oldalát is, mert alig tűnt föl a defekt annyira kemény a gumi.
Emiatt elvittem gumishoz (magam szoktam csinálni, de most ebben a melegben nem akartam szopni vele), és szerencsétlen akkorát szopott mint állat. 1 órán keresztül hiccölte a kereket, fejbebaszta magát a gumiszerelő vassal, végül a haverommal raktuk vissza rá a külsőt
aham majd jön a csávó babodról.. azt hoz 1 pár mocit.. majd kiválasztok 1 ezt azt majd elviszem hozzád kivizsgáltatni ok? kb ez menniy lenne ? a vizsgálás?
az szinte kizárt,de arra is kell költeni,hidd el én tudom,hogy miről beszélek!Én is szoktam felvásárolni olasz árut,de egyre drágábban lehet hozzájutni,sokszor nem éri meg,mert nagyon le van harcolva műszakilag,bár esztétikailag hibátlanok!
http://www.youtube.com/watch?v... ő a kemény
Így most itt áll a traktorom félig lesikálva,és várom hogy jöjjön a víz
Ádi vegyél karokat a verdádra mert ha nincs"bigyó" a végén akkor baszhatod.
A napi licenc ára 2500 huf+ napi biztosítás 880 valamint a nevezési díj 8000 pénz
Emiatt elvittem gumishoz (magam szoktam csinálni, de most ebben a melegben nem akartam szopni vele), és szerencsétlen akkorát szopott mint állat. 1 órán keresztül hiccölte a kereket, fejbebaszta magát a gumiszerelő vassal, végül a haverommal raktuk vissza rá a külsőt
http://www.youtube.com/watch?v...