atis az ügyiratszám amit a miénkből számoltam ki neked ......szerintem ezt kerestesd velük 13/71-3/2007 vagy pedig ha nem találják akkor a 71 helyett a 68 lesz a nyerő szám!
szevasztok !
képzeld el atis a haverom gépét úgy foglalták le , hogy ő használhatja de vigyázni kell rá nem csökkentheti értékét , el nem adhatja stb....stb...
lehet te is kaptál papírt és a tiédet meg le se foglalták.......
még egy okkal több perelnem őket / különböznek a büntetések egyforma egyszerre elkövetett szabálysértés esetén/ ....annyi hibát vétenek ...még nincs rutin ...ja meg törvény is alig
amúgy itt a cím neked ....szerintem neked lehet elküldik a pénzt amit tőlünk beszednek ....ezektől minden kitelik ...ha két egyforma levelet se tudtak összetaknyolni pedig ez elemi iskola harmadikba mán köllene tudnyi.....egy embernek persze
atis 38 -nak !
Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság
Ügyfélfogadás : Bp. 1021 Hűvösvölgyi út. 52. Tel. 1/391-4610 E-mail. dinpi@dinpi.hu
Szevasztok.Haveromnak meghoztuk az elsö quadját peströl tegnap.Baszki ott még melegebb van mint itt.Megkell dögleni aba a gecci forgalomba ami ott megy.
géza
megyek strandra mert be kell áztatnom gyerekeket .......már most nagyon meleg van
képzeld el atis a haverom gépét úgy foglalták le , hogy ő használhatja de vigyázni kell rá nem csökkentheti értékét , el nem adhatja stb....stb...
lehet te is kaptál papírt és a tiédet meg le se foglalták.......
még egy okkal több perelnem őket / különböznek a büntetések egyforma egyszerre elkövetett szabálysértés esetén/ ....annyi hibát vétenek ...még nincs rutin ...ja meg törvény is alig
amúgy itt a cím neked ....szerintem neked lehet elküldik a pénzt amit tőlünk beszednek ....ezektől minden kitelik ...ha két egyforma levelet se tudtak összetaknyolni pedig ez elemi iskola harmadikba mán köllene tudnyi.....egy embernek persze
atis 38 -nak !
Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság
Ügyfélfogadás : Bp. 1021 Hűvösvölgyi út. 52. Tel. 1/391-4610 E-mail. dinpi@dinpi.hu
Mekkora cm3?
nemsokat írtatok amióta nem vóóótam