Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát jah bek*phatják...Visontán is azért maradt el az enduro verseny
zöldek fákk
Lasan már levegöt venni is tilos zoozee.A hányinger keringet ezektöl
strandra mentem !
géza
atis az ügyiratszám amit a miénkből számoltam ki neked ......szerintem ezt kerestesd velük 13/71-3/2007 vagy pedig ha nem találják akkor a 71 helyett a 68 lesz a nyerő szám!
Kösz Zoozee!Lehet , hogy engem dicséretbe részesitenek? Majd holnap megírom,hogy mit mondtak!
lacikám ne quadozzál az is tilos ..........

megyek strandra mert be kell áztatnom gyerekeket .......már most nagyon meleg van
szevasztok !
képzeld el atis a haverom gépét úgy foglalták le , hogy ő használhatja de vigyázni kell rá nem csökkentheti értékét , el nem adhatja stb....stb...
lehet te is kaptál papírt és a tiédet meg le se foglalták.......
még egy okkal több perelnem őket / különböznek a büntetések egyforma egyszerre elkövetett szabálysértés esetén/ ....annyi hibát vétenek ...még nincs rutin ...ja meg törvény is alig
amúgy itt a cím neked ....szerintem neked lehet elküldik a pénzt amit tőlünk beszednek ....ezektől minden kitelik ...ha két egyforma levelet se tudtak összetaknyolni pedig ez elemi iskola harmadikba mán köllene tudnyi.....egy embernek persze

atis 38 -nak !
Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság
Ügyfélfogadás : Bp. 1021 Hűvösvölgyi út. 52. Tel. 1/391-4610 E-mail. dinpi@dinpi.hu
250cmm.Most elkel mennem de majd még jelenkezek.Elmegyek a gyerekel egyet quadozni.
Jól néz ki a gép!
Mekkora cm3?
Msn cimem:vrabel4@hotmail.com
Szevasztok.Haveromnak meghoztuk az elsö quadját peströl tegnap.Baszki ott még melegebb van mint itt.Megkell dögleni aba a gecci forgalomba ami ott megy.
sz*vás
fákkk
megbaszott a rendőr...nem volt nálam forgalmi..helyszini bírság 2 ruppó
lusta ááálaatóóóóóóóóóóóóóóóóóóóók
fákk
nemsokat írtatok amióta nem vóóótam
csattan kitekert gyertyával is meg terhelésen is autórol bikáztam és nem forgatta meg rendesen.
Csattan a szikra kicsavart gyertyával?
Ja van benne szuszan a drágám olyanokat. Meg ha kiveszem a gyertyát akó át forgatja.
Mondjuk, ha nehezen tekeri, akkor nem a szelephézag ment el, mer van kompresszió
nem tom lehet csak az öninditó.Mert amikor szar volt az akksi akkor se indult el most meg már átse birja forditani.
Vegyé kétütemet, vaze, az csak akkó nem indul el, ha összehegedt a dugó a hengerrel. Egyébként a CRF-ek tesznek ilyet, ha elmegy a szelephézag
Nem kezdte hogy tőbbet kellett inditozni hogy beinduljon most meg nem is indul be.
Gebasz? Mivel? A kerekekkel? Tánnem nyócas van benne?