Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hat er kennzeichen? oder ?
Sziasztok!

Nem kell valakinek egy gyönyörű Suzuki DR 350 SHC? 350.000 Ft.
Szasztok.
Mostanság tényleg nem nagyon gyűlik a hsz.
De érthető,hiszen ilyen szép időben mindenki motorozik Mi is nagy erőkkel készülünk az aug.5-re.
Már az utolsó simításokat végezzük a pálya körül,és jvő héttől kezdjük a gépmunkát a nyomvonalon.
Akinek még nem mondtam,azt szeretettel várjuk az eddigi legnívósabb versenyünkre,ami egyben a Profi Nemzetközi bajnokság 5. fordulója,és nem utolsó sorban benne lesz a TV-ben(Sport 1).
Most egy kis off:
Volna egy eladó MacAudio subom.A típusa MacHyper3002D,Teljesítménye 2x450W.Ez egy Bass reflex láda 2db 30cm hangszóróval.Gyári kék kárpittal,színte hibátlan állapotú.Az ára 350000huf.
Akit érdekelne az jelezzen.
Köszi.
csak ügyesen
én most csak a szerpentineknek élek,nagyon rákattantam! holnap is megyünk,csinálunk felvételeket!
INKÁBB HAGGYUK..
sirok- a héten 24-29...de én sztem csak felvonulásra tok menni most
Aug. 3-4-5 szentbangyi MOCCos találkozó. Ilyenekre jártok?
hát jah nem normálisak...
A dr elkelt már.Ez a quad gábor 148kg.Gondolom azért is megy anyira
Ha Dr-t szeretnél én is tudok egy 600-ast 260E-ért adják,de tényleg szép állapotban van a gép.
Hát terepen nincs is nagyon szükség nagyobb sebességre az a 100km/h-tökéletes.
Van itt az utcánkban egy srácnak egy 200-as quad az sem rossz,igaz neki nem ez a nagy méretű mint a haverodnak.
Súlyra mennyi olyan 200 körűl lehet?
És mennyiért sikerült hozzájutnia?
Vigyázni kell mostanában tényleg a rendőrökkel, mert megbasznak. Engem monnyuk csak bírságoltak a múltkor
kész az új onboard!
Visontán miért?
Ezek hülyék? Az erőmű, meg a bánya az kurvazöld... ezt a szart. Kár beléjük a golyó.
Nyakat krém!

Akkor most van már CR-ed, vagy mi a pék?
Régen jártam erre, nem vagyok képben
Sziasztok jóreggelt mindenkinek hogy vagytok?ki merre megy ma? talán csak nem melóztos RÉSZVÉTEM!
remélem ma a postával megjön a telom! nemsokára jön a posta és kiderül!
jah és laci2626 nem te irtad ki vmikor hogy tudsz egy elado dr-t? megvan még ? mennyiér dobod? mert lehetr egyik haveromat érdekelné! még nemtbiztos csak érdeklődök!
Szevasz gábor.Tegnap mentem vele elöször most még nemigen lehet huzni neki mert járatos.De azért kiccsit megkenytem én .Nagyon kellemeset csalodtam benne.Szerintem nagyon jól megy,egy kicst odahuzod neki és már ki is basza a picsáját.Komolyan mondom hogy megrángadta a kezemet.Szerintem olyan 90-100 mehet körülbelül.Máma hozza a srác hozánk átnézük az egész gépet oil csere stb....
Szevasztok tegnap jól belehuztatok .
ohh jee
És milyen mennyire megy?
Kanyaroknál mennyire stabil?
akkor zöldek mégjobban fákk