Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratula csini pár vtok
Grat!Kösz!
gratula nektek. nekűnk tegnap volt a hét éves évfordulónk.
pista sok boldogságot nektek !

ÉLJEN AZ IFJÚ PÁR!
azok is jo gépek!Majdnem olyan mocim lett 3 éve!
KLX ...kicsit elírtam
Ki tudja lehet hogy rokonok vagyunk!
Köszi!
heyy.. KAWASAKI LKX 250 is nagyon jó.. most jut eszembe
hello 250ccmis 4tbe mit vegyek help
Nagyon hasonlít egyik volt ismerősön a feleségedhez!
Szevasztok!
Grat az asszonyhoz!Remélem nekem jóóóóó nagyon nagyon soká lesz
Az aszony!
A maszkák!
Üdv mindenkinek!Végre van egy kis idöm benézni hozzátok gondoltam nem hagyom ki!Megvolt a lagzi is!Azt hiszem itt mondtam ki az IGENT!
Az nagyon jó súly egy Quadnak.
Heil! Köszi Szecsu a gyors választ! Ott leszünk Dévvel 5. én és kenterbe verjük a mezőnyt

Pénteken megyünk shoppingolni.... Én most épp szponzorokat vadászok össze a jövő idényre.... Írunk egy levelet a Kötöm nek is hátha :D

Ma úsztam 2 x 40 hoszt megállás nélkül..... most kábé nem érzem a tüdőmet......

És ma még mennem kell futni kutyástúl
Ja azért mondta az eladó, hogy 95-ös, mert látta a német forgalmiját, 95-ben lett forgalomba helyezve. Amúgy ezt a szériát 93-tól 95-ig gyártották, ha jól tudom.
Kennzeichen:

95-ösnek vettem, de 93-as. 20e km alatt van benne. Egy tulaj volt Németországban, állítólag ha esett az eső inkább esernyővel ment, és nem motorral. Csak utcán használta. Berúgókaros, önindító nincs. A Suzuki Kurztól származik. Megvan mind a két gyári kulcsa. Forgalomba helyezni nem lehet. Szerettem ezt a motort, de már nem használom. Egyéb kérdés? :)
Ja igen... SHC: Suzuki Height Control. Álíítható magasságú a futóműve. 27 LE, 30 Nm.
széppp a gép...grat neki
Galus barátom tegnap vásárolt egy zsír új yamaha yz250f mocit . Együtt szereltük össze ime pár kép.
hú visszaolvastam és tényleg nem tartott sokáig
nem jött be az oldal vagy két napig vazz!

szevasztok !