Ja azért mondta az eladó, hogy 95-ös, mert látta a német forgalmiját, 95-ben lett forgalomba helyezve. Amúgy ezt a szériát 93-tól 95-ig gyártották, ha jól tudom.
95-ösnek vettem, de 93-as. 20e km alatt van benne. Egy tulaj volt Németországban, állítólag ha esett az eső inkább esernyővel ment, és nem motorral. Csak utcán használta. Berúgókaros, önindító nincs. A Suzuki Kurztól származik. Megvan mind a két gyári kulcsa. Forgalomba helyezni nem lehet. Szerettem ezt a motort, de már nem használom. Egyéb kérdés? :)
Ja igen... SHC: Suzuki Height Control. Álíítható magasságú a futóműve. 27 LE, 30 Nm.
ÉLJEN AZ IFJÚ PÁR!
Grat az asszonyhoz!Remélem nekem jóóóóó nagyon nagyon soká lesz
Pénteken megyünk shoppingolni.... Én most épp szponzorokat vadászok össze a jövő idényre.... Írunk egy levelet a Kötöm nek is hátha :D
Ma úsztam 2 x 40 hoszt megállás nélkül..... most kábé nem érzem a tüdőmet......
És ma még mennem kell futni kutyástúl
95-ösnek vettem, de 93-as. 20e km alatt van benne. Egy tulaj volt Németországban, állítólag ha esett az eső inkább esernyővel ment, és nem motorral. Csak utcán használta. Berúgókaros, önindító nincs. A Suzuki Kurztól származik. Megvan mind a két gyári kulcsa. Forgalomba helyezni nem lehet. Szerettem ezt a motort, de már nem használom. Egyéb kérdés? :)
Ja igen... SHC: Suzuki Height Control. Álíítható magasságú a futóműve. 27 LE, 30 Nm.
szevasztok !