Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van azért egy,két gép amit nem hiszem hogy tartanád vele a tempót 100-ig!
WR360,és az 500-as ok!
Most néztem egy Youtube vidit kx250 vs cr500 hát elképesztő a külömbség!
Nézd meg te is érdemes!
http://www.youtube.com/watch?v...
xlzx írta ezt az ő gépéről hogy 120-ig nem fogja meg senki,mint késöbb kiderült itt kocsikra gondolt.
Hát én ezt tudom jól!
Sokkal kissebb a súlyuk,felső tartományban iszonyatosan ugranak.
Van egy teszt ahol a 125cm-től a 650-ig bezáróan tesztelik őket enduró és crosspályan,ott is a 125 és a 250 az elején végez valahól.
hőhehó!

van itt valaki? rég jártam erre... gondoltam beugrok... csak sokat kéne visszaolvasni hogy tudjam mikor is irtam ide utoljára....
mi van veletek? látom van egy uj arc a társaságban, vagyis nem egy hanem több mint pl ati, dani stb. jah meg ez a 550 es apriliás ember, nem jut eszembe a neve asszem andrás
mellesleg van egy eladó moci ha érdekel valakit Husky TE 450 1,5 milio...
Szia!
Minden hónap első hétvégéjén pénteken és szombaton van auner flohmarkt Hirtenbergben. A bolti ár töredékéért lehet új cuccokat vásárolni. Most hétvégén is lesz 3-án pénteken 10-18h-ig, 4-én szombaton 9-13h-ig. Én pl. tech8-as csizmát vettem 200€-ért a bolti 370€ helyett, Fox gatyát 169€ helyett 100€-ért.
Szóval ha vki jól akar vásárolni, akkor itt ilyenkor érdemes.
puskatartó és turazsák nélkül 1milla ok
aha... ismerőseim is oda járnak állandóan jó hely és ócssó
hihi-puskatartóval gerre- a nagy vadász
kurva olcsón:1.8ba viheted puskatartóval turazsákkal anyámkinnyával
Voltam ma Ausztriába Auneres boltba........ilyen motorosboltba soha nem voltam bakker 95% ban offroad cuccok....de olyanok húúúúúú helyből 200ezret el tudtam volna költeni az tuti Vettem 1 Fox pólót 1 Dunlop gumit meg fék meg kuplung kart
Gerre nem akarod eladni a quadodat kurva olcson Megvenném
na majd felhivom norbit meg pitét de vazze te tudsz jo utakat
nemsok minden történik, nincs téma
Na nyald meg hár híjjad a pizzériás különitményt meg kokot..Norbiék tutter mennekUi:szar az Msnem mindenkitől bots
Üdv! Mi történik errefele?
oszt én meg addig a kertbe motorzzak bazze mert egyedül sem rosz menni (NÉHA -1-2NAP)de nem egy egész hétig.....szopd ki akko
Vazze erőnlétet vadászok mmost miafaszt csináljak már el van döntve...De nekem utána hétfőn is jó!
ohhh nehogymá vazze szaros biciklit tekerd,mikor jöhetnél tanulni siratofalazni MOCCAL
Vazze kerékpártúrára megyek ecsém vasárnap jövök délután
Majd megtudnád fél év kihagyás után hogy mit érzünk mi...Ott már a zsák krumpli se elég igénytelen
Jok is azok De inkább azt modnjad jössz hétvégén?
Najó ennyit erről..Az lc4nek kettéhajlott a renccámtáblája a keréktől...Nem lehet olvasni
Kinek írtad ezt?Az én 300-om megy ugy mint bármelyik autó vagy motor 100-ig!
tyűűű....ez számomra igénytelennek hangzik...persze ti pasik vagytok...egy két pia után...lik leen...oszt jo van...tisztelet a kivételnek