Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Faisst megadtam egyik ismerösömnek az msn cimed remélen nem gáz Lenne hozzád egykét kérdése a srácnak.Most indul elsö versenyére csolnokon
nagyon gyengén nyomjuk manapság .Meglátszik hogy nyári szünet van és mindenki motorozik
Sem küll.És veletek?És a kicsivel stb.......................
Nagyon teccik. Mi már vagy egy hónapja nem mentünk. Inkább a sarat szerettyük, mert akkor nincs por, meg nem olyan kemény, mint a beton
picit kell majd karburálni...rád vár majd a feladat.... hogy is van ez a 2 olajszűrő van a ktmben? holnap lehet cserélek akkor olajat....
ejjj ejjj....csak az asszony meg ne tudja mi sarazósat tehetnél fel
Látom usa a rendszáma!Király!USA!
heidenau eső....nem vészes...fognak elég szépen.... egyedül az a tré h kéne az olajcsere mert már nagyon necces az olaj de most nincs rá keret,de járkálnom kell összevissza
szép moci.
igy hogy a blokjáról is látok képett igy pontosult a tipus. Lc4 400 supermoto kerekkkel.
a gumik nem nyalodnak nagyon? mert igy kép alapján nekem a dunlop esőslickjeire hasonlít nagyon.
Csá eliza ha gondolod küldök rólam is képet!
de cuki... végre több kép róla
köszi
Szesz Laci mi a pálya?
Fasza nagyon De komolyan
Grat fasza!Nekem is tetszik!
....
Szerintem nagyon gagyi!
szerintem is jó ez a fejidom
Juuuhj de kurva jol néz ki
gyáhájj
Hello all! Anyagi problémák miatt eladnám szeretett motoromat (suzuki TS200R "95), ha vkit érdekel írjon.
Végre vettem normális gumit az mxre....mondjuk eladó ha kell valakinek 150/70 17" Michelin Macadam 95%
Nézzétek meg videónkat...A day-off road