Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hidd el volt már ilyenfajta tapasztalatom és SOK ilyet akarok Képes vagyok szerelmes lenni(baszószmájli) 15-20percre is Utána már...
no persze...
Nos nem a Kurvákat szeretem hanem a ribiket...Minden rendes lányból lehet ribi 7-8 wiszkikóla elfogyasztása után
Aloha...
Gábor!Sajnos tényleg igy van,a 2 t sokkal jobban megy és gyorsul!Lásd a varseny kiírásokat 125 2 t a 250 4 -vel!A 250 2t-a 400-450 4t-vel!Szerinted ez véletlen?
Üdv mindenkinek !
úgy kell azt...faszom ma elhagytam 1 idomot...1ik hátsó feketét...de kaptam bontottan 500ftért
pfff... egsgedre
NEFÜRGYÉLLE
Jajj vazze nagyon szeretem a ribiket(baszószmájli)Ha nem lennének ribik én már kihaltam volna!
hihi wazze
" minden ribanc szereti ha kényeztetik" és akkor szépet is szól .... mármint nem a nőkre értem,igaz sok ribanc van köztük is
nya de szépen szólt meg kell hagyni
az még nem volt tiltás
már én is menőznék
Estét!
A hétvégét Loket közelében a motocross vb-n sikerült eltöltenem
hihi bezzek nekem Sirokban... te is menőztél
elment ma egy 530 d bmw... 160nál lámpánál túráztatta a kis köcsög,én is felpiszkáltam picit,akkor befejezte
Cásztok.Ma nálunk is esett egy jo kis esö És ki is használtam,motoroztam egy kurva jot a sárban
Gerre hétvégére már veretö képes leszel?
Na mi folyik itten 2Tés4T-k harca
HeHe ez igazán vicces!
háde a 2t az odabassza gyorsulásban mondjuk 400 a 4t társait.... (megjegyzem hogy crossmotorról beszélek)
Sztem Xlzx úgy értette hogy kanyarokban nem fpgja meg senki! És ez alapján neki kell hogy igazat adjak mer hiába a kx 500 meg a 360kétütem azért bütykösgumin elég nehéz lehet boritani De tudjuk az Aprilia még bütykössel is megfogná Xlzx szuperlotyóját ! Gyermekeim az úrban píííísz
nonche téééma.... lassan meg húzok haza
Én élek most jötem egy jó kis turárol jó nagy sár van minden holl