Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vegyél 690-eset
szépszéég, drágasssszág
Csak a szemem elé ne kerüljön, mert
jah és ádi légyszi szólj már az én érdekemben is ...
írsz a télapónak ...akkor szépen fogalmazz...hátha...
ÍROK A télapónak..... kell egy ilyen az sx mellé mindenképp.... má unom az autózást
JA én is arra gondoltam írja is az arc hogy jobb
KARBONT VEGYÉL
na megrendeltem a trafót a bontoból
gyorspóstán küldik el és holnapra már itt is lessz
remélem hogy akkor most már jó lessz mert nincs nagyon moneym most hogy többet költsek rá
max ki kell rabolni a sarki kurvát
Emberek! Valaki el tudná nekem mesélni hogy 1 Tuning Membrán mennyivel jobb mint a gyári?
Mert ITT találtam olyat ami elvileg jó lenne az enyémbe! ( 2002-2004-ig írja de aszonták h 2005-ösbe is jó)
de ha nem jön össze a 640 szeptember-október környékén akkor veszek egy sm szettet addig az sx re
ezen csak ilyen házi tákolat háccsólábtartó van. A gyári nem ilyen
Yep. S=sokmindenrejó
nem xt vel indultam... utánna jöt a cr125 majd cr250 utánna emellett a 2 mellett vacilálta. Aztán elmentem csepelre és eldöntöttem hogy KTM
értem
mert 1 motort akarok zsír new-ot!mindkettő 2005.11.havi.szépek jók!1.1m vagy ktm1.4m
csak azért mert,mig nem volt meg az sx,akkor is indultál mindennel elöször aluvázas 125ös cr,aztán 250 inkább mégiscsak 250 jött a angy reménység aszem 450sx németböl mégse xt városba stb..és végül 250 sx lett
miért adod el ?
nem én vagyok .de lehetnék.az én drz-ém azért jobb !ja ezeket én is megtudom csinnááni
nem EEEEE!S -mint semmire nem jó.még megvan a drz!eladó!jó nagyon.vagy van egy ktm 450exc.mindkettő rendszámos!
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
mert én ahogyan nézegettem a drz-ket az E-verziókon nem volt hátsó lábtartó, ezen viszont van kicserélték a hátsó merevítőt
hello.én is szeretnék!de lehet csak szeretnénk!a kanizsai klub nem akarja megrendezni .ezt nekem az a srác mondta hogy nem lesz akit a pályahasználatért lehet hívni és ő így tudja szept02.-án nem lesz ott verseny!majd biztosat hogyha kiírják.
a te drz-d az S ?
Miko! ez ugye nem igaz? Basszameg már így is elmaradt visontai ec ..... Pedig kanizsán akarok indulni meg lehet Tökölön is...
Sziasztok Nem ismeri valaki a Procross tulajdonosat?
/BakondiG