Nem bizti, hogy zárlat, lehet, csak kicsi ellenállás- ha nem jó a műszeretek méréshatára, nem derül ki egyértelműen. Sztem inkább szakad, ha rossz. Impedanciát ha mérsz, azzal egyértelműbb lenne. (váltakozó árammal szembeni ellenállás- csak nem tom már hogy mérhető). Inkább jeladó tekercs szok vékony drótból lenni ami szakad. Esetleg az elektronika kakilt bé. Még valami: ha egy tiszta kiégetett gyertyát rax bele és indítasz, utána milyen a gyertya? Száraz v. benzinlucskos? Ez alapján lehet tovább menni: üa vagy gyújtás problem. Túl sok olaj a benzinben?
Nem tudom okoztak e ott valamit az elmúlt 2 héten, de azt tudom hogy akkor nem volt a toppon a placc.
Lehet Kertváros lenne az ideális választás, kiváló talaj (ma néztem meg, csak úgy szívta el a vizet) csak hát ez nem csak rajtam múlik.....
Majd még holnap megbeszéljük hol és mikor
Poénnak még elmegy
Különben ma voltunk lent, de hát elég reménytelen a helyzet
Ahol csak tud áll a víz (nem kicsit), na meg a vízmosások is igen fincsin kezdenek kinézni itt-ott.
Na de mind1: Elöl megy a cápa, mögötte a rája, a reményhal meg utoljára!
Vald csak be nyugodtan hogy el akarod ijeszteni a vetélytársakat a pálya közeléből.Begitteltél hogy Gödér lenyom
Yolvan csak poénkodtam volna,de nem jött be
Holnap reggel viszem a mocit a Natixhoz végső beállításra,most fogják rátenni az új programot,több anyagot fognak kapni!
Meg a fordulatszámot fogják még nagyobra állítani,kiváncsi leszek hogy mennyivel lesz másabb mint most!
szasztok...multkor belinkeltem egy kb 88as évekbeli cr 125ös gépet,amit a tulaj 96osnak hirdetett erre irtam neki egy emailt,amiben megkérdeztem,hogy sokan vezsik be ezt a kamu évjáratot és mi lett a válasz
ez "Épített motor, és nem szar, hétvégén akár versenybe is szállhatott volna a Csolnoki Motocross OB-n!
Szasztok mindenki!
Tegnap voltam Agárdon,vettem a motoromba egy szett kereket.
A felni fekete Excel,az agy vörös Talon
Ja és 36 küllős.Nem kicsit bika
Megyek felgumizom,ha kész akkor fotó és teszem is fel.
Na irány a garázs
hi ...
Ha valakit esetleg érdekelne van egy honda CRM 125-ös Blokkom eladó (felujítva, uj csapágyak,szimeringek( (35000,-)
+ hozzá valo henger ,dugo,gyürű,csapszeg (25000,-)
+ 2db 28 delorto karburator (10000,-/db)
+ Ktm 250-es váz ,kormány ,teleszkóp, központi rugóstag (40000,-)
+ első ,hátsó dobfékes kerék gumistól (18"és 21") (15000,- a kettő)
+ apróságok ,gyujtásalkatrészek,trafók,bowdenek, sárvédők ,ülés stb...
ha lehetne egyben adnám.
Ha egyben elviszed akkor jelentős kedvezmény ...
postán is elküldöm ...
Érd. : 06706155160
ill.: aya@index.hu
Lehet Kertváros lenne az ideális választás, kiváló talaj (ma néztem meg, csak úgy szívta el a vizet) csak hát ez nem csak rajtam múlik.....
Majd még holnap megbeszéljük hol és mikor
Különben ma voltunk lent, de hát elég reménytelen a helyzet
Ahol csak tud áll a víz (nem kicsit), na meg a vízmosások is igen fincsin kezdenek kinézni itt-ott.
Na de mind1: Elöl megy a cápa, mögötte a rája, a reményhal meg utoljára!
Yolvan csak poénkodtam volna,de nem jött be
Én meg Bakonycsernyei vagyok!
Meg a fordulatszámot fogják még nagyobra állítani,kiváncsi leszek hogy mennyivel lesz másabb mint most!
ez "Épített motor, és nem szar, hétvégén akár versenybe is szállhatott volna a Csolnoki Motocross OB-n!
Ha nem tetszik, akkor nem kell írni!"
Tegnap voltam Agárdon,vettem a motoromba egy szett kereket.
A felni fekete Excel,az agy vörös Talon
Ja és 36 küllős.Nem kicsit bika
Megyek felgumizom,ha kész akkor fotó és teszem is fel.
Na irány a garázs
Ha valakit esetleg érdekelne van egy honda CRM 125-ös Blokkom eladó (felujítva, uj csapágyak,szimeringek( (35000,-)
+ hozzá valo henger ,dugo,gyürű,csapszeg (25000,-)
+ 2db 28 delorto karburator (10000,-/db)
+ Ktm 250-es váz ,kormány ,teleszkóp, központi rugóstag (40000,-)
+ első ,hátsó dobfékes kerék gumistól (18"és 21") (15000,- a kettő)
+ apróságok ,gyujtásalkatrészek,trafók,bowdenek, sárvédők ,ülés stb...
ha lehetne egyben adnám.
Ha egyben elviszed akkor jelentős kedvezmény ...
postán is elküldöm ...
Érd. : 06706155160
ill.: aya@index.hu