Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem bizti, hogy zárlat, lehet, csak kicsi ellenállás- ha nem jó a műszeretek méréshatára, nem derül ki egyértelműen. Sztem inkább szakad, ha rossz. Impedanciát ha mérsz, azzal egyértelműbb lenne. (váltakozó árammal szembeni ellenállás- csak nem tom már hogy mérhető). Inkább jeladó tekercs szok vékony drótból lenni ami szakad. Esetleg az elektronika kakilt bé. Még valami: ha egy tiszta kiégetett gyertyát rax bele és indítasz, utána milyen a gyertya? Száraz v. benzinlucskos? Ez alapján lehet tovább menni: üa vagy gyújtás problem. Túl sok olaj a benzinben?
oké,kertváros szerintem jó lesz Valaki itt a Sportmotorról jöjjön még!
Nem tudom okoztak e ott valamit az elmúlt 2 héten, de azt tudom hogy akkor nem volt a toppon a placc.
Lehet Kertváros lenne az ideális választás, kiváló talaj (ma néztem meg, csak úgy szívta el a vizet) csak hát ez nem csak rajtam múlik.....
Majd még holnap megbeszéljük hol és mikor
Schüller akkor gyere ebszőnybányára!
Poénnak még elmegy
Különben ma voltunk lent, de hát elég reménytelen a helyzet
Ahol csak tud áll a víz (nem kicsit), na meg a vízmosások is igen fincsin kezdenek kinézni itt-ott.
Na de mind1: Elöl megy a cápa, mögötte a rája, a reményhal meg utoljára!
Vald csak be nyugodtan hogy el akarod ijeszteni a vetélytársakat a pálya közeléből.Begitteltél hogy Gödér lenyom
Yolvan csak poénkodtam volna,de nem jött be
Cső. Az Adamektől (OB MX2)vettem.Idén átült a KTM re,így a Honda cuccai feleslegessé váltak.A kerekek amúgy használtak,de szép állapotúak.
ok.majd szakítok rá időt.
Kitölthetnéd az adatlapodat!
Én meg Bakonycsernyei vagyok!
Holnap reggel viszem a mocit a Natixhoz végső beállításra,most fogják rátenni az új programot,több anyagot fognak kapni!
Meg a fordulatszámot fogják még nagyobra állítani,kiváncsi leszek hogy mennyivel lesz másabb mint most!
várpalota,székesfehérvár
Szeva! Sokat járok arra, nem ritka jelenség azon az úton. Én eccer valami kanyar után futottam is bele ilyenbe kocsival. Hát, volt rokenroll
most értem haza... Zomba és Kéty között olyan felhőszakadás volt állt az uton a sár amit a hegyekről lehozott, meg söpörték a bejárókból az esőt
Aug. 11. Zomba Dél-kupa, jöjjön mindenki aki tud, jó lesz a pálya is!
szasztok...multkor belinkeltem egy kb 88as évekbeli cr 125ös gépet,amit a tulaj 96osnak hirdetett erre irtam neki egy emailt,amiben megkérdeztem,hogy sokan vezsik be ezt a kamu évjáratot és mi lett a válasz
ez "Épített motor, és nem szar, hétvégén akár versenybe is szállhatott volna a Csolnoki Motocross OB-n!

Ha nem tetszik, akkor nem kell írni!"
mér tök jó idő van nem?
Aki 7végén csolnoki motorozást tervez az vagy Jetskivel vagy kétéltűvel mennyen.
Csá! Valami magánembertől vetted vagy vmi kereskedés?
Szasztok mindenki!
Tegnap voltam Agárdon,vettem a motoromba egy szett kereket.
A felni fekete Excel,az agy vörös Talon
Ja és 36 küllős.Nem kicsit bika
Megyek felgumizom,ha kész akkor fotó és teszem is fel.
Na irány a garázs
hi ...
Ha valakit esetleg érdekelne van egy honda CRM 125-ös Blokkom eladó (felujítva, uj csapágyak,szimeringek( (35000,-)
+ hozzá valo henger ,dugo,gyürű,csapszeg (25000,-)
+ 2db 28 delorto karburator (10000,-/db)
+ Ktm 250-es váz ,kormány ,teleszkóp, központi rugóstag (40000,-)
+ első ,hátsó dobfékes kerék gumistól (18"és 21") (15000,- a kettő)
+ apróságok ,gyujtásalkatrészek,trafók,bowdenek, sárvédők ,ülés stb...
ha lehetne egyben adnám.
Ha egyben elviszed akkor jelentős kedvezmény ...
postán is elküldöm ...
Érd. : 06706155160
ill.: aya@index.hu
mindenki motort vesz az előző mellé looooooooooooooool
Na sziasztok! Úgy náz ki veszek a 640lc4 mellé egy Kawasaki Vulcant! 2000cm3 és elég jól megy!
Te hova valosi vagy mikopeter?Mert én ott szoktam veretni a kanizsai pályán!
pfff...