Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak óvatosan mer a narancs hamar ledobja ha héját..
nekem az ahányszor esőbe kint vagyok elázik....de mondjuk nem gáz, attol, hogy elázik a kezem még ki tudom nyitni a kaput
Vasárnap nem leszek otthon... szombaton a hondát csinálom
meg mindig 1ben ráncigálom,aztán mindig csak azt veszem észre hogy aza kurva lánc csak nyúlik és nyúlik lassan cserés
Hár milyen szuperlotyós vagy te?
apád faszát. te sem tudsz kerekezni....
faszt jó volt,csak elázott kapunyitóm,szal drága este volt
ahoz elöbb motor kell
áhh....felejtős fel fel veszem pár méter erejéig aztán annyi
Megy már a kerék jófiu?
gyál...fasztudja...meglessük szadát...eljössz?
há mer hülye vagy
én tnap szigeten eláztam mint a szar
Gyálra kell menni hétvégén ott homok van.. nem leszel saras
pontosan.... vmi hasonló van az elektrotechnmika könyvemben is
vasárnap mi szadára szándékozunk elmenni bandival..majd meglátjuk mi lesz belőle...remélem nem mossa el az eső..mert akkor geciideges leszek
csöcs
na mijapálya?
látom szép lett a csolnoki pálya a sok esőtől
jajj mit nem adnék hogy ha elmehetnék most oda
Hát a 3. képen a mandíner mellett nem állnék nézőként
Impedanciát nem lehet mérni, csak számolni, mivel minden frekvencián más a tekercs impedanciája. Számolni viszont nem tudod, mert:
1. nem tudni a tekercs induktivitását(L), amit csak egy viszonylag ritka műszerrel lehet megmérni.
2. nem tudjuk hogy üzem közbeni frekvenciára mit adjunk meg, mert üzemben nem állandó frekvenciájú feszültséget kap a tekercs, hanem csak impulzusokat(fordulatszám függően)

Teháááát gyárekek náám tudjuk aooaalkalmaooazni a Z=jwL oööszefügéést
(ahol a w=kis omega, csak nincs kis omega billentyű, és a szögsebességet jelenti, ami arányos a frekvenciával)

Így néz ki a csolnoki pálya:
Szerintem is
meg már megrendeltem a bontóból a trafót is szal holnap itt is lessz és akkor kiderül.. de szerintem 100% hogy az a baja
benzines a gyertya és mértük a multiméterrel minden fázisban 200ohm al kezdtük majd felfelébb...
eggyik sem mutatott semmi és jól csináltuk mert fater villanyszerelő
1/4 be keverem a benyát és eddig mindig ment és töbek szerint így ajó