Fene tudja én nem vagyok oda a DR-Z ért!
A teljesítménye nem gyözött meg endurózgatás közben,a Gilera RC600-am nem cseréltem volna el rá ha a tejesítményről volt szó!
A DR-Z-nek az előnye a könnyen kezelhetőség a súlyából adódoan,ennyi és semmi több!
jó én most a drz400 e k7 es adatait íram be a suzuki odlaláról miszerint 119 kiló
a honda oldalán az új xr650 re meg 137 kilót írnak....
szóval tökmind1 ki hány kilór ír meg honnan szedi össze...ahány oldal annyi féle adat...
ha ránk halgatsz,akkor drz-t veszel,mert azt a motort lehet valamire használni,xr meg jó a városba
és pont
2007 XR650R adatok
62LE
Száraz tömeg 125.6 kg (277.0 pounds)
2002 DR-Z 400
49LE
Szárat tömeg 113.0 kg (249.1 pounds)
Az biztos hogy erőben és nyomatékban az Xr jóval többet tud!
A DR-z javára a tömeg szól!
Neked mi a fontossabb ezt kell eldöntened,ki kellene próbálni mindegyiket és utána már tudod is mi passzól hozzád jobban.
Mennyi kg is vagy?
jah miután megnéztem az adatlapod értem miről beszélsz...nem minden gyorsaságis debil csak az amelyik eszetlen...tudod h tud idegesiteni mikor a 70 méteres utcánba hozzák neki, és pl öcsém kint focizik a kb 10 méter széles utcán?
én nem vitatkozni akarok, csak beszóltál egyet.
haggyuk, ne fokozzuk
azért írtam ide, mert véleményekre voltam kiváncsi.
Te is leírtad a véleményed és kész, ennyi.
S.Norbi én probálok segiteni de a forum nem csak rólad szól ennyi....ha nem akarnék segiteni hozzád se szoltam volna ha vitatkoznbi akarsz ezen ne irde ird hanem ott az msn-em az adatlapon.
Meg az ,hogy én nem az ilyen "kurva donor gecik repkednek már megint az utakon" hozzászólások miatt kezdtem el kérdezősködni a fórumon.
Én ezekre nem vagyok kiváncsi!
Ha segíteni akarsz, akkor ne ilyeneket írjál, valamint ha nem akarsz segíteni, akkor inkább ne írjál semmit .
faszé-nem rendszámozzák le őket