Több mint valószínű, hogy az az alapjárat csavarja. azért van rajt a tekerő is, hogy kézzel tudd állítani. (a többi csavart ne tekergesd a karburátoron bármekkora vágyat is érzel rá )
Megmondom őszintén én azért vettem meg ezt a mocit,hogy soha ne tudjam kimotorozni és megunni sem,mindig nagy erőtartalékom legyen akármilyen terepen is kell használnom!
Tudom ez sokakat nem érdekel ők arra mennek és ez a normális felfogás szerintem is,hogy amilyen mociuk van azt tökéletessen uralják.
Én most egy kicsikét elvetettem a súlykot mert nem fogom az életben sem kimotorozni ezt a gépet.
Ahoz nekem még sokat kellene fejlődnöm a mocizás terén,probálkozom is erősen de hát nem megy egyik napról a másikra.
Mindegy az biztos hogy hatalmas élmény vele menni amikor csak ráűl az ember.
na szewasztok! megjött zé bácsi isztriáról! kicsit kipihiztem magam ...most átadom magam a motorozásnak meg a visszaolvasásnak , hogy tudjam mi történt veletek
Ezt nem hiszik el nekem a srácok, akik crossal jönnek. Az oké, hogy a rendőr inkább elfordul, ha lát minket a közúton, mert esélyelen. De ha gáz van, nem mindegy, mi a háttér
De szerintem volt egy nagy mágnes a pálya allatt és húzták kőrbe a motorokat, nekik csak rajta kellett maradni. Más hogy nem lehet ilyen tempót diktálni.
TErmészetesen a 250 excmen 2009ig műszaki volt! Nagy A-m van ! Minden klappolt! Gerre bácsi 1 honapot gyalogol az El caminon szeptember oktoberben! Akkor is megcsinálom ha beledöglök
Mennyiért lehet hozzá kapni?
Most a hűtővédőt és a kézvédőt vettem meg hozzá!
Tudom ez sokakat nem érdekel ők arra mennek és ez a normális felfogás szerintem is,hogy amilyen mociuk van azt tökéletessen uralják.
Én most egy kicsikét elvetettem a súlykot mert nem fogom az életben sem kimotorozni ezt a gépet.
Ahoz nekem még sokat kellene fejlődnöm a mocizás terén,probálkozom is erősen de hát nem megy egyik napról a másikra.
Mindegy az biztos hogy hatalmas élmény vele menni amikor csak ráűl az ember.
meek én is.