Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen az az.A cr-re cserélném egy az egybe.
Ez lenne az:
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/150160
Sztem is inkább japánt vagy osztrákot vegyél.... Annyival nem lehet olcsóbb a vor
Az amit itt hirdetnek van az aproban ,amugy szerintem is ismertebb tipussal jobban járnál...
Hogy áll rajta az a berugókar? Előrefelé megy le, mint a jávamusztángon?
Szerintem ne ugorj bele
A supermotot sokkal nehezebb "átcrossosítani" mint fordítva
Most szupermoto van jó árba de gondolom áttudnám crossosítani:)
Szerintem biztos elég szervizigényes meg drága a cucc hozzá(ha lenne)
Háj! Én csak annyit tudok róla, hogy a német motorkatalógusban is szerepel néhány ilyen motortípus. Talán nem lehet nagyon szar, ha ott is árulják. De élőben még egyetlen darabot nem láttam. Az biztos, hogy a motorbótos haver japókhoz szinte bármi kopó cuccot azonnal levesz a polcról. Meg a bontók is. Hát, hogy ez a VOR-nál hogy alakul, franctuggya. Én nem biztos, hogy vennék ilyet
Baszki nem igen hallotam még ilyen motorrol.Supemoto kivitelbe akkarod venni
hy mindenkinek!Lenne egy kérdésem amiről jó lenne ha minnél többen leirnátok a véleményeteket.
Szerintetek a VOR milyen motor?Nagyon szervízigényes?Jelen esetben egy 530-asról lenne szó.előre is köszönöm a válaszotokat.
Gratulálok hozzá,tényleg erős és jó mocik,itt is van egy ismerösömnek egy XR600R ő is nagyon szereti!
Ez 1vicc ami a mamsnál megy,más szakágakban is szidják öket. a lehuzás nagymesterei....
szelepszár szimering a gond szerintem.Ha viz megy az oil-ba aszt észreveszed ha kihuzod az ellenőrzö pálcát mert megnől az oil szin.
mindenki panaszkodik erre a mostani mams vezetésre...hát majd cska megoldódik a helyzet
jó nyaralást
csaóó
Nademostsztán megindulok egy potya 7végére a balatonvilágosi E.ON (Édász)üdülőbe.A haverék lenn vannak egy hete,és intéztek egy szobát nekünk(ingyé).Úgyhogy irány a part.
Vigyázzatok magatokra,a bátraknak meg jó repülést(persze motorral)
Csöcs!
A minap beszélgettünk a Varga haverommal hogy jövőre mi is legyen(mármint verseny ügyileg).
Igazándiból ilyenkor még mindíg az van hogy rendezzen a rák,dehát azért csak motoszkál az agyban egy nagyobb "falat" terve.
Az biztos hogyha valamit is vállalunk ,az tavasszal lesz.
Az agyamban már megvannak a programok,kérdés hogy tudok e hozzá elég zsetont szerezni.Meg hogy a szövetség hogyan gondolja a jövőt(Mármint a vezetőség összeállításán,bírói kollégiumon,szakági tisztviselők személyén stb)Ha jövőre is ilyen feltételeket szabnának,akkor nálunk nem lesz verseny.
Az indok egyszerű,ők diktálnak,elvárnak stb,és adni nem hogy nem adnak,hanem még le is húznak(pénzel).
Ergo a mi pénzünkből a mi pályánkon a mi munkánkból akarnak ők versenyt rendezni és páváskodni amikor elismerés van.

Na de mindegy majd meglátjuk.

Ami biztos hogy este 22 órakkor a Sport 1 TV-n a csolnoki MX OB összefoglalóját adják. Aki teheti nézze
cirka 11 éve...nemsok az
Bakker hogy megváltozott mióta utoljára láttam.

Kb.1996 körül voltam ott egyszer,egy MMSZ bajnoki futamon.Indultak tőlünk néhányan.
Hát nem ma volt
alap
de hát télleg jó volt
EEEz igen.
Kösz a magasztalást.
ez a trekk monoron van,hétfőn megyünk
apropó..olvastad a cikket?