Háj! Én csak annyit tudok róla, hogy a német motorkatalógusban is szerepel néhány ilyen motortípus. Talán nem lehet nagyon szar, ha ott is árulják. De élőben még egyetlen darabot nem láttam. Az biztos, hogy a motorbótos haver japókhoz szinte bármi kopó cuccot azonnal levesz a polcról. Meg a bontók is. Hát, hogy ez a VOR-nál hogy alakul, franctuggya. Én nem biztos, hogy vennék ilyet
hy mindenkinek!Lenne egy kérdésem amiről jó lenne ha minnél többen leirnátok a véleményeteket.
Szerintetek a VOR milyen motor?Nagyon szervízigényes?Jelen esetben egy 530-asról lenne szó.előre is köszönöm a válaszotokat.
Nademostsztán megindulok egy potya 7végére a balatonvilágosi E.ON (Édász)üdülőbe.A haverék lenn vannak egy hete,és intéztek egy szobát nekünk(ingyé).Úgyhogy irány a part.
Vigyázzatok magatokra,a bátraknak meg jó repülést(persze motorral)
Csöcs!
A minap beszélgettünk a Varga haverommal hogy jövőre mi is legyen(mármint verseny ügyileg).
Igazándiból ilyenkor még mindíg az van hogy rendezzen a rák,dehát azért csak motoszkál az agyban egy nagyobb "falat" terve.
Az biztos hogyha valamit is vállalunk ,az tavasszal lesz.
Az agyamban már megvannak a programok,kérdés hogy tudok e hozzá elég zsetont szerezni.Meg hogy a szövetség hogyan gondolja a jövőt(Mármint a vezetőség összeállításán,bírói kollégiumon,szakági tisztviselők személyén stb)Ha jövőre is ilyen feltételeket szabnának,akkor nálunk nem lesz verseny.
Az indok egyszerű,ők diktálnak,elvárnak stb,és adni nem hogy nem adnak,hanem még le is húznak(pénzel).
Ergo a mi pénzünkből a mi pályánkon a mi munkánkból akarnak ők versenyt rendezni és páváskodni amikor elismerés van.
Na de mindegy majd meglátjuk.
Ami biztos hogy este 22 órakkor a Sport 1 TV-n a csolnoki MX OB összefoglalóját adják. Aki teheti nézze
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/150160
Szerintetek a VOR milyen motor?Nagyon szervízigényes?Jelen esetben egy 530-asról lenne szó.előre is köszönöm a válaszotokat.
jó nyaralást
csaóó
Vigyázzatok magatokra,a bátraknak meg jó repülést(persze motorral)
Csöcs!
Igazándiból ilyenkor még mindíg az van hogy rendezzen a rák,dehát azért csak motoszkál az agyban egy nagyobb "falat" terve.
Az biztos hogyha valamit is vállalunk ,az tavasszal lesz.
Az agyamban már megvannak a programok,kérdés hogy tudok e hozzá elég zsetont szerezni.Meg hogy a szövetség hogyan gondolja a jövőt(Mármint a vezetőség összeállításán,bírói kollégiumon,szakági tisztviselők személyén stb)Ha jövőre is ilyen feltételeket szabnának,akkor nálunk nem lesz verseny.
Az indok egyszerű,ők diktálnak,elvárnak stb,és adni nem hogy nem adnak,hanem még le is húznak(pénzel).
Ergo a mi pénzünkből a mi pályánkon a mi munkánkból akarnak ők versenyt rendezni és páváskodni amikor elismerés van.
Na de mindegy majd meglátjuk.
Ami biztos hogy este 22 órakkor a Sport 1 TV-n a csolnoki MX OB összefoglalóját adják. Aki teheti nézze
Kb.1996 körül voltam ott egyszer,egy MMSZ bajnoki futamon.Indultak tőlünk néhányan.
Hát nem ma volt
de hát télleg jó volt
Kösz a magasztalást.
augusztusit olvasd
apropó..olvastad a cikket?