Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"az a gyerek elöttem, aztán az a gyerek"
kakucs az az m5n mész kifele és inárcsi pihenőhely után...
Spy14! Az a gyerek Stefan Everts-el edzett állítólag,motocross is csak a pénzről szól!
Hu az kemény kicsit messze van na mindegy köszike.Megyek majd este
Kecskemét mellett van valahol... LAKITELEK
Gyuri lakitelek milyen mesze van pesttöl? Vagy nem is arra van most nem igen vágom.
hát jó lenne ha a hátsó gumimon lenne még valami minta jövő héten megyek kakucsra azt hiszem
egészségedre
Az öszes erdöt lezárták mifelénk, a kurva vadászat miatt most van szivás rendesen
Broáááf
Akkor irány az aszfalt tiltásig a kanyarokba
itt ahhoz már meleg van
Reggelt skacok fasza az idö van irány a természet
kereket nem nehéz beletenni,de a telókat áthagolni...azzal nagy projectbe vágsz
Jó reggelt mindenkinek.Szerintetek egy supermotót nehéz áttalakítani crossá?
szegasztok
Hétvégén lesz valami megmozdulás? Mehetnékem van. Valami lájtos endurozgatásra gondoltam, szigorúan NEM TERMÉSZETVÉDELMI területen. Legalább 100-150 km-t szeretnék terepezni, és sárosan hazaérkezni.
persze a kicsitket betették az összefoglalóba,de minket nem
fákk...
Honda crf450r tipusú krosszmotoromat eladnám, 2004-es megkimélt megvan hozzá a gyári idomszett, tőmitésszett, dugattyú gyűrűk, a motorn yoshimura trs kipuff rendszer van brutális hanggal, új gumi, új láncszett, ufo alubetétes kézvédők, stílusváltás miatt eladó! Van hozzá 2007-es fox ruhaszettem alig használt, csizma, sisak, szemüveg, fox kesztyű meg minden, tartalék légszűrőkkel!
hitelt is tudok intézni rá pár nap alatt, könnyű feltételekkel!
íá:900ezer huf
csá..na megskubiztam a csolnoki összefoglalot annak a firtosvári gyereknek de irritálo burája van meg az a vagány duma,hogy "most is elsö helyen szeretnék végezni,mint sznte mindig" attol mert kurva jol nyomva nem kéne ennyire hasitani,buzi kis pöcs
Akó majd gondolok rád ha bontok egy sőrt.
Csá. Sajna mostantól úgy egy hónapig nem lesz netem. Majd behozzuk a lemaradást
Csá csumi.
Na, szevasztok ,mostanára én is efárattam
Az komoly. Nem eccerű megbirkózni vele. El is lehet benne fáradni, amint láccik