Megha az emberek látnak monnyuk talin egy kitámasztós motort akkor attól tudják hogy mire kell számitani...Én meg csak lazába feltünés nélkül elküldöm ahogy tennap is
De mivel elsősorban enduros illetve uccai motoros vagyok másodsorban vagyok csak önjelölt Sztríítfájter meg a motorom segge amúgy is szép nem fogom egy halom vassal elcsufitabi....Megha kilépőt csináltatok akkor nem tom lenyomni negatívba mert hosszabbat kell illetve lehet rövidebbet de akkor meg személyt nem tok száálitani...ördögi kör 22es csapdája marad a müanyagolvasztás az aszfalton
Bazeee...Ha hegesztek akkor meg a váznyúlványt baszom tönkre.... És mivel egy farokidom 4500forint a parillánál egy váznyúlvány meg vagy 50000 számold ki melyikkel járok jobban...Ja és kitámasztó csak az amatőröknek kell Igazi arcok farokidomig teszik
Na tegnap én is hazatértem a nyaralásból. Nagyon ott volt a digóknál, még sosem éreztem magam ilyen jól, és ami meglepő volt, az az hogy olcsóbb mint Horvátország vagy a Balaton. Egyedül a tej/kenyér/hús a drágább de nem sokkal, csak nem Tescos ár hanem inkább belvárosi non-stop boltos...no comment. Lényeg hogy nálunk dübörög a gazdaság.
Az egy nm-re eső Ducatik száma is igen magas volt, de mondjuk életemben nem láttam még egyszerre ennyi BMW GS-t mint ott. Minden második moci az volt
igazi pro-k hegesztenek egy hátsó váznyúlványt amire rárakják a kilépőt
Az egy nm-re eső Ducatik száma is igen magas volt, de mondjuk életemben nem láttam még egyszerre ennyi BMW GS-t mint ott. Minden második moci az volt