Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia.nem én nem dolgoztam ott.
Hát egy kicsit bánom hogy nem tudtunk találkozni, de igy meg nem bánom hogy nem dobtam ki egy ezrest a belépőre.
navazzeg
ezé menjen az ember versenyezni
Nem fejlesztik a sportot, hanem csak mímelik
Ha ilyenre adom a fejem, akkor vazzeg úgy csinálom, mint Szecsu vagy sehogy: minden követ megmozgatok, mindenkit figyelembe veszek- meg aamit láttam személyesen: úgy tekerem a szivattyú benzinmotorjának a kurbliját, hogy majd leszakad; csakhogy legyen víz
nem az hogy felszántották...csak szarúl csinálták meg a pályát...ők baszták el...nemtudnak pályát csinálni...én mentem volna...leszartam hogy gödrös...hát istenem nézzenek meg egy ama mx versenyt..ott az egész pálya fél méter mély nyomokból,meg fél méteres gödrökből áll...
mé extrások nagyon felszántották? őket nem féltik?
tényleg lustaság szaga van
hát igen az lett volna a fair...1 futam..akkor 3ropit vissza...
az volt a szöveg hogy..nem akaják veszélyeztetni a testi épségünket...hát hagy döntsük már el mi,versenyzők hogy mi vezsélyes és mi nem...szerintem csak annyi volt hogy már késő volt és már menni akartak haza és ennyi...mennyenek a picsába...
De mivel indokolták hogy elmarad? B le van szarva? Ték dö mani bekk!
Szasztok, non haldoklik a topic
ja aztán odamentem a szervezőcsávóhoz hogy bocsi, nem mehetnék az A val versenyen kivül mert azé csak kifizettem a 6 ropis nevezést...ilyet szól...a válasz benne volt a kérdésedben...mondom köszi..rendes vagy..
nem mentem szarúl
csak...a pálya olyan volt amint egy bmx pálya...de igazából nem is azzal volt a gond mert már kedett tetszeni a végén...
az szabadedzés alapból 30percet csuszott..
a pálya katasztrófális állapotban volt...fél méterse púder,igénytelenűl megtúrt pálya és ugratók...
a futamok kezdése 1 órát csuszott mert próbálták megcsinálni a pályát motorozhatóra...közben mondták hogy ha a pálya továbbra is ilyen marad,akkor csak 1 futam lesz...
lementek a futamok..
jönnek a 2. futamok extra lement..aztán közlik hogy a B kategória 2. futama elmarad...hát basszák meg a gecis kurva annyukat..ezért utaztam 180 kilómétert és basztam el 15ezer Ft-t hogy mennyek 1 futamok?
ráadásul időmérőn kiütötték alólam amotort..ujja bedagadt és fáj mint a szar..még most is...szal 1 jó mért köröm nem volt...jó monnyuk igy is 22. időm volt a 35 vagy mittomény mennyiből..de akkro is fos volt az egész...
ha ez előre tudtam volna...meg se fordul a fejemben hogy lemennyek...vááá
nemhogy inkább edzettem volna valahol...csak kibasztam csomo pénzt meg csomo időt az ablakon....
ezúton is üzenem a szervezők hogy
bő nyállal szopjanak le!
me?
szal szarul mentél
fúúúúúj de nagy rakás szar volt ez a szegedi verseny...sőőt..inkább 2 rakás szar....
bocsi, de te nem melóztál a wparts-nál ?
Már régen fetreng a boldogság erzettől!
Várjuk Faisst-et.
mi ez a punnyadás?
Itt is pörögnek a dolgok.
Szevasztok. Faisst még nem értél haza?Mit mentél, jó volt a derbi?
Grat! Nekem is az van. Ami amúgy eladó 290e ért. Motor felujjítva TELJESEN!
Sziasztok!
minimum 125ccm-s endurora vagy crossendurora cserélném 150ccm-s kifogástalan állapotú ETZmet! Minden frissen fel van újítva rajta, rengeteg új alkatrésszel, és egyedi kiegészítőkkel! +friss vizsga, és törzskönyv. Papírok nélküli gépek érdekelnének! Pénzkiegészítés lehetséges! Érd: 06/30-283-76-48
hogyhogy meglett ? rendőrök találták meg? nagy mák manapság , hogy meglegyen egy lopott moci!
Emberek meg van a TS-R em
..el is felejtetem, hogy ma motoGP.. aztán márcsak pár kör van vissza a 125ccm-ből
csá...namivan májsztro voltatok debrecenbe?jo volt?valami extra votl?