Csaó. Igen gondolkoztam rajta először fekete idomokat akartam ,de láttam egyet és nem tetszett de ez a fehér egész jó . Hétvégén rmc-ben jó kis akciók lesznek Törökbálinton lehet kimegyek idom garniturák 9999ft -ért kpl.
Hé Gomez17
ha már jössz a ktm fesztiválra, akkor egy karton red bull-t hozhatsz nekemmivel szerepelek az egyik képeden, és nem adtam engedélyt rá na jó csak vicc
de azé hozhatsz red bull-t.
Most olvastam valahol, hogy megegyezés született a terepmotorozás szabályozásáról. Rendszámos gépekkel lehet majd csak menni a kijelölt utakon, ráadásul a természetvédelmi őrök és a rendőrök is emelt támogatást kapnak (anyagi és jogi)...nem tudom mi igaz ebből, de nam hangzik túl jól.
Helló everibodri!
Most néztem a motorshow1 lapját,és láttam hogy végre letölthetővé vált a csolnoki OB összefoglalója.
A letölthető műsorok között megtalálható a 2007 08 17.-én feltöltött programon belül!
Aki esetleg lemaradt róla a tv-ben,most megnézheti "hogyan mulat a Magyar"
Sziasztok órák óta nem tudtam belépni Állandoan baszakodik ez az oldal.Faisst arról az rmz-röl nincsen véletlenül oldalról képed? Milyen fehér idomokkal? jól nézki?
Na bakker.A szegedi nagymenő Farkas úr így befürdött?!
Kááár hogy nem láttam személyesen is.Pedig a Nagy Laciék nem kicsit futtatták a lapjukon(motocross.vasarhely.hu) hogy mennyi meló volt a pályán,meg hogy topp versenyre számíthat mindenki aki lelátogat,meg ilyenek.Hát bejött
Az az egy biztos hogy lehet ezt az egészet divatból meg menősködésből csinálni,de az látszik is a rendezvényen.
A legnagyobb gond hogy szívből-lélekből kevesen rendeznek manapság,pedig szerintem csak így lehet(ne).A pénz és a hírnév (ami nekik van)nem mindíg egyenesen arányos a verseny színvonalával
Remélem lassan mindenki belátja ezt.
Faisst amúgy hol végeztél?
ha már jössz a ktm fesztiválra, akkor egy karton red bull-t hozhatsz nekemmivel szerepelek az egyik képeden, és nem adtam engedélyt rá
de azé hozhatsz red bull-t.
legalább is nekem teccik..
tesség Gábor itt van még pár képecske..
netán kedvetkaptál idomot cserélni ?
Most néztem a motorshow1 lapját,és láttam hogy végre letölthetővé vált a csolnoki OB összefoglalója.
A letölthető műsorok között megtalálható a 2007 08 17.-én feltöltött programon belül!
Aki esetleg lemaradt róla a tv-ben,most megnézheti "hogyan mulat a Magyar"
Nekem se ment ez a szar!
Kááár hogy nem láttam személyesen is.Pedig a Nagy Laciék nem kicsit futtatták a lapjukon(motocross.vasarhely.hu) hogy mennyi meló volt a pályán,meg hogy topp versenyre számíthat mindenki aki lelátogat,meg ilyenek.Hát bejött
Az az egy biztos hogy lehet ezt az egészet divatból meg menősködésből csinálni,de az látszik is a rendezvényen.
A legnagyobb gond hogy szívből-lélekből kevesen rendeznek manapság,pedig szerintem csak így lehet(ne).A pénz és a hírnév (ami nekik van)nem mindíg egyenesen arányos a verseny színvonalával
Remélem lassan mindenki belátja ezt.
Faisst amúgy hol végeztél?