Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arany szárny
Üdv mindenkinek ezer éve nem jártam itt!Lenne egy kérdésem!Mit jelent az hogy GOLD WING?
és még mik lesznek ilyen olcsón nemtudod?
Csaó. Igen gondolkoztam rajta először fekete idomokat akartam ,de láttam egyet és nem tetszett de ez a fehér egész jó . Hétvégén rmc-ben jó kis akciók lesznek Törökbálinton lehet kimegyek idom garniturák 9999ft -ért kpl.
Hé Gomez17
ha már jössz a ktm fesztiválra, akkor egy karton red bull-t hozhatsz nekemmivel szerepelek az egyik képeden, és nem adtam engedélyt rá na jó csak vicc
de azé hozhatsz red bull-t.
a sárga zacsi a háttérben non beoffol ...de amugy fasza kép
94"-es modell.
ja és ez...szerintem az év képe
legalább is nekem teccik..
Most olvastam valahol, hogy megegyezés született a terepmotorozás szabályozásáról. Rendszámos gépekkel lehet majd csak menni a kijelölt utakon, ráadásul a természetvédelmi őrök és a rendőrök is emelt támogatást kapnak (anyagi és jogi)...nem tudom mi igaz ebből, de nam hangzik túl jól.
hanyas évjáratu a kx-ed?
ez meg a ráadás
nemtudom....talán 12..nem néztem meg
tesség Gábor itt van még pár képecske..
netán kedvetkaptál idomot cserélni ?
naná !
Helló everibodri!
Most néztem a motorshow1 lapját,és láttam hogy végre letölthetővé vált a csolnoki OB összefoglalója.
A letölthető műsorok között megtalálható a 2007 08 17.-én feltöltött programon belül!
Aki esetleg lemaradt róla a tv-ben,most megnézheti "hogyan mulat a Magyar"
nedves nyakat, erősss ööööö.... alkart
jó reggelt!
sziasztok jön vki ktm fesztiválra?
Szevasztok szakad az esö egy kicsit most ráérek.Mivan veletek.Ne mérgelödj dév.Töbet nem kell elmeni ilyen tré versenyre
Szeva,Cr projeckt hogy áll?
Sziasztok!

Nekem se ment ez a szar!
Sziasztok órák óta nem tudtam belépni Állandoan baszakodik ez az oldal.Faisst arról az rmz-röl nincsen véletlenül oldalról képed? Milyen fehér idomokkal? jól nézki?
végre jo ez a fostalicska
Majd hátha a hódmezővásárhelyi jobb lesz.
Na bakker.A szegedi nagymenő Farkas úr így befürdött?!
Kááár hogy nem láttam személyesen is.Pedig a Nagy Laciék nem kicsit futtatták a lapjukon(motocross.vasarhely.hu) hogy mennyi meló volt a pályán,meg hogy topp versenyre számíthat mindenki aki lelátogat,meg ilyenek.Hát bejött
Az az egy biztos hogy lehet ezt az egészet divatból meg menősködésből csinálni,de az látszik is a rendezvényen.
A legnagyobb gond hogy szívből-lélekből kevesen rendeznek manapság,pedig szerintem csak így lehet(ne).A pénz és a hírnév (ami nekik van)nem mindíg egyenesen arányos a verseny színvonalával
Remélem lassan mindenki belátja ezt.
Faisst amúgy hol végeztél?