Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmm…
Mármint akkor cseréljek vezérmű láncot illetve feszítőket ha már széthullót? Bocsi hogy értetlenkedek..
Üdv.!

Nézd meg, hogy mivel nyertek több enduro versenyt !
NE BONTSD MEG CSAK HA MÚSZÁJ.
Köszi!
Ennek Én is örülök!
Neked mi a véleményed a szerviz témát illetően?
Akkor még1x Sorry
Arra nem is gondoltál hogy túl gyenge lett már lehet kimotorozta
Hali grat a sárkányhoz végre már nem egyedűl vaok klx-es.
most jöttem temetésről.....
most megyek kormányt venni meg átalakítót...
holnap szerelés..aztán indulás le szegedre..
jaja..nem főtengelyen mért lóerőt írtam...
oda is írtam hogy keréken
IWIW meghivo valakinek?
jól írod a gyári főtengelyen mért LE értékeket, de Faisst a keréken mért lőerőt írta.
Távol álljon tőlem, hogy kötekedjek, de az YZ 250F 42LE (10500/min)! Pl: KX 250F 43.5LE (11500/min) Csak azért helyesbítek, mert kizárt, hogy egy verseny off-road erősebb legyen, mint egy cross gép, ennyire nem hegyezik ki.
Tényleg ne haragudj, egy KLX nincs egy 4T cross szintjén, csak ezért írtam! Egyébként pedig szerintem mind1, úgysem lehet kimotorozni. (Vagy csak Én nem tudom!)
Hétvégén megy valaki Sóskútra?
amugy télleg szép
márkatárs...
38 ló..jóaz...
az yz250f 36 paci keréken
Köszi szépen a dicsérő szavakat! Kb 8 évet kellet várnom, mire összejött egy ilyen motor. Számomra régre visszanyúló szerelem ez… Nem volt egyszerű, egyrészt a pénz, az évjárat, és ami a legjobban megnehezítette az a rendszám, + elég kevés van belőle Magyarországon, tudtommal a Kawasaki soha nem forgalmazta, amerikai piacra gyártották. 2002-es évjáratú.
A teljesítményével maximálisan meg vagyok elégedve, 38LE ami mondhatjuk egy 25-ös cross gépnek felel meg, persze más nyomatékgörbével, nekem nem is kell ennél több.
napot! amugy ténleg kiváncsi volnék, hogy gábor miert adja el az áprilist?
szép állapotban van tényleg
szerintem érdemes átnézetni valami szerelővel a szelepeket, mert ezeknek nem nagyon van más baja amikre különösen figyelni kéne..... szelephézag-vezérműlánc +a rendszeres olaj-olajszűrő-légszűrő
Szeva davon.Sajnos segiteni énsem tudok viszont a klx-ed megdicsérném hisz kurva szép grat hozzá...
azt szabadnu tudni,hogy mennyiért jutottál hozzá?és milyen évjárat
amugy az erejével meg vagy elégedve?
Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni, bár lehet nem ez a megfelelő topic… Nem olyan rég sikerült vásárolnom egy 4T endurot (Kawasaki KLX 300R), és a karbantartás illetve szervizelés területén nincs tapasztalatom. Hogy őszinte legyek nem tudom melyek azok az alkatrészek, amit egy vásárlás után feltétlen kikellene cserélni. Olaj, olajszűrő, légszűrő megvolt! Mivel a motoron csak napi számláló van, km állást, és üzemórát nem tudok mondani. Az előző tulaj a légszűrőn, és az olajon kívül semmit nem nyúlt hozzá. Szerintetek hogyan tovább? Gondolok itt a vezérmű láncra, feszítőkre stb.. Mit, mikor?
Előre is köszi a segitséget
Üdv: Lali
fasz
Egyszerüen túl erős volt és már a programozok se tudták gyengiteni önálló életre ébredt ahogy a skynet a Terminátor 3ban Ezek az Apriliák már csak ilyenek
reggelt!
tegnap nemvoltam betegeskedtem de ez télleg érdekes?! (Hancsák apriliája)
amugy meg esett jó kis eső, délután go motorozáss!
hmm..ennyire vált be a híres aprilia?
bocsi HGábor... nem neked akartam válaszolni.. sorry