Tegnap kemény dolog történt velünk!
3-an voltunk mocizni kint kimetünk a Szápári paragra havernak behalt a moci mert beázott a patakban a gyújtása,tolja a paragon,hirtelen csak felbukkan egy terepjáró kiugrik az ürge,azt már telefonál is hívja a zsarukat meg az erdészeket.
Haver fogja eldönti a mocit mondja az ürgének neki ennyit nem ér meg,azt elindúl gyalog haza,az ürge meg utánunk ered a géppel hogy megfogjon.
Erre a haverom ahogy elment onnan a hapsi betólja a mocit egy olyan helyre ahól nem találnak raá és nyomás gyorsan haza amíg a zsaruk meg nem érkeznek!
Mi meg elcsaltuk a pasit addig a terpjáróval jó messzire!
dugószett 26-32.000 + 2.500 felső tűgörgő
henger .....nikasilozás 215 euró+15.000 ft postaköltség
.....perselyezés kb. 30.000
hajtókar 28-34.000 + 5-6000 az összenyomása/centírozása - ha ezt veszel akkor megspórolsz a felső tűgörgőt 2500 mert ebben a szettben van az is /
főtengelycsapágy 2 db kb. 6 -10.000
főtengelyszimmeringek 2 - 4 000
nagyjából ezek az árak egy 250 crossgép esetében
ezenkívül vannak váltócsapágyak ,tömítések, olaj , szerelés stb.....is de nem kergetlek öngyilokba
Cső.
Hát bizony a nicasilod elvitte a cica rendesen
A leg olcsóbb javítási mód,ha meghüvelyezteted és dobsz hozzá egy új dugót.De helyedben elgondolkodnék mindjárt egy hajtókar+főtengelycsapágy cserén is.A hüvely a dugóval tömcsivel stb Szerintem símán megáll egy ötvenesbe,a hajtókar meg csapágyak szimeringel kb.30-35 ruppó.
a huskykról annyit, ha jók és ha figyelsz rájuk akkor nem rossz motorok.... azért szokott lenni nyűgjük ...............de leginkább az alkatrész a legproblémásabb náluk
Igen a KTM ről én is ezt hallottam. Zoli azt mondta hogy a husqurvanával hogy azzal semmi gond jó moci.... amúgy az most esett át full felújításon az eladó szerint.... Még az xt vel szemezek. Nem rossz a kis 125 ös se arra hogy közlekedjek.De azé jólesne vmi bika vas.
ha találtok nekem egy jó motort max 700 ft ért jelezzétek.
Zozzee neked mi a véleményed a husqurvanáról amit 1 oldallal arébb linkeltem?
Ma elviszik a KTM em 600 ba
hááát!
volna pár dolog ami kéne hozzájuk ..........és talán lehetetlen is de mindegy
amúgy ha véletlen tudnál segíteni abban esetleg , ami most aktuális gáz nálunk , egy 93-mas husky te 610 - eshez gyújtás állórész /még a SEM tipusú svéd/ kéne .............persze olcsón és azonnal
esetleg ha tudsz valami okosat firkáld ide ....előre is köszönöm
3-an voltunk mocizni kint kimetünk a Szápári paragra havernak behalt a moci mert beázott a patakban a gyújtása,tolja a paragon,hirtelen csak felbukkan egy terepjáró kiugrik az ürge,azt már telefonál is hívja a zsarukat meg az erdészeket.
Haver fogja eldönti a mocit mondja az ürgének neki ennyit nem ér meg,azt elindúl gyalog haza,az ürge meg utánunk ered a géppel hogy megfogjon.
Erre a haverom ahogy elment onnan a hapsi betólja a mocit egy olyan helyre ahól nem találnak raá és nyomás gyorsan haza amíg a zsaruk meg nem érkeznek!
Mi meg elcsaltuk a pasit addig a terpjáróval jó messzire!
henger .....nikasilozás 215 euró+15.000 ft postaköltség
.....perselyezés kb. 30.000
hajtókar 28-34.000 + 5-6000 az összenyomása/centírozása - ha ezt veszel akkor megspórolsz a felső tűgörgőt 2500 mert ebben a szettben van az is /
főtengelycsapágy 2 db kb. 6 -10.000
főtengelyszimmeringek 2 - 4 000
nagyjából ezek az árak egy 250 crossgép esetében
ezenkívül vannak váltócsapágyak ,tömítések, olaj , szerelés stb.....is
Hát bizony a nicasilod elvitte a cica rendesen
A leg olcsóbb javítási mód,ha meghüvelyezteted és dobsz hozzá egy új dugót.De helyedben elgondolkodnék mindjárt egy hajtókar+főtengelycsapágy cserén is.A hüvely a dugóval tömcsivel stb Szerintem símán megáll egy ötvenesbe,a hajtókar meg csapágyak szimeringel kb.30-35 ruppó.
Fel a fejjel!
ha találtok nekem egy jó motort max 700 ft ért jelezzétek.
Zozzee neked mi a véleményed a husqurvanáról amit 1 oldallal arébb linkeltem?
Ma elviszik a KTM em 600 ba
volna pár dolog ami kéne hozzájuk ..........és talán lehetetlen is de mindegy
amúgy ha véletlen tudnál segíteni abban esetleg , ami most aktuális gáz nálunk , egy 93-mas husky te 610 - eshez gyújtás állórész /még a SEM tipusú svéd/ kéne .............persze olcsón és azonnal
esetleg ha tudsz valami okosat firkáld ide ....előre is köszönöm