Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hajtokart kb május végén cseréltem szoval az marad...
bazdmeg nem jött ma a ktm ért
Tegnap kemény dolog történt velünk!
3-an voltunk mocizni kint kimetünk a Szápári paragra havernak behalt a moci mert beázott a patakban a gyújtása,tolja a paragon,hirtelen csak felbukkan egy terepjáró kiugrik az ürge,azt már telefonál is hívja a zsarukat meg az erdészeket.
Haver fogja eldönti a mocit mondja az ürgének neki ennyit nem ér meg,azt elindúl gyalog haza,az ürge meg utánunk ered a géppel hogy megfogjon.
Erre a haverom ahogy elment onnan a hapsi betólja a mocit egy olyan helyre ahól nem találnak raá és nyomás gyorsan haza amíg a zsaruk meg nem érkeznek!
Mi meg elcsaltuk a pasit addig a terpjáróval jó messzire!
dugószett 26-32.000 + 2.500 felső tűgörgő
henger .....nikasilozás 215 euró+15.000 ft postaköltség
.....perselyezés kb. 30.000
hajtókar 28-34.000 + 5-6000 az összenyomása/centírozása - ha ezt veszel akkor megspórolsz a felső tűgörgőt 2500 mert ebben a szettben van az is /
főtengelycsapágy 2 db kb. 6 -10.000
főtengelyszimmeringek 2 - 4 000

nagyjából ezek az árak egy 250 crossgép esetében

ezenkívül vannak váltócsapágyak ,tömítések, olaj , szerelés stb.....is de nem kergetlek öngyilokba
Cső.
Hát bizony a nicasilod elvitte a cica rendesen
A leg olcsóbb javítási mód,ha meghüvelyezteted és dobsz hozzá egy új dugót.De helyedben elgondolkodnék mindjárt egy hajtókar+főtengelycsapágy cserén is.A hüvely a dugóval tömcsivel stb Szerintem símán megáll egy ötvenesbe,a hajtókar meg csapágyak szimeringel kb.30-35 ruppó.

Fel a fejjel!
na ja
a huskykról annyit, ha jók és ha figyelsz rájuk akkor nem rossz motorok.... azért szokott lenni nyűgjük ...............de leginkább az alkatrész a legproblémásabb náluk
gyurika ezt tedd az iwiwre!
Na most indulunk bigmuterhez vidékre... onnan tudok netezni... felnézek ide és konzultálunk.... addig szevasz bazdmeg mindenkinek
Igen a KTM ről én is ezt hallottam. Zoli azt mondta hogy a husqurvanával hogy azzal semmi gond jó moci.... amúgy az most esett át full felújításon az eladó szerint.... Még az xt vel szemezek. Nem rossz a kis 125 ös se arra hogy közlekedjek.De azé jólesne vmi bika vas.

ha találtok nekem egy jó motort max 700 ft ért jelezzétek.

Zozzee neked mi a véleményed a husqurvanáról amit 1 oldallal arébb linkeltem?
Ma elviszik a KTM em 600 ba
ááá, csak valami gyújtás probléma lehet, vagy csak egy kis karbiállítás
akarom mondani dugorol nem valami tiszta képek mert telefonos...
szasztok,na itt van pár kép a dugrol és a hengerröl
szoktam arra járni soxor ........majd ütközhetünk ha elengednek otthonról
ja, itt lakunk békáson, majdnem bp tábla
hol lax ? már ideköltöztél pest erre a végére ?
szia theo! maga él?
uccsó max 3 kilót ér.. ebből 2 a kerékszett
hááát!
volna pár dolog ami kéne hozzájuk ..........és talán lehetetlen is de mindegy

amúgy ha véletlen tudnál segíteni abban esetleg , ami most aktuális gáz nálunk , egy 93-mas husky te 610 - eshez gyújtás állórész /még a SEM tipusú svéd/ kéne .............persze olcsón és azonnal
esetleg ha tudsz valami okosat firkáld ide ....előre is köszönöm
jó reggelt!
Estét srácok
Az LC640 előttieket nem szabad megvenni(pl.a 620).
Minden olajcserénél ellenőrizni kell, ami a te gépednél 5 üzemóra! Állítani nem biztos hogy kell! Gratulálok az FC450-hez!