Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen kereket szerelsz Gyurika?
Ja, tudom azt az oldal támasz kerekeket amiket mondtál?
őő.meglátjuk mi hogy merre. nekem a holnap nem játszik,kereket szerelek....szombat kakucs.aztán suli...csütörtökön kb 2ig leszek suliba,szal akkor esetleg játszhatna egy környékbeli guriga lájtosan...
valamerre a környéken kellene kerülni egyet valamelyik du. 16h-ig vagyok bent
figyula. jövő 7en minden reggel megyek Ericssonba 8-ra. Kb 3/4-kor szoktam csiki-bege magasságában járni, aztán vagy pusztakúti-bécsi vagy a szentendrei, bár ott nem szeretek, mert mindig megtalál valami csira autós akivel rendszeresen halálosan megfenyegetjük egymást
theoooo. mikor megyünk má motorozni?
hmm.. kiegyenlítőtengely?
kőszárhegy most lesz hétvégén
a multkorin voltam
amikor esik vissza az alapjárat,akkor gecire ráz az egész motor..
aztmondták hogy főtengely...vagy csapágyak
így van theo
megelőztééé
minden motorban van egy kis kolompálás,attol kopik a henger hordósra.
csak van amikor már nagyon kikopik és már ilyen buzi ciripelő hangja lesz,szal azt lehet hallani
ha nincs kolompolás az csak amiatt lehet hogy nem jár a motor
ez üzemszerű tee
mi is a tünet a gépeden?
ja nekem is van amugy egy cross gumám 19es
majdhogynem uj 5ropiért
hát akkor meg lehetne oldani postával vagy lejönnétek érte ha gondolod
Akkkor valaki magyarázza már el érthetöen Most a hengerel mit kell baszakodnom?Ha csak szimplán dugot,cserélek?Semmiféle "kolompolás" nincsen Faisst,csak azért kérdezösködöm,mert fent áll az esélye,hogy dugo csere lesz.Egy pár ember szerint.Mertz aztmondták,hogy a multkori hirtelen leállásom az erdöben,plusz az alapjárat elveszitése és a rugásra nemindulás valoszinüleg dugo cserével fog megoldodni.
Arra sajnos nem járok! Max. a posta, vagy futár lenne jó! Azért köszi!
Mai minitúrám képei :
Pedig állítólag jó verseny volt! Itt van tőlünk kb 35km-re! Mi a gond a mociddal?
nekem mind1...én így tudom..de akkor rosszúl
Öntvényperselynél lényeges! Ha nem hisztek nekem, kérdezzétek meg a Wiseco itthoni kereskedőjét, mi a véleménye a hónolásról!
jó lett volna elmenni hétvégén kőszárhegyre...de így...vááá
mind1..henger legyen a legkissebnn gondom....most inkább meg kéne csinálni a motoromat...illetve előbb szétszedni,és rájöni hgy mi a baja....eddig 1 versenyen minuszba vagyok emiatt
kurva annyát
ha érdekelne akkor max még anyit tudok segíteni hogy pestre járok suliba és fel tudnám vini ha kell neked( vagy bárkinek)
és igen a 2 gumi eggyüttes ára 10000
nem felesleges,különben nem csinálnák
Tehát pont ezért felesleges piszkálni!
nyáregyháza